Meni
Košarica

Spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih...

Drsalke

Drsalke
Drsalke WORKER Gris Drsalke WORKER Gris
-18 %
Znamka: inSPORTline
Zimske drsalke WORKER Gris so sodobne unisex drsalke z udobnim toplim krznom. Anatomsko oblikovan čevelj je izdelan iz visoko kakovostnih in trajnih materialov za zagotovitev stabilnosti in visoko kvalitetnega jeklenega rezila za popolne vožnjo. Z zanko na zgornjem delu čevlja je obuvanje in sezuvanje preprosto. Kombinirani sistem zavezovanja in zaponke omogoča popolno prileganje noge v drsalki. ..
60.10€ 73.32€
Brez DDV:49.26€
Drsalke WORKER Izaky Pro - s krznom Drsalke WORKER Izaky Pro - s krznom
-18 %
Znamka: inSPORTline
Otroška drsalke WORKER Izaky Pro so visoko kakovostne drsalke za otroke z izvirno obliko in toplim krznom. Notranji čevelj s sistemom Comfort Fit omogoča prilagotiv uporabnikovim nogam. Poleg varnostne zaponke MicroLock so drsalke opremljene s sistemom  Safety Ankle, ki fiksira gleženj v pravilnem položaju. Otroška drsalke WORKER Izaky Pro so primerne za normalno, vsakodnevno vožnjo.Tehnični opis:..
43.20€ 52.70€
Brez DDV:35.41€
Drsalke WORKER Maripo Drsalke WORKER Maripo
-18 %
Znamka: inSPORTline
Privlačne Drsalke WORKER Maripo, udobna notranja obloga, varnost gležnja, sistem za čvrsto pritrditev gležnja, jekleno rezilo z zobmi, nosilnost 100 kg. Zimske drsalke WORKER Maripo so primerne za ženske in deklice. Drsalke imajo možnosti enostavne nastavitve velikosti s pomočjo gumba. Notranji čevelj Comfort Fit sistem se prilagaja nogi uporabnika. Poleg varnostne sponke MicroLock so dr..
43.90€ 53.56€
Brez DDV:35.98€
Drsalke WORKER Patino Drsalke WORKER Patino
-18 %
Znamka: inSPORTline
Tehnični opis:Rezilo iz certificiranega jekla (TÜV) Izolacija Thermo Fit Varnostni sistem gležnja omogoča varnost gležnja na mestu Notranjost Comfort Fit zagotavlja visoko stopnjo udobja Vezalke in zaponke gumb za nastavitev velikosti  Školjka: utrjena plastika Teža: 100kg..
43.20€ 52.70€
Brez DDV:35.41€
Drsalke WORKER Pury Pro - s krznom Drsalke WORKER Pury Pro - s krznom
-18 %
Znamka: inSPORTline
Privlačne drsalke WORKER Pury, udobna notranja obloga, varnost gležnja, sistem za čvrsto pritrditev gležnja, jekleno rezilo z zobmi, nosilnost 80 kg. Zimske WORKER Pury drsalke so primerne za ženske in deklice. Drsalke imajo možnosti enostavne nastavitve velikosti s pomočjo gumba. Notranji čevelj Comfort Fit sistem se prilagaja nogi uporabnika. Poleg varnostne sponke MicroLock so drsalke opremljen..
43.20€ 52.70€
Brez DDV:35.41€
Drsalke WORKER Sibiri Drsalke WORKER Sibiri
-18 %
Znamka: inSPORTline
zunanji čevelj iz sintetičnega usnja (1,7 mm) notranji čevelj s krzneno podlogo ThermoFit TÜV certificirana jeklena klina z zobci velikosti: 34-43 ..
43.20€ 52.70€
Brez DDV:35.41€
Drsalke WORKER Xara
-18 %
Znamka: inSPORTline
material: sintetično usnje velikosti: 34-43 nosilnost:100 kg ..
