Meni
Košarica

Nahrbtniki

Nahrbtniki


BLUE SKY HARRY POTTER KAWAII NAHRBTNIK BLUE SKY HARRY POTTER KAWAII NAHRBTNIK
1-3 delovnih dni
BLUE SKY HARRY POTTER KAWAII nahrbtnik ima na sprednji strani drzno retroobliko, ki vključuje različice vaših najljubših likov in besede "Slovesno prisegam, da nisem naredil nič dobrega" v zlatem tisku. Nahrbtnik ima en velik glavni predal in sprednji žep z zadrgo za manjše predmete. Ima mrežasto oblogo, ki diha, nastavljive in oblazinjene naramnice, mrežaste stranske žepe (idealni za shranjevanje..
19.99€
Brez DDV:16.39€
BLUE SKY HARRY POTTER MAGIC MOMENTS NAHRBTNIK BLUE SKY HARRY POTTER MAGIC MOMENTS NAHRBTNIK
1-3 delovnih dni
Knjige in filmi o Harryju Potterju so polni najbolj čarobnih trenutkov. Praznujte vse, kar je Harry Potter, s čudovitimi ilustracijami na nahrbtniku BLUE SKY HARRY POTTER MAGIC MOMENTS BACKPACK!Ta ekskluzivni nahrbtnik Harry Potter Magical Moments ima na sprednji strani ilustracijo v retro slogu, polno knjig, kotlov in podobnega, ter besede "Vsi največji čarovniki so začeli tako kot mi - š..
19.99€
Brez DDV:16.39€
GENESIS PALLAD 410 univerzalni nahrbtnik, za prenosnike do 15.6", nastavljiv, trpežen, črn GENESIS PALLAD 410 univerzalni nahrbtnik, za prenosnike do 15.6", nastavljiv, trpežen, črn
1-3 delovnih dni
Znamka: Genesis
PALLAD 410 - kompakten in prostoren nahrbtnik!Imejte najnujnejše vedno pri sebi. Spoznajte Genesis Pallad 410 univerzalni nahrbtnik, ki vam bo omogočil varno prenašanje prenosnega računalnika z največjo diagonalo do 15,6" skupaj z vsemi potrebnimi dodatki. Dodatke, kot je miška, podloga ali kable, boste zlahka pospravili v namenske notranje žepe. Stavite na vzdržljivost in udobje!Kompakten in pros..
44.75€
Brez DDV:36.68€
LOUNGEFLY DISNEY CINDERELLA BOOK MINI NAHRBTNIK
1-3 delovnih dni
Ta očarljivi nahrbtnik je odličen modni dodatek za oboževalce Pepelke, ki ga lahko odprete kot pokrov knjige. Disneyjev nahrbtnik Cinderella Pin Collector je izdelan iz veganskega (poliuretanskega) usnja in ima nastavljive naramnice. Ta nahrbtnik je Disneyjev izdelek z uradno licenco.Dimenzije nahrbtnika: Š 22,9 cm x V 26,7 cm x G 11,5 cm..
79.99€
Brez DDV:65.57€
LOUNGEFLY DISNEY RAYA AND THE LAST DRAGON TUK TUK MINI BACKPACK NAHRBTNIK LOUNGEFLY DISNEY RAYA AND THE LAST DRAGON TUK TUK MINI BACKPACK NAHRBTNIK
1-3 delovnih dni
LOUNGEFLY DISNEY RAYA AND THE LAST DRAGON TUK TUK MINI BACKPACK nahrbtnik, kjer se vam Tuk Tuk nasmehne na sprednji strani. Mini nahrbtnik Disney Raya in Last Dragon Tuk Tuk je izdelan iz veganskega usnja (poliuretan). Nahrbtnik ima nastavljive naramnice, robustno kovinsko okovje in vtisnjene in potiskane podrobnosti. Ta torba je uradno licenciran Disneyjev izdelek. Dimenzije torbe: Š 22,8 cm..
64.99€
Brez DDV:53.27€
LOUNGEFLY GHOSTBUSTERS STAY PUFT MARSMALLOW MAN MINI NAHRBTNIK LOUNGEFLY GHOSTBUSTERS STAY PUFT MARSMALLOW MAN MINI NAHRBTNIK
1-3 delovnih dni
"Poskušal sem si izmisliti najbolj neškodljivo stvar. Nekaj, kar mi je bilo všeč v otroštvu. Nekaj, kar naju nikoli ne bi moglo uničiti. Gospod Stay Puft!"Res je videti neškodljiv, vendