Intex bazen 549 x 122

-10 % 3-5 dni Intex bazen 549 x 122
Informacije

Napihljivi bazen Intex Easy Set 28176NP s kartušno črpalko meri Ø 549 × 122 cm in v vročih dneh prinaša dobrodošlo osvežitev. Ob 80 % polnitvi je v njem 20.647 litrov vode. Primeren je za do 10 ljudi (nad 6. letom starosti). Novi 2017 model vključuje tehnologijo za oksidacijo vode Intex Hydro Aeration, ki optimizira filtracijo in zagotavlja bolj zdravo kopanje.

Dno in stranske stene bazena so izdelane iz triplastnega SUPER-TOUGH® materiala, ki je sestavljen iz poliestrskega nosilnega sloja z obojestransko odebeljenim laminiranim materialom PVC. 


Ta vrsta bazena je primerna za vgradnjo v zemljo. Najbolj preprosto je, če montažo izvajata dve osebi. Približen čas montaže znaša, glede na različico izvedbe in velikost, nad 15 minut (brez pripravljalnih del za podnožje oz. polnjenje). Vodotesnost/kategorija: W0. EN 16582–1 / EN 16582–3. Pogoj za montažo bazena je ustrezna priprava lokacije postavitve. Ta lokacija mora biti popolnoma ploska in ravna. Podlaga mora biti stabilna tako, da lahko zdrži težo polnega bazena, neodvisno od vremenskih razmer. Dodatno je potrebno zagotoviti možnost, da lahko iztekajoča voda brez težav odteka brez, da bi pri tem prišlo do škode.


Za napihovanje zračnega obroča služi velik zračni ventil, opremljen s protipovratno zaščito. Bazeni so opremljeni z navojnim izpraznjevalnim ventilom na zunanji strani, drug ventil s tlačnim zapiralom pa se nahaja na notranji strani bazenske folije. Montaža in razstavljanje sta hitra in enostavna. Kartušna črpalka z zmogljivostjo 5.678 l/h bo poskrbela za filtracijo bazenske vode s kartušnim filtrom. Mrtve alge, listi, insekti in ostala nesnaga vam lahko povzročijo veliko nevšečnosti, zato je priporočljivo skrbeti za čistočo vode. Za zapiranje priključka filtra uporabite zraven dobavljene zapiralne kapice. Za zapiranje odprtine jih stisnite v odprtino priključka filtra na notranji strani bazenske folije.


Pokrivalo in talna zaščitna ponjava zagotavljata dodatno zaščito in znižujeta onesnaženost bazena. Zraven dobavljena varnostna lestev vam ne zagotavlja samo udobne možnosti vstopa in izstopa, temveč z odstranljivimi stopnicami preprečuje tudi nedovoljen vstop v bazen.


Tehnični podatki:

- Dimenzije: Ø 549 × 122 cm
- Vsebnost vode pri 80 % polnitvi: 20.647 l
- Globina vode: 104 cm
- Debelina folije na dnu: 0,50 mm
- Debelina folije na steni: 0,64 mm
- Debelina folije na zračnem obroču: 0,42 mm
- Zmogljivost kartušne črpalke: 5.678 l/h
- Priloženo: talna zaščitna ponjava; pokrivalo iz vinila; varnostna lestev s snemljivimi stopnicami
- Mere paketa: 111×54×52 cm
- Teža paketa: 66,4 kg


Ocene
    Slabo           Dobro

Brezplačna dostava

V vrednosti nakupa nad 39€.

Nakup na obroke

Do 24 obrokov brez provizije (Diners Club).

Možnost vračila

Izdelke lahko zamenjate ali vrnete.

Varen nakup

100% varno spletno naročanje.

Potrebujete pomoč?

Pošlji povpraševanje ali nas pokličite.

Načini plačila

- Plačilo po povzetju (brez provizije)
- Preko spleta s kartico Maestro, MasterCard, Visa ali Visa Electron (brez provizije)
- Na obroke Diners Club (brez provizije)
- Preko spletne banke oziroma po predračunu (brez provizije)
- PayPal (brez provizije)

Več o plačilih in pogojih poslovanja
  • Proizvajalec: INTEX
  • Šifra: 28176NP
  • Dobava: 3-5 dni
  • 512.40 €
  • 459.95 €
  • Brez DDV: 377.01 €