Meni
Košarica

Spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih...

Električno kolo Corratec E-Power 28 Urban Active 8S Coaster Wave

Električno kolo Corratec E-Power 28 Urban Active 8S Coaster Wave
-38 % 1-3 dni
Električno kolo Corratec E-Power 28 Urban Active 8S Coaster Wave
1,800.00€
2,899.00€
Brez DDV: 1,475.41€
  • Dobava: 1-3 dni
  • Šifra: BK23230

Razpoložljive možnosti

Električna kolesa so vozila prihodnosti. Olajšajo vam vožnjo in pomagajo premagovati klance in razdalje, ki jih sicer ne bi zmogli.

Električno treking kolo bo prišlo prav vsem navdušencem kolesarstva, ki si želijo malo pomoči pri vožnji. Kolo je opremljeno z zmogljivim Boschevim motorjem in z njim dolge razdalje ne bodo več problem. Uživajte v elegantni, športni in okretni obliki.


Električna kolesa so novost na tržišču in so napredna kolesa, ki omogočajo vožnjo brez večjega napora. Kaj je električno kolo? Električno kolo je kolo z električno podporo, pri čemer je pogon električnega motorja povezan in soodvisen od poganjanja pedalov. Občutek hitrosti in vozna dinamika je drugačna kot pri električnih kolesih z neodvisnim pogonom, ki so bolj električni mopedi oziroma skuterji. Električno kolo je potrebno goniti, saj vam e-kolo pomaga samo do te mere, kot to sami želite. Električno kolo ima tudi prestave, katere upravljate kot na klasičnem kolesu. Do 25 km/h vam e-kolo torej nudi pomoč, če vas noge nesejo, pa lahko kolesarite z njim kolikor hitro želite. Tudi po kateremkoli terenu želite, saj obstajajo tako cestni kot tudi gorski modeli.


Elektromotor je nameščen centralno, to pomeni, da ima elektro pogon v pedalih. Pri tem porabite manj napora. Za lažjo predstavo, e-kolo lahko gonite v klanec z enakim naporom, kot gonite klasično kolo po ravnem.

Električno kolo Corratec E-Power 28 Urban Active 8S Coaster ima nameščeno BOSCH Akku Powerpack 500 Wh, 36V, 13,4 Ah baterijo. Kolo ima Shimano Nexus 8 prestave.


Za električno kolo ne potrebujete vozniškega dovoljenja, ampak lahko uporabljate kolesarske steze brez omejitev. Z e-kolesom boste kolesarili: hitreje, dlje, brez potenja in naporov. Kolo je prijazno okolju in prometu. S kolesom boste brez težav hitro prišli do želenega cilja in ne boste nikoli imeli težav s parkiranjem.


Specifikacije kolesa:

  • Motor: BOSCH Active Line Plus
  • Max hitrost motorja: 25 km/h
  • Moč motorja: 250 W
  • Baterija: BOSCH Akku Powerpack 400 Wh
  • Energija: 500 W/h

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Telefon: 02 29 27 790
Email: servis@enim.si
Lokacija: Maribor
Brezplačna dostava
Za nakupe nad 39€
Varen nakup
Zagotavljamo varen nakup
Obročno plačilo
Leanpay in Diners plačilo
Možnost vračila
Vračilo v 14-ih dneh