Meni
Košarica

Vibromasažne naprave

Vibromasažne naprave
Kvalitetne vibromasažne naprave
Naprava za raztezanje inSPORTline Inverso Heaty Naprava za raztezanje inSPORTline Inverso Heaty
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Naprava za raztezanje inSPORTline Inverso Heaty, znana tudi kot inverzna miza, je orodje, ki je bilo razvito za preventivo in odpravljanje bolečin v hrbtu ter hrbtenici. Dolgoročna enostranska obremenitev, sedenje ali stanje, je značilno za naš način življenja. To pa vodi k postopnim preobremenitvam in posledično poškodbam preobremenjenih delov telesa. Najpogosteje so preobremenjene medvretenčne p..
380.15€
Brez DDV:311.60€
PLATINET PMAS1 Masažna pištola, vgrajena baterija, 6 stopenj , 4 nastavki PLATINET PMAS1 Masažna pištola, vgrajena baterija, 6 stopenj , 4 nastavki
-20 % 1-3 dni
Znamka: Platinet
Brezžična masažna pištola z dodatnimi nastavkiMasažna pištola Platinet PMAS1 je odličen funkcionalen dodatek za vse tiste, ki si želijo na enostaven in lahek način sprostiti svoje mišice in sklepe po napornem treningu, ter dodatno poskrbeti za svoje zdravje in dobro počutje.Pištolo odlikuje kar 6 različnih stopenj hitrosti delovanja, med katerimi enostavno preklapljate s pritiskom na gumb. V kompl..
39.99€ 49.99€
Brez DDV:32.78€
Vibracijska plošča inSPORTline Devyn Vibracijska plošča inSPORTline Devyn
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Vibracijska plošča inSPORTline Devyn je idealna za krepitev in oblikovanje telesa, sprostitev mišic ali okrevanje po telesni aktivnosti. Masaža je izjemno učinkovita, sproščujoča, varna in nikakor ne zamudna. Izberete lahko mišične skupine, ki jih želite okrepiti ali sprostiti (vse je odvisno od položaja, ki ga zavzamete na napravi). Na njej lahko stojite ali sedite, delate počepe, sklece ali vse ..
181.27€
Brez DDV:148.58€
Vibracijska plošča inSPORTline Julisa Vibracijska plošča inSPORTline Julisa
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Vibracijska plošča inSPORTline Julisa je idealna za krepitev in oblikovanje telesa, sprostitev mišic ali okrevanje po telesni aktivnosti. Masaža je izjemno učinkovita, sproščujoča, varna in nikakor ne zamudna. Izberete lahko mišične skupine, ki jih želite okrepiti ali sprostiti (vse je odvisno od položaja, ki ga zavzamete na napravi). Na njej lahko stojite ali sedite, delate počepe, sklece ali vse..
367.25€
Brez DDV:301.02€
VibroGym inSPORTline Lotus VibroGym inSPORTline Lotus
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
VibroGym inSPORTline Lotus je naprava, ki vam bo pomagala oblikovati telo doma. Intenzivne vibracije povzročijo, da se mišice refleksno krčijo, zato je vaja veliko bolj učinkovita. Vadba na tej vibracijski ploščadi ne bo vzela veliko vašega časa, saj morate samo 5 minut vaditi z rahlo upognjenimi koleni. Rezultate boste videli takoj. Ta naprava vam pomaga pri vadbi celega telesa z različnimi ..
574.60€
Brez DDV:470.98€
inSPORTline Lilly Vibracijska naprava inSPORTline Lilly Vibracijska naprava
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Vibracijska fitnes naprava inSPORTline Lilly je odlično orodje za oblikovanje telesa. Deluje na principu vibracijske simulacije, ki izzove delovanje mišic celotnega telesa. Samo 5 minut vadbe na dan in rezultati bodo vidni v zelo kratkem času. Vibracijsko napravo inSPORTline Lilly lahko uporabljate za oblikovanje celotnega telesa ali za oblikovanje posameznih delov telesa. Delovanje naprave temelj..
364.78€
Brez DDV:299.00€
Vibromasažna naprava Christopeit Sport 3000 Vibromasažna naprava Christopeit Sport 3000
-24 % 5-10 dni
Intenzivna aktivacija mišičnih vlaken, ki deluje proti celulitu in tako lahko povzroči zategovanje kože. Poleg tega je mogoče pospešiti presnovo, zmanjšati telesno maščobo in okrepiti mišice - vse to brez napora.Z zmogljivim Vibro 3000 lahko izboljšate izgradnjo mišic, koordinacijo in krvni obtok. Lahko se spodbudi presnova maščob in poveča gostota kosti. Vibro 3000 ni le naprava za vadbo celega t..
179.95€ 237.90€
Brez DDV:147.50€
Vibromasažna naprava Christopeit Sport 5000 Vibromasažna naprava Christopeit Sport 5000
-15 % NI NA ZALOGI
Intenzivna aktivacija mišičnih vlaken, ki deluje proti celulitu in tako lahko povzroči zategovanje kože. Poleg tega je mogoče pospešiti presnovo, zmanjšati telesno maščobo in okrepiti mišice - vse to brez napora.Z zmogljivim Vibro 5000 lahko izboljšate izgradnjo mišic, koordinacijo in krvni obtok. Lahko se spodbudi presnova maščob in poveča gostota kosti. Vibro 5000 ni samo naprava za vadbo celega..
329.95€ 390.40€
Brez DDV:270.45€
Vibromasažna naprava VibroGym inSPORTline Charles Vibromasažna naprava VibroGym inSPORTline Charles
NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Vibracijska plošča Charles je sodobna in učinkovita naprava za oblikovanje telesa, povečuje gibljivost, sprošča stres in krepi srčno-žilni sistem. Deluje na principu vibracijske simulacije, ki izzove delovanje mišic celotnega telesa. Samo 5 minut vadbe na dan in rezultati bodo vidni v zelo kratkem času. Vibracijsko napravo Charles lahko uporabljate za oblikovanje celotnega..
669.41€
Brez DDV:548.70€
Prikazujem 1 od 9 do 9 (1 strani)