Meni
Košarica

Spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih...

Vibromasažne naprave

Vibromasažne naprave
Kvalitetne vibromasažne naprave
Naprava za raztezanje inSPORTline Inverso Heaty Naprava za raztezanje inSPORTline Inverso Heaty
-18 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Naprava za raztezanje inSPORTline Inverso Heaty, znana tudi kot inverzna miza, je orodje, ki je bilo razvito za preventivo in odpravljanje bolečin v hrbtu ter hrbtenici. Dolgoročna enostranska obremenitev, sedenje ali stanje, je značilno za naš način življenja. To pa vodi k postopnim preobremenitvam in posledično poškodbam preobremenjenih delov telesa. Najpogosteje so preobremenjene medvretenčne p..
306.50€ 373.93€
Brez DDV:251.23€
VibroGym inSPORTline Lotus VibroGym inSPORTline Lotus
-18 %
Znamka: inSPORTline
VibroGym inSPORTline Lotus je naprava, ki vam bo pomagala oblikovati telo doma. Intenzivne vibracije povzročijo, da se mišice refleksno krčijo, zato je vaja veliko bolj učinkovita. Vadba na tej vibracijski ploščadi ne bo vzela veliko vašega časa, saj morate samo 5 minut vaditi z rahlo upognjenimi koleni. Rezultate boste videli takoj. Ta naprava vam pomaga pri vadbi celega telesa z različnimi ..
349.80€ 426.76€
Brez DDV:286.72€
inSPORTline Lilly Vibracijska naprava inSPORTline Lilly Vibracijska naprava
-9 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Vibracijska fitnes naprava inSPORTline Lilly je odlično orodje za oblikovanje telesa. Deluje na principu vibracijske simulacije, ki izzove delovanje mišic celotnega telesa. Samo 5 minut vadbe na dan in rezultati bodo vidni v zelo kratkem času. Vibracijsko napravo inSPORTline Lilly lahko uporabljate za oblikovanje celotnega telesa ali za oblikovanje posameznih delov telesa. Delovanje naprave temelj..
312.50€ 341.54€
Brez DDV:256.15€
Vibromasažna naprava VibroGym inSPORTline Charles Vibromasažna naprava VibroGym inSPORTline Charles
-18 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Vibracijska plošča Charles je sodobna in učinkovita naprava za oblikovanje telesa, povečuje gibljivost, sprošča stres in krepi srčno-žilni sistem. Deluje na principu vibracijske simulacije, ki izzove delovanje mišic celotnega telesa. Samo 5 minut vadbe na dan in rezultati bodo vidni v zelo kratkem času. Vibracijsko napravo Charles lahko uporabljate za oblikovanje celotnega..
514.10€ 627.20€
Brez DDV:421.39€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)