Meni
Košarica

Spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih...

Vibromasažne naprave

Vibromasažne naprave
Kvalitetne vibromasažne naprave
inSPORTline Lilly Vibracijska naprava inSPORTline Lilly Vibracijska naprava
-13 % preveri dobavo
Znamka: inSPORTline
Vibracijska fitnes naprava inSPORTline Lilly je odlično orodje za oblikovanje telesa. Deluje na principu vibracijske simulacije, ki izzove delovanje mišic celotnega telesa. Samo 5 minut vadbe na dan in rezultati bodo vidni v zelo kratkem času. Vibracijsko napravo inSPORTline Lilly lahko uporabljate ..
296.09€ 341.54€
Brez DDV:242.70€
inSPORTline Vibracijska naprava Alex VibroGym inSPORTline Vibracijska naprava Alex VibroGym
-14 % preveri dobavo
Znamka: inSPORTline
Vibracijska naprava Alex je idealna za oblikovanje telesa. Deluje na principu vibracijske simulacije, ki izzove delovanje mišic celotnega telesa. Samo 5 minut vadbe na dan in rezultati bodo vidni v zelo kratkem času. Vibracijsko napravo Alex lahko uporabljate za oblikovanje celotnega telesa ali za o..
1,199.89€ 1,402.94€
Brez DDV:983.52€
inSPORTline Vibracijski pas Rexabelt inSPORTline Vibracijski pas Rexabelt
-18 %
Znamka: inSPORTline
Vibracijski pas inSPORTline Rexabelt je masažni pripomoček za aktivno sprostitev telesa, ki učinkovito pomaga pri razgradnji odvečne maščobe in napetost mišic. Vibracije spodbujajo kri in limfni sistem, učvrstijo mišice rok, nog, zadnjico, trebuh in preprečujejo zastajanje vode v tkivih. Te koristne..
254.89€ 311.77€
Brez DDV:208.93€
inSPORTline VibroGym Vibracijska naprava Katrina SE inSPORTline VibroGym Vibracijska naprava Katrina SE
-15 % preveri dobavo
Znamka: inSPORTline
Vibromasažna naprava inSPORTline Katrina SE je sodobna vibracijska naprava, idealna za oblikovanje telesa, sproščanje in odpravljanje stresa ter krepitev srčno-žilnega sistema. Deluje na principu učinkovitih 3D+ vibracij, ki izzovejo delovanje mišic celotnega telesa, zanjihovo intenzivno krepitev. S..
1,605.50€ 1,878.74€
Brez DDV:1,315.98€
Vibromasažna naprava VibroGym inSPORTline Charles Vibromasažna naprava VibroGym inSPORTline Charles
-14 %
Znamka: inSPORTline
Vibracijska plošča Charles je sodobna in učinkovita naprava za oblikovanje telesa, povečuje gibljivost, sprošča stres in krepi srčno-žilni sistem. Deluje na principu vibracijske simulacije, ki izzove delovanje mišic celotnega telesa. Samo 5 minut vadbe na dan in rezultati bodo vidni v zelo kratkem č..
469.90€ 548.94€
Brez DDV:385.16€
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)