Meni
Košarica

Vozila na pedala

Vozila na pedala


Falk traktor Claas Arion Falk traktor Claas Arion
3-7 delovnih dni
Znamka: Falk
Naj se zabavna opravila na vrtu pričnejo!S traktorjem Claas ni nobeno vrtno opravilo pretežko. Naloži vrtnine na prikolico, poženi pedala in pomagaj staršem do urejenega vrta. Če se ti zdi, da izpod motorja prihajajo nenavadni zvoki, ga dvigni in preveri motor.Lastnosti:Dimenzije: 138 x 42 x 53 cmMaksimalna obremenitev: 30 kgTraktor je primeren za otroke, starejše od dveh let.BLAGOVNA ZNAMKA FALK ..
140.00€
Brez DDV:114.75€
Falk traktor Claas s nakladalno prikolico in žlico
3-7 delovnih dni
Znamka: Falk
Zapelji se s traktorjem na pedala, ki je primeren za razne izkope, naklade in prevoze.Traktor ima hupo, s katero okolico opozoriš nase, dvižni nakladač in žlico ter prikolico za prevažanje materiala.Prikolica je snemljiva, zato jo lahko odklopiš in priklopiš po želji.Lastnosti:Dimenzije 181 x 42 x 62 cm.Maksimalna obremenitev: 30 kgTraktor je primeren za otroke, starejše od dveh let.BLAGOVNA ZNAMK..
209.99€
Brez DDV:172.12€
Traktor na pedala Maxi Excavator Traktor na pedala Maxi Excavator
1-3 delovnih dni
Znamka: Peg Perego
Maxi Excavator je prenovljeno vozilo na pedala z nakladačem. Kompakten bager je enostaven za vožnjo, nakladač pa se lahko upravlja neposredno iz voznikovega sedeža. Močan buldožer za ure in ure neprekinjene zabave!Maxi ExcavatorTraktor na pedala otroka spodbuja k preživljanju zabavnih dni na prostem, odkrivanju novih dejavnosti, kot so kopanje, prevoz, raztovarjanje zemlje, listov in majhnih predm..
215.00€
Brez DDV:176.23€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)