Meni
Košarica

PVC ploščice

PVC ploščice
Bele ploščice Bele ploščice
1-3 dni
Tehnični podatki:Dimenzija: 480 x 955 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobeZelo kvalitetni stenski 3D paneli Bele Ploščice so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stranišč, dnevnih sob in spalnic.Paneli s..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Beli Mozaik Beli Mozaik
1-3 dni
Tehnični podatki:Dimenzija: 480 x 955 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobeZelo kvalitetni stenski 3D paneli Beli Mozaik so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stranišč, dnevnih sob in spalnic.Paneli se ..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Beljen Les Beljen Les
1-3 dni
Tehnični podatki:Dimenzija: 480 x 980 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobeZelo kvalitetni stenski 3D paneli Beljen Les so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stranišč, dnevnih sob in spalnic.Paneli se n..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Herbarij
1-3 dni
Tehnični podatki:Dimenzija: 492 x 973 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobeZelo kvalitetni stenski 3D paneli Herbarij so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stranišč, dnevnih sob in spalnic.Paneli se na ..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Lila Roza Lila Roza
1-3 dni
Tehnični podatki:Dimenzija: 484 x 964 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobeZelo kvalitetni stenski 3D paneli Lila Roza so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stranišč, dnevnih sob in spalnic.Paneli se na..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Limestone Bež
1-3 dni
Tehnični podatki:Dimenzija: 498 x 980 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobeZelo kvalitetni stenski 3D paneli Limestone Bež so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stranišč, dnevnih sob in spalnic.Paneli s..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Limestone Svetli Limestone Svetli
1-3 dni
Tehnični podatki:Dimenzija: 498 x 980 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobeZelo kvalitetni stenski 3D paneli Limestone Svetli so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stranišč, dnevnih sob in spalnic.Panel..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Logs Bela Logs Bela
1-3 dni
Tehnični podatki:Dimenzija: 479 x 960 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobeZelo kvalitetni stenski 3D paneli Logs Bela so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stranišč, dnevnih sob in spalnic.Paneli se na..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Marokko
1-3 dni
Tehnični podatki:Dimenzija: 480x 955 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobeZelo kvalitetni stenski 3D paneli Marokko so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stranišč, dnevnih sob in spalnic.Paneli se na po..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Metro Bela Metro Bela
1-3 dni
Tehnični podatki:Dimenzija: 484 x 966 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobeZelo kvalitetni stenski 3D paneli Metro Bela so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stranišč, dnevnih sob in spalnic.Paneli se n..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Metro Bež
1-3 dni
Tehnični podatki:Dimenzija: 480 x 955 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobeZelo kvalitetni stenski 3D paneli Metro Bež so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stranišč, dnevnih sob in spalnic.Paneli se na..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Metro Črna
1-3 dni
Tehnični podatki:Dimenzija: 480 x 955 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobeZelo kvalitetni stenski 3D paneli Metro Črna  so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stranišč, dnevnih sob in spalnic.Panel..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Modri Marmor Modri Marmor
1-3 dni
Tehnični podatki:Dimenzija: 484 x 964 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobeZelo kvalitetni stenski 3D paneli Modri Marmor so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stranišč, dnevnih sob in spalnic.Paneli se..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Mozaik Firence
1-3 dni
Tehnični podatki:Dimenzija: 480 x 960 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobeZelo kvalitetni stenski 3D paneli Mozaik Firence so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stranišč, dnevnih sob in spalnic.Paneli ..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Mozaik Marmor Bež
1-3 dni
Tehnični podatki:Dimenzija: 480 x 960 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobeZelo kvalitetni stenski 3D paneli Mozaik Marmor Bež so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stranišč, dnevnih sob in spalnic.Pane..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Naravni Kamen Naravni Kamen
1-3 dni
Tehnični podatki:Dimenzija: 498 x 980 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobeZelo kvalitetni stenski 3D paneli Natural Stone so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stanišč, dnevnih sob in spalnic.Paneli se..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Pine Rjava
1-3 dni
Zelo kvalitetni stenski 3D paneli Pine Rjava so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stranišč, dnevnih sob in spalnic.Dimenzija: 479 x 960 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobePaneli se na površino brez p..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Rjavi Mozaik Rjavi Mozaik
1-3 dni
Tehnični podatki:Dimenzija: 480 x 955 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobeZelo kvalitetni stenski 3D paneli Rjavi Mozaik so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stranišč, dnevnih sob in spalnic.Paneli se..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Rjavi Oreh Rjavi Oreh
1-3 dni
Tehnični podatki:Dimenzija: 480 x 980 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobeZelo kvalitetni stenski 3D paneli Rjavi Oreh so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stranišč, dnevnih sob in spalnic.Paneli se n..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Severni Pol
1-3 dni
Tehnični podatki:Dimenzija: 480 x 960 mmMaterial: PVC Uporaba: stene, notranja: kuhinja, kopalnica, hodnik, sobeZelo kvalitetni stenski 3D paneli Severni Pol so sestavljene iz modernega, trdega in trpežnega PVC (polivinilklorid) materiala, odpornega proti vlagi in ognju (kategorija B). 3D paneli so primerni za notranjo dodelavo hodnikov, kopalnic in stranišč, dnevnih sob in spalnic.Paneli se ..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Prikazujem 1 od 20 do 30 (2 strani)