Meni
Košarica

Spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih...

GB avtosedež Vaya i-Size - Laguna Blue/Turquise

Avtosedež Vaya i-Size iz kolekcije GB Platinum izraža čisto, »Future Perfect« oblikovanje, vrhunsko varnost in množico karakteristik, ki uporabnikom olajšajo uporabo. Vaya i-Size je namenjena otrokom od višine 45 do 105 cm (od rojstva do približno 4. let starosti), oziroma do teže 18 kg. Sedež se obrača za 360°, kar omogoča izredno lahko menjavo smeri v katero otrok gleda in lažje rokovanje z otrokom med vstopom in izstopom iz vozila.

Za maksimalno varnost mora biti otrok v vozilu v položaju obrnjenem nazaj. Če želite avtosedež in otroka obrniti tako, da gleda v smeri vožnje, je to dovoljeno od velikost 76 cm (približno 16 mesecev), pri tem pa bo pomagal tudi sistem »Driving Direction Control«, ki ne bo dovoljeval postavitve sedeža v ta položaj, če otrok ni primerne velikosti.

«Energy Reduction« tehnologija (ER-Tech) zmanjšuje sile, ki delujejo na otrokov vrat, v primeru, da bi prišlo do čelnega trka. V primeru bočnega trka za zmanjšanje sile poskrbi sistem linearne zaščite ob udarcu (L.S.P.), ne glede na položaj sedeža (pogled nazaj, pogled naprej).

Ogrodje avtosedeža Vaya plus je narejen, da absorbira sile udarca in ščiti otroka.

Nagib sedeža je možno spreminjati enostavno, z le eno roko, v 5 položajev, ko je avtosedež obrnjen nazaj in v 3 položaje, ko je avtosedež obrnjen naprej. Naslon za glavo je možno nastaviti v 12 položajev, glede na otrokovo višino.

Prevleka je pralna v pralnem stroju pri 30°C. Garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.

Dimenzije in teža:

Mere (D x Š x V): 70 x 43 x 63,5 cmTeža: 14,9 kg

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje