Meni
Košarica

Spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih...

Ležalniki in gugalniki

Ležalniki in gugalniki
Baby Bjorn gugalnik Bliss - 3D Jersey - Dove Blue Baby Bjorn gugalnik Bliss - 3D Jersey - Dove Blue
-18 % 2-4 dni
Znamka: Baby Bjorn
Zabavno in povsem naravno guganje! Gugalnik Balance Soft za delovanje ne potrebuje nobenih baterij. Otrokovi gibi bodo samodejno zanihali ležalnik in le-ta se bo sam pričel gugati. Otroka v ležalniku lahko umirite s pazljivim zibanjem gugalnika z roko ali nogo.Kako uporabljati gugalnik Balance Soft?Gugalnik Balance Soft vsebuje tri različne položaje za različne otrokove potrebe. Gugalnik lahko eno..
229.99€ 280.59€
Brez DDV:188.52€
Kinderkraft otroška zibelka Unimo - Light Blue Kinderkraft otroška zibelka Unimo - Light Blue
-18 % 2-4 dni
Znamka: Kinderkraft
KinderKraft zibelka Unimo 5v1 je idealna za malčke in najzahtevnejše starše. Njene posebnosti: Uporabna na več načinov, udobna, stabilna, prijetno mehka, enostavna za uporabo na potovanju. Zibelka, posteljica, gugalnik, ležalnik in stolček v enem izdelku. Funkcije se lahko spremenijo v nekaj sekundah Nastavljiv položaj sedeža v 3 stopnje: ležeči, polsedeči in sedeči položaj.Počivalnik se lahk..
110.00€ 134.19€
Brez DDV:90.16€
Tiny Love Gugalnik zibelka dremavček - denim Tiny Love Gugalnik zibelka dremavček - denim
-18 % 2-4 dni
Znamka: Tiny Love
Dremavček/zibelka z novo zasnovanim okvirjem za bolj trden občutek je primeren za otroke do 9 kg. Uporabljate ga lahko kot zibelko z ravnim ležiščem 169 stopinj, z dvignjenim robom za miren in udoben spanec, kot gibljiv ležalnik ali kot fiksen stolček oz. ležalnik z možnostjo nastavitve naklona v 3 različne položaje. Za uporabo potrebuje 3 baterije LR03 in 1 baterijo LR14, ki niso priložene.Drema..
110.00€ 134.19€
Brez DDV:90.16€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)