Meni
Košarica

Spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih...

Vibromasažne naprave

Vibromasažne naprave
Kvalitetne vibromasažne naprave
Naprava za raztezanje inSPORTline Inverso Heaty Naprava za raztezanje inSPORTline Inverso Heaty
-18 %
Znamka: inSPORTline
Naprava za raztezanje inSPORTline Inverso Heaty, znana tudi kot inverzna miza, je orodje, ki je bilo razvito za preventivo in odpravljanje bolečin v hrbtu ter hrbtenici. Dolgoročna enostranska obremenitev, sedenje ali stanje, je značilno za naš način življenja. To pa vodi k postopnim preobremenitvam in posledično poškodbam preobremenjenih delov telesa. Najpogosteje so preobremenjene medvretenčne p..
291.90€ 356.12€
Brez DDV:239.26€
VibroGym inSPORTline Lotus VibroGym inSPORTline Lotus
Novo -18 %
Znamka: inSPORTline
VibroGym inSPORTline Lotus je naprava, ki vam bo pomagala oblikovati telo doma. Intenzivne vibracije povzročijo, da se mišice refleksno krčijo, zato je vaja veliko bolj učinkovita. Vadba na tej vibracijski ploščadi ne bo vzela veliko vašega časa, saj morate samo 5 minut vaditi z rahlo upognjenimi koleni. Rezultate boste videli takoj. Ta naprava vam pomaga pri vadbi celega telesa z različnimi prepr..
333.10€ 406.38€
Brez DDV:273.03€
inSPORTline Lilly Vibracijska naprava inSPORTline Lilly Vibracijska naprava
-9 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Vibracijska fitnes naprava inSPORTline Lilly je odlično orodje za oblikovanje telesa. Deluje na principu vibracijske simulacije, ki izzove delovanje mišic celotnega telesa. Samo 5 minut vadbe na dan in rezultati bodo vidni v zelo kratkem času. Vibracijsko napravo inSPORTline Lilly lahko uporabljate za oblikovanje celotnega telesa ali za oblikovanje posameznih delov telesa. Delovanje naprave temelj..
312.50€ 341.54€
Brez DDV:256.15€
inSPORTline Vibracijski pas Rexabelt inSPORTline Vibracijski pas Rexabelt
-18 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Vibracijski pas inSPORTline Rexabelt je masažni pripomoček za aktivno sprostitev telesa, ki učinkovito pomaga pri razgradnji odvečne maščobe in napetost mišic. Vibracije spodbujajo kri in limfni sistem, učvrstijo mišice rok, nog, zadnjico, trebuh in preprečujejo zastajanje vode v tkivih. Te koristne učinke so dolgoročno pokazali številni zadovoljni uporabniki. Vibracijski pas inSPORTline Rexabelt ..
267.20€ 325.98€
Brez DDV:219.02€
inSPORTline VibroGym Vibracijska naprava Katrina SE inSPORTline VibroGym Vibracijska naprava Katrina SE
-15 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Vibromasažna naprava inSPORTline Katrina SE je sodobna vibracijska naprava, idealna za oblikovanje telesa, sproščanje in odpravljanje stresa ter krepitev srčno-žilnega sistema. Deluje na principu učinkovitih 3D+ vibracij, ki izzovejo delovanje mišic celotnega telesa, zanjihovo intenzivno krepitev. Samo 5 minut vadbe na dan in rezultati bodo vidni v zelo kratkem času. Vibromasažno napravo inSPORTli..
1,605.50€ 1,878.74€
Brez DDV:1,315.98€
Vibromasažna naprava VibroGym inSPORTline Charles Vibromasažna naprava VibroGym inSPORTline Charles
-18 %
Znamka: inSPORTline
Vibracijska plošča Charles je sodobna in učinkovita naprava za oblikovanje telesa, povečuje gibljivost, sprošča stres in krepi srčno-žilni sistem. Deluje na principu vibracijske simulacije, ki izzove delovanje mišic celotnega telesa. Samo 5 minut vadbe na dan in rezultati bodo vidni v zelo kratkem času. Vibracijsko napravo Charles lahko uporabljate za oblikovanje celotnega telesa ali za oblikovanj..
489.60€ 597.31€
Brez DDV:401.31€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)