Intex bazen 366 x 76

-18 % 1-2 dni Intex bazen 366 x 76
Informacije
Napihljivi bazen Intex Easy Set (28132NP) s kartušno črpalko meri Ø 366×76 cm (površina vode Ø 310 cm) in v vročih dneh prinaša dobrodošlo osvežitev. Ob 80 % polnitvi je v njem 5621 litrov vode.

Dno in stranske stene bazena so izdelane iz triplastnega SUPER-TOUGH® materiala, ki je sestavljen iz poliestrskega nosilnega sloja z obojestransko odebeljenim laminiranim materialom PVC. Odporen je proti bencinu, olju, slani vodi, obrabi, udarcem in sončnim žarkom. Oblikovanje Intex omogoča izjemno stabilnost tudi brez dodatnih konstrukcij in podpor.

Opomba: Prikazane slike odražajo zadnje stanje tehnike. Zaradi nenehnih sprememb na trgu lahko dizajn in barva dobavljenega blaga malce odstopa. Zaradi tehničnega razvoja so možne kratkoročne spremembe oblike.

Ta vrsta bazena je primerna za vgradnjo v zemljo. Najbolj preprosto je, če montažo izvajata dve osebi. Približen čas montaže znaša, glede na različico izvedbe in velikost, nad 15 minut (brez pripravljalnih del za podnožje oz. polnjenje). Vodotesnost/kategorija: W0. EN 16582–1 / EN 16582–3. Pogoj za montažo bazena je ustrezna priprava lokacije postavitve. Ta lokacija mora biti popolnoma ploska in ravna. Podlaga mora biti stabilna tako, da lahko zdrži težo polnega bazena, neodvisno od vremenskih razmer. Dodatno je potrebno zagotoviti možnost, da lahko iztekajoča voda brez težav odteka brez, da bi pri tem prišlo do škode.

Za napihovanje zračnega obroča služi velik zračni ventil, opremljen s protipovratno zaščito. Bazeni so opremljeni z navojnim izpraznjevalnim ventilom na zunanji strani, drug ventil s tlačnim zapiralom pa se nahaja na notranji strani bazenske folije. Montaža in razstavljanje sta hitra in enostavno.

Kartušna črpalka ECO 2.006 l/hbo za filtracijo bazenske vode s kartušnim filtrom. Mrtve alge, listje, insekti in ostala nesnaga vam lahko povzročijo veliko nevšečnosti, zato je priporočljivo skrbeti za čistočo vode.

Za zapiranje priključka filtra uporabite zraven dobavljene zapiralne kapice. Za zapiranje odprtine jih stisnite v odprtino priključka filtra na notranji strani bazenske folije.

Tehnične podrobnosti: 

- Bazen: Ø 366×76 cm
- Vsebnost vode pri 80 % polnitvi: 5.621 l
- Površina vode: Ø 310 cm
- Globina vode: 58 cm
- Debelina folije na dnu: 0,30 mm
- Debelina folije na steni: 0,50 mm
- Debelina folije na zračnem obroču: 0,32 mm
- Kartušna črpalka ECO 604: zmogljivost 2.006 l/h
- Priloženo: šoba in cevni material – izpustni ventil
Ocene
    Slabo           Dobro

Brezplačna dostava

V vrednosti nakupa nad 39€.

Nakup na obroke

Do 24 obrokov brez provizije (Diners Club).

Možnost vračila

Izdelke lahko zamenjate ali vrnete.

Varen nakup

100% varno spletno naročanje.

Potrebujete pomoč?

Pošlji povpraševanje ali nas pokličite.

Načini plačila

- Plačilo po povzetju (brez provizije)
- Preko spleta s kartico Maestro, MasterCard, Visa ali Visa Electron (brez provizije)
- Na obroke Diners Club (brez provizije)
- Preko spletne banke oziroma po predračunu (brez provizije)
- PayPal (brez provizije)

Več o plačilih in pogojih poslovanja
  • Proizvajalec: INTEX
  • Šifra: 28132NP
  • Dobava: 1-2 dni
  • 97.54 €
  • 79.95 €
  • Brez DDV: 65.53 €