Meni
Košarica

Vibromasažne naprave

Vibromasažne naprave
Kvalitetne vibromasažne naprave
Električni maser inSPORTline Esteron Električni maser inSPORTline Esteron
-20 % 2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Električni maser inSPORTline Esteron je močan maser, ki ponuja hladilno ter toplotno masažo, master ne omogoča samo učinkovito lajšanje akutnih bolečin in oteklin , temveč tudi pomoč pri kroničnih bolečinah . Ima dve masažni glavi, nastavljivi na hitrost, ki vam omogočata uravnavanje intenzivnosti vaše masaže. Ta stroj lahko uporabljajo profesionalni fizioterapevti in maserji, saj jim omogoča večj..
94.74€ 117.84€
Brez DDV:77.65€
Masažna pištola inSPORTline Shormi Masažna pištola inSPORTline Shormi
-20 % 2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Masažna pištola inSPORTline Shormi je lahka brezžična naprava, s katero se boste počutili kot v masažnem salonu. Zaradi kompaktne velikosti je ta masažna pištola idealna za potovanja. Ne le, da vam bo pomagala sprostiti zmatrane mišice in spodbuditi krvni obtok, temveč bo tudi izboljšala mišično tkivo (ob redni uporabi). Na voljo je 6 nastavkov, vsak za drugačno vrsto masaže. Nastavite lahko tudi ..
51.52€ 64.09€
Brez DDV:42.23€
Masažna podloga inSPORTline Chairolee Masažna podloga inSPORTline Chairolee
-20 % 7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Masažna blazina za sedež inSPORTline Chairolee vam bo pomagala spremeniti vsak stol v osupljiv masažni stol! 2 masažni glavi zagotavljata intenzivno masažo hrbta. Izbirate lahko med 3 načini masaže – masaža celega telesa, masaža spodnjega dela hrbta in masaža zgornjega dela hrbta. Morda boste želeli preizkusiti tudi vibracije sedeža (izbirate lahko med 3 stopnjami intenzivnosti). In ker so v masaž..
99.04€ 123.20€
Brez DDV:81.18€
Vibracijska plošča inSPORTline Devyn Vibracijska plošča inSPORTline Devyn
-20 % 2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Vibracijska plošča inSPORTline Devyn je idealna za krepitev in oblikovanje telesa, sprostitev mišic ali okrevanje po telesni aktivnosti. Masaža je izjemno učinkovita, sproščujoča, varna in nikakor ne zamudna. Izberete lahko mišične skupine, ki jih želite okrepiti ali sprostiti (vse je odvisno od položaja, ki ga zavzamete na napravi). Na njej lahko stojite ali sedite, delate počepe, sklece ali vse ..
181.27€ 225.49€
Brez DDV:148.58€
Vibracijska plošča inSPORTline Julisa Vibracijska plošča inSPORTline Julisa
-20 % 7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Vibracijska plošča inSPORTline Julisa je idealna za krepitev in oblikovanje telesa, sprostitev mišic ali okrevanje po telesni aktivnosti. Masaža je izjemno učinkovita, sproščujoča, varna in nikakor ne zamudna. Izberete lahko mišične skupine, ki jih želite okrepiti ali sprostiti (vse je odvisno od položaja, ki ga zavzamete na napravi). Na njej lahko stojite ali sedite, delate počepe, sklece ali vse..
367.25€ 456.82€
Brez DDV:301.02€
Vibromasažna naprava Christopeit Sport 3000 Vibromasažna naprava Christopeit Sport 3000
-21 % 5-10 dni
Intenzivna aktivacija mišičnih vlaken, ki deluje proti celulitu in tako lahko povzroči zategovanje kože. Poleg tega je mogoče pospešiti presnovo, zmanjšati telesno maščobo in okrepiti mišice - vse to brez napora.Z zmogljivim Vibro 3000 lahko izboljšate izgradnjo mišic, koordinacijo in krvni obtok. Lahko se spodbudi presnova maščob in poveča gostota kosti. Vibro 3000 ni le naprava za vadbo celega t..
149.95€ 189.10€
Brez DDV:122.91€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)