42.30€ 51.61€
Brez DDV:34.67€
Hokejske drsalke Action Hiel Hokejske drsalke Action Hiel
-18 %
Znamka: inSPORTline
Hokejske drsalke Action Hiel so moderne moške drsalke z rezilom najvišje kakovosti. Ergonomsko oblikovan čevelj je izdelan iz visoko kakovostnih in trpežnih materialov za zagotovitev varnosti stopala v notranjosti drsalke. Rezilo iz kvalitetnega jekla zagotovi odlične lastnosti drsanja. Tehnologija Thermo Fit pomaga vzdrževati optimalno temperaturo v notranjosti drsalke, medtem ko se notranja podl..
60.10€ 73.32€
Brez DDV:49.26€
Hokejske drsalke Action Hoky Hokejske drsalke Action Hoky
-18 %
Znamka: inSPORTline
Hokejske moške drsalke Action Hoky so moderne drsalke z rezili najvišje kakovosti. Ergonomsko oblikovan čevelj je izdelan iz visoko kakovostnih in trpežnih materialov da zagotovijo varnost noge znotraj drsalke. Rezila iz kakovostnega jekla zagotavljajo odlične lastnosti drsanje. Tehnologija Thermo Fit pomaga vzdrževati optimalno temperaturo v notranjosti drsalke, medtem ko se notranja podloga Comf..
68.70€ 83.81€
Brez DDV:56.31€
Hokejske drsalke Action Skury Hokejske drsalke Action Skury
-18 %
Znamka: inSPORTline
Hokejske moške drsalke Action Skury so moderne drsalke z rezili najvišje kakovosti. Ergonomsko oblikovan čevelj je izdelan iz visoko kakovostnih in trpežnih materialov da zagotovijo varnost noge znotraj drsalke. Rezila iz kakovostnega jekla zagotavljajo odlične lastnosti drsanje. Kombinirani sistem zavezovanja in zaponke omogoča popolno pritrdilne noge drsalk. Tehnologija Thermo Fit pomaga vzdržev..
55.80€ 68.08€
Brez DDV:45.74€
Otroške drsalke WORKER Kelly Otroške drsalke WORKER Kelly
-18 %
Znamka: inSPORTline
WORKER Kelly nastavljive otroške drsalke so modernega dizajna. Omogočajo prilagoditev velikosti z enim gumbom. Notranji čevelj s Comfort Fit sistemom, ki se popolnoma prilagodi obliki noge uporabnika. WORKER Kelly drsalke so opremljene z Safety Ankle system, ki drži gleženj v pravilnem položaju. Drsalke so na voljo v zeleno-modri in rdeče-roza barvni kombinaciji. Tehnični opis:ComfortFit anat..
38.90€ 47.46€
Brez DDV:31.89€
Otroške zimske drsalke WORKER Izabely Pro - s krznom Otroške zimske drsalke WORKER Izabely Pro - s krznom
-18 %
Znamka: inSPORTline
Otroške drsalke WORKER Izabely Pro so kvalitetne drsalke z izvirno obliko in toplim krznom. Drsalke imajo možnost prilagajanja velikosti z ročico. Notranji čevelj s sistemom ComfortFit se prilagaja uporabnikovim nogam. Poleg zaponke MicroLock so drsalke opremljene s Safety Ankle sistemom za varnost gležnja, ki omogoča gležnju pravilen položaj. Otroške drsalke WORKER Izabely Pro so primerne za norm..
43.20€ 52.70€
Brez DDV:35.41€
WORKER Hypos drsalke WORKER Hypos drsalke
-18 %
Znamka: inSPORTline
namenjeni za hokej anatomsko oblikovan notranji čevelj trpežna školjka ThermoFit in ComfortFit kakovostnega jeklena klina v črni plastiki velikosti: 35-45 nosilnost:120 kg ..
