Hladilnik CN142221DS BEKO

Na zalogi Hladilnik CN142221DS BEKO

Hladilnik z zamrzovalnikom CN142221DS s funkcijo No Frost spada v energijski razredu A+, prostornina hladilnega dela znaša 301 l, zamrzovalnega dela pa 125 l. Zahvaljujoč funkciji No Frost vam nikoli več ne bo treba odtajevati, tako pa boste prihranili čas in denar.

 

Sistem aktivnega dvojnega hlajenja - nov sistem hlajenja brez nastajanja ledu (No Frost)
Da bi zagotovili najboljše pogoje za shranjevanje živil, se mora nivo temperature in vlažnosti v predelu hladilnika razlikovati od nivoja v predelu za zamrzovanje. Sadje in zelenjava v predelu hladilnika potrebujejo visok nivo vlažnosti, pri čemer lahko previsoka vlažnost negativno vpliva na živila, ki so shranjena v predelu za zamrzovanje. Da bi zagotovili optimalno delovanje in najboljše prednosti kombiniranega hladilnika, je Beko razvil napredno tehnologijo, ki omogoča aktivno dvojno hlajenje.
 
Visokozmogljiv ventilator 
Uravnovešeno razmerje notranje temperature zagotavlja boljše hlajenje. Za to poskrbi visokozmogljiv ventilator, ki je nameščen v predelu hladilnika pri statičnih hladilnikih z dvojnimi vrati.
 
Zaščitni sistem z ionizatorjem 
Ionizator posreduje negativno napolnjene ione v hladilnik in tako onesposobi bakterije v zraku ter s svežim zrakom, ki se ustvari v notranjosti hladilnika, podaljša trajanje živil. Hladen in čist zrak se preko uparjevalnika posreduje v hladilnik do hrane, ob stiku z živili pa se v njem naberejo bakterije in mikrobi. Zrak, onesnažen z bakterijami in mikrobi, se v nadaljevanju posreduje v zračni vod, kjer gre skozi ionizator in filter, ki zrak ponovno očistita.
 
Antibakterijska tesnila vrat 
Zahvaljujoč antibakterijskemu sistemu ne pride do razvoja bakterij in plesni na površini tesnil.
 
Funkcija hitrega zamrzovanja 
Ohranite prvotno hranilno vrednost mesa in rib. Sveže meso in ribe izgubijo svoje hranilne snovi, če jih hitro ne zamrznete. Beko hladilniki vsebujejo predal za zamrzovanje sveže hrane, ki omogoča hitro zamrznitev svežih živil in ohranitev njihove celične strukture. Shranjevanje v hladilniku tako ne vpliva na spremembo prehrambne vrednosti in okusa hrane.
 
Digitalno upravljanje
Elektronske tipke in digitalni prikazovalnik za nastavitev temperature omogočata preprosto upravljanje in optimalni nadzor vašega aparata.
 
Posebna ekološka funkcija (Eco-Fuzz) 
Če vrat hladilnika ne odprete 6 ur po izboru te funkcije, se samodejno vklopi ekološka funkcija (Eco-Fuzz), ki zagotavlja dodatno varčevanje z energijo.
 
Antibakterijski filter proti neprijetnim vonjavam 
Zahvaljujoč posebnemu sloju filtra ta tehnologija preprečuje nabiranje bakterij, ki lahko povzročijo neprijetne vonje. Tako ne bo prišlo do mešanja različnih vonjev.
 
Antibakterijski ročaji vrat 
Antibakterijski sistem preprečuje pojav bakterij na ročajih vrat in na ta način poskrbi za higiensko zaščito ročajev vrat.
 

Predal za daljšo svežino
Predal za daljšo svežino je idealen za shranjevanje rib in mesa. Ohranjanje temperature tik nad lediščem in ohranjanje optimalne ravni vlage zagotavljata, da sadje, zelenjava, ribe in meso ostanejo sveži daljši čas.

 

Tehnične specifikacije:

- Vrsta hladilnika: samostojni, zamrz. spodaj
- Energijski razred: A+
- Prostornina hladilni del: 301 L
- Prostornina zamrzovalni del: 125 L
- Letna poraba električne energije: 390 KWH
- Klimatski razred: SN-T: +10 do +43°C
- Glasnost delovanja: 44 DB
- Upravljanje: elektronsko
- Samodejno odtajevanje - No Frost: da
- Zmogljivost zamrzovanja: 6
- Shranjevalni čas ob motnjah: 24 H
- Odpiranje vrat: desno
- Število predalov v zamrzovalniku: 3
- Barva: srebrna
- Dodatno: hladilnik z zamrzovalnikom    
- Širina: 70 cm
- Višina: 194,50 cm
- Globina: 68 cm
- Garancija: 5 let

  Napišite mnenje

      Slabo           Dobro

  Brezplačna dostava!

  Na vse izdelke, ne glede na količino in težo.

  Nakup na obroke!

  Do 24 obrokov brez provizije (Diners Club).

  Možnost vračila!

  Izdelke lahko zamenjate ali vrnete.

  Potrebujete pomoč?

  Uporabite obrazec na desni strani ali nas pokličite.

  • Šifra: 558506
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 631.96 €
  • 599.95 €
  • Brez DDV: 491.76 €