Postopek nakupa

Postopek opravljanja nakupa v spletni trgovini paketko.si1. Izbira barve:


Pri ogledanem artiklu najprej izberemo poljubno barvo (v kolikor so na voljo) z klikom na okvirček:

2. Izbira količine:


Izberemo željeno količino, privzeto je zmeraj en kos. V kolikor želimo naročiti 2 kosa, kliknemo na "+". Z klikom na "+" ali "-" spreminjamo količino:

3. V košarico:


Z klikom na gumb "V košarico" dodamo izdelek v košarico in z košarico nadaljujemo na blagajno, kot v fizični trgovini :)
4. Obvestilo o košarici


V zgornjem desnem kotu se nam bo prikazalo obvestilo o košarici. Na voljo imamo dve opciji, ponovno preveriti našo vsebino košarice ali pa kar oditi na blagajno in zaključiti nakup. Preverjanje košarice je priporočljivo, če imamo več različnih artiklov ali če želimo kakšno spremembo pred samim zaključkom nakupa. Poglejmo košarico:

5. Košarica:


V sami košarici lahko spremenimo količino, to vpišemo kot številko in osvežimo vsebino košarice z klikom na modri gumb označen z št. 1.

V kolikor želimo izdelek odstraniti iz košarice, kliknemo na rdeči gumb označen z št. 2. 

Z klikom "Na blagajno", označeno pod št. 3, nadaljujemo na zadnji korak zaključka nakupa.

6. Blagajna:


Pod št. 1 izberemo, ali želimo kreirati nov račun v spletni trgovini paketko.si, ali pa želimo naročilo kupiti kot gost. Prednosti nakupa kot registriran uporabnik so sledenje naročil, ugodnosti ipd. Pri nakupu kot gost, teh informacij nismo deležni.

Pod št. 2 izpolnimo naše osebne podatke, podatki morajo biti resnični in točni, saj so bistvo uspešnega kreiranja računa in dostave.

Pod št. 3 izberemo način dostave in plačilo, za več informacij preverimo pogoje poslovanja.

Pod št. 4 vnesemo kupon, če ga imamo. V kolikor bomo naročeni na e-novice in ostale akcije, ga na vsake toliko časa lahko zasledimo in vnesemo tukaj, tako pa prihranimo od zneska nakupa.

Pod št. 5 ponovno preverimo vsebino nakupa, po želji spremenimo ali dodamo izdelek, kot že omenjeno v koraku 5. Označimo v kolikor se želimo naročiti na e-novice (ugodnosti in akcije). Z klikom na "Pogoji poslovanja" preverimo le te, v kolikor se z njimi strinjamo, to ustrezno označimo.
7. Zaključek nakupa:


Uporabnik lahko pregleda posredovane podatke za dostavo, način plačila, ki ga je izbral in vsebino nakupovalne košarice. Uporabnik potrdi naročilo s klikom na gumb 'POTRDI NAROČILO''. Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se na spletni strani izpiše tekst ''Naročilo je oddano! Vaše naročilo je bilo poslano v nadaljnjo obravnavo! Če imate kakršnokoli vprašanje, nam pišite. Zahvaljujemo se vam za nakup v naši spletni trgovini!''

S potrditvijo naročila je kupec seznanjen z obveznostjo plačila naročenega blaga.


To je tudi zadnji in končni korak nakupovanja v spletni trgovini paketko.si. Hvala za zaupanje!