51.50€ 62.83€
Brez DDV:42.21€
WORKER Kira otroške drsalke WORKER Kira otroške drsalke
-18 %
Znamka: inSPORTline
Zimske WORKER Kira otroške drsalke so primerne tako za dečke kot za deklice. Drsalke imajo možnosti nastavitve velikosti s pomočjo gumba. Notranji čevelj Comfort Fit sistem se prilagaja nogi uporabnika. Poleg varnostne sponke MicroLock so drsalke opremljene s Safety Ankle Systemom, ki drži gleženj v pravilnem položaju. Zimske otroške drsalke WORKER Kira so primerne za normalno, vsakodnevno vožnjo...
37.60€ 45.87€
Brez DDV:30.82€
WORKER Quebec drsalke WORKER Quebec drsalke
-18 %
Znamka: inSPORTline
udoben notranji čevelj hokejska klina tri varnostne zaponke z dvojnim zapenjanje velikosti: 37-46..
49.90€ 60.88€
Brez DDV:40.90€
Ženske drsalke Action Blau Ženske drsalke Action Blau
-18 %
Znamka: inSPORTline
Ženske drsalke Action Blau zaradi svoje elegantne oblike in izdelave v zimskih barvah pade v oči vsaki ženski ali dekletu. Žametna notranja podloga Comfort Fit je izdelana tako, da je vožnja prijetna, absorbira znoj in preprečuje nastanek ran zaradi pritiska. Izolacija Thermo Fit nudi toplotno udobje. Ženske drsalke Action Blau imajo kakovosten skate čevelj, na rezilih iz certificiranega nerj..
47.10€ 57.46€
Brez DDV:38.61€
Ženske drsalke Action Conny Ženske drsalke Action Conny
-18 %
Znamka: inSPORTline
Ženske drsalke Action Conny zaradi svoje elegantne oblike v videzu superg z atraktivnim motivom rož padejo v oči vsaki ženski ali dekletu. Žametna notranja podloga Comfort Fit je izdelana tako, da je vožnja prijetna, absorbira znoj in preprečuje nastanek ran zaradi pritiska. Izolacija Thermo Fit nudi toplotno udobje. Ženske drsalke Action Conny imajo kakovosten skate čevelj, na..
47.10€ 57.46€
Brez DDV:38.61€
Ženske drsalke Action Doty Ženske drsalke Action Doty
-18 %
Znamka: inSPORTline
Udobne Ženske drsalke Action Doty z atraktivnim vzorcem so izdelane z uporabo sodobne tehnologije in tako omogočajo udobno drsanje. Ženske drsalke Action Doty imajo visoko kvalitetno nerjavečo jekleno klino, ki zagotavlja odlične vozne lastnosti. Vezalke nudijo popolno stabilnost čevlja.Tehnični opis:  zunanji čevelj iz sintetičnega usnja  udoben č..
64.40€ 78.57€
Brez DDV:52.79€
Ženske drsalke Action Flacier Ženske drsalke Action Flacier
-18 %
Znamka: inSPORTline
Udobne ženske drsalke Action Flacier z atraktivnim vzorcem so izdelane z uporabo sodobne tehnologije in tako omogočajo udobno drsanje. Ženske drsalke Action Flacier imajo visoko kvalitetno nerjavečo jekleno klino, ki zagotavlja odlične vozne lastnosti. Vezalke nudijo popolno stabilnost čevlja.Tehnični opis:  zunanji čevelj iz sintetičnega ..
55.80€ 68.08€
Brez DDV:45.74€
Ženske drsalke WORKER Liore Ženske drsalke WORKER Liore
-18 %
Znamka: inSPORTline
Udobne ženske WORKER Liore drsalke z atraktivnim cvetličnim vzorcem so izdelane z uporabo sodobne tehnologije in tako omogočajo udobno drsanje. Drsalke WORKER Liore imajo visoko kvalitetno nerjavečo jekleno klino, ki zagotavlja odlične vozne lastnosti. Vezalke nudijo popolno stabilnost čevlja.Tehnični opis:  ženske drsalke zunanji čevelj iz sintetičnega..
51.50€ 62.83€
Brez DDV:42.21€
Prikazujem 1 od 20 do 20 (1 strani)