Meni
Košarica

Spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih...

Drobilnik za veje EINHELL GH-KS-2440

Drobilnik za veje EINHELL GH-KS-2440
Drobilnik za veje EINHELL GH-KS-2440
-15 % 3-7 dni
Drobilnik za veje EINHELL GH-KS-2440
Drobilnik za veje EINHELL GH-KS-2440
Drobilnik za veje EINHELL GH-KS-2440
119.95€
141.26€
Brez DDV: 98.32€
  • Dobava: 3-7 dni
  • Šifra: 2814741

Einhell električni vrtni drobilnik GH-KS 2440 je zmogljivo in zanesljivo orodje za hitro in učinkovito drobljenje drevesa in žive meje in vrtnih odpadkov. Opremljen je z dvema dolgotrajno obračalnima nožema iz posebnega jekla, ki prepriča s svojo visoko zmogljivostjo rezanja. Velikopotezna odpirtnina drobilnika omogoča preprosto vstavljanje materiala, ki ga želite varno sesekljati. Zaradi svoje robustne šasije s kolesi in priročno ročajem za prenašanje, se lahko napravo enostavno in udobno prevaža.

  • Zaščita motorja pred preobremenitvijo
  • Robustna šasija

Einhell električni vrtni drobilnik GH-KS 2440 je zmogljivo in zanesljivo orodje za hitro in učinkovito drobljenje drevesa in žive meje in vrtnih odpadkov.Opremljen je z dvema dolgotrajnima reverzibilnima nožima iz posebnega jekla, ki prepričajo njihovo visoko rezalno delovanje. Odlična odprtina lija omogoča enostavno pripenjanje v material, ki ga želite odstraniti. GH-KS 2440 ima zaščito motorja pred preobremenitvijo. Za vzdrževanje in čiščenje se lijak lahko spusti navzdol. Optimalna varnost uporabnika nato zagotavlja varnostni blok, ki prekine napajanje. Varno delovanje zagotavlja tudi zaščitni zagon. Vrtna vreča za smeti je enostavno pritrjena s kavlji. Zaradi svoje robustne šasije s kolesi in priročno ročajem za prenašanje, se lahko napravo enostavno in udobno prevaža.


BLAGOVNA ZNAMKAEINHELL
ZA DEBELINO VEJ DO40 MM
MATERIAL OHIŠJAKOVINA
TEŽA11.2 KG
PRIKLJUČNA NAPETOST230 V
MOČ MOTORJA2 KW

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje