Meni
Košarica

Vibromasažne naprave

Vibromasažne naprave
Kvalitetne vibromasažne naprave
Električni maser inSPORTline Esteron Električni maser inSPORTline Esteron
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Električni maser inSPORTline Esteron je močan maser, ki ponuja hladilno ter toplotno masažo, master ne omogoča samo učinkovito lajšanje akutnih bolečin in oteklin , temveč tudi pomoč pri kroničnih bolečinah . Ima dve masažni glavi, nastavljivi na hitrost, ki vam omogočata uravnavanje intenzivnosti vaše masaže. Ta stroj lahko uporabljajo profesionalni fizioterapevti in maserji, saj jim omogoča večj..
98.64€ AKCIJA  
Brez DDV:80.85€
Masažna pištola inSPORTline Shormi Masažna pištola inSPORTline Shormi
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Masažna pištola inSPORTline Shormi je lahka brezžična naprava, s katero se boste počutili kot v masažnem salonu. Zaradi kompaktne velikosti je ta masažna pištola idealna za potovanja. Ne le, da vam bo pomagala sprostiti zmatrane mišice in spodbuditi krvni obtok, temveč bo tudi izboljšala mišično tkivo (ob redni uporabi). Na voljo je 6 nastavkov, vsak za drugačno vrsto masaže. Nastavite lahko tudi ..
53.62€ AKCIJA  
Brez DDV:43.95€
PLATINET PMAS1 Masažna pištola, vgrajena baterija, 6 stopenj , 4 nastavki PLATINET PMAS1 Masažna pištola, vgrajena baterija, 6 stopenj , 4 nastavki
1-3 dni
Znamka: Platinet
Brezžična masažna pištola z dodatnimi nastavkiMasažna pištola Platinet PMAS1 je odličen funkcionalen dodatek za vse tiste, ki si želijo na enostaven in lahek način sprostiti svoje mišice in sklepe po napornem treningu, ter dodatno poskrbeti za svoje zdravje in dobro počutje.Pištolo odlikuje kar 6 različnih stopenj hitrosti delovanja, med katerimi enostavno preklapljate s pritiskom na gumb. V kompl..
49.75€ AKCIJA  
Brez DDV:40.78€
Vibracijska plošča inSPORTline Devyn Vibracijska plošča inSPORTline Devyn
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Vibracijska plošča inSPORTline Devyn je idealna za krepitev in oblikovanje telesa, sprostitev mišic ali okrevanje po telesni aktivnosti. Masaža je izjemno učinkovita, sproščujoča, varna in nikakor ne zamudna. Izberete lahko mišične skupine, ki jih želite okrepiti ali sprostiti (vse je odvisno od položaja, ki ga zavzamete na napravi). Na njej lahko stojite ali sedite, delate počepe, sklece ali vse ..
188.68€ AKCIJA  
Brez DDV:154.65€
inSPORTline Vibracijski pas Rexabelt inSPORTline Vibracijski pas Rexabelt
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Vibracijski pas inSPORTline Rexabelt je masažni pripomoček za aktivno sprostitev telesa, ki učinkovito pomaga pri razgradnji odvečne maščobe in napetost mišic. Vibracije spodbujajo kri in limfni sistem, učvrstijo mišice rok, nog, zadnjico, trebuh in preprečujejo zastajanje vode v tkivih. Te koristne učinke so dolgoročno pokazali številni zadovoljni uporabniki. Vibracijski pas inSPORTline Rexabelt ..
341.74€ AKCIJA  
Brez DDV:280.11€
Vibromasažna naprava Christopeit Sport 3000 Vibromasažna naprava Christopeit Sport 3000
5-10 dni
Intenzivna aktivacija mišičnih vlaken, ki deluje proti celulitu in tako lahko povzroči zategovanje kože. Poleg tega je mogoče pospešiti presnovo, zmanjšati telesno maščobo in okrepiti mišice - vse to brez napora.Z zmogljivim Vibro 3000 lahko izboljšate izgradnjo mišic, koordinacijo in krvni obtok. Lahko se spodbudi presnova maščob in poveča gostota kosti. Vibro 3000 ni le naprava za vadbo celega t..
149.95€ AKCIJA  
Brez DDV:122.91€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)