Meni
Košarica

Spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih...

Cybex avtosedež Pallas M-Fix SL - Blue moon/Navy blue

Avtosedež spada v skupino 1/2/3, mogoče ga je uporabljati od 9. meseca do 12. leta starosti. Gre za novo generacijo avtosedeža, ki nudi optimalno varnost in udobje. Zahvaljujoč inovativni varnostni blazini na predelu prsnega koša, trebuha in glave, ki deluje kot zaščitna zračna blazina Airbag, bo vaš otrok vedno varen na poti. Prav ta inovativna varnostna blazina poskrbi, da se ob trku sila razporedi in na tak način močno zmanjšuje tveganje poškodb. Kasneje je otroški avtosedež Pallas M Fix SL možno predelati v avtosedež skupine 2/3, Solution M Fix SL. Pritrditev avtosedeža se izvede z držali Isofix.

Lastnosti:

Avtosedež je primeren že za zelo mlade uporabnike otroškega avtosedeža Pallas M Fix SL skupine 1, ki so stari od 9 mesecev do 3,5 let. Otroci so v tem času najbolj občutljivi in ranljivi, zato je potrebna najvišja stopnja zaščite. Varnostna blazina avtosedeža Pallas M Fix SL nudi visoko raven varnosti, saj ščiti prsni koš in trebušni predel, hkrati pa otroka obdrži na mestu, bolj čvrsto in zanesljivo kot običajni varnostni pasovi.

V primeru trka se zahvaljujoč veliki površini varnostne blazine sile ob udarcu razporedijo, posebni materiali pa podobno kot pri zračni blazini nevtralizirajo moč. Kjer naj bi varnostni pas boleče deloval na otrokovo telo sedaj varnostna blazina občutljive dele telesa. Poleg tega ima avtosedež tudi dodatno bočno zaščito, ki deluje na podoben princip kot stranske Airbag blazine v avtomobilih.

Udarno silo, ki nastane pri bočnem trku, sistematično absorbirata individualno prilagodljivi stranski zaščiti kot tudi zaščiti za ramena in glavo. Istočasno se kinetična energija telesa, ki jo povzroči trk, absorbira v zelo zgodnji fazi in otrokova glavica je učinkovito vodena v varen položaj. L.S.P. zaščiti lahko prilagodite individualno, da se prilegata notranjosti avtomobila.

Ko vaš otrok zraste in je star približno 3 in pol leta je mogoče avtosedež Pallas M Fix SL predelati v avtosedež Solution M Fix SL, ki je avtosedež skupine 2 in 3 in se uporablja brez varnostne blazine. Oporo za glavo je mogoče dodatno nastaviti in sicer na 11 različnih stopenj in s tem skrbi za dobro držo otroka. Avtosedež je torej ne le varen, temveč tudi izjemno udoben, kar je prednost predvsem na daljših potovanjih. Pri avtosedežu skupine 1 bo vaš otrok lahko med vožnjo celo ležal.

Glavne značilnosti:
  • Avtosedež je primeren od 9. meseca do 12. leta starosti,
  • optimalna varnost in udobje,
  • varnostna blazina, ki deluje kot air-bag,
  • absorbcija udarne sile,
  • možna predelava v Solution M,
  • dodatno nastavljiva opora za glavo,
  • 11 stopenj nastavitve dela za glavo,
  • omogočen ležeč položaj med vožnjo,
  • pritrditev z držali Isofix,
  • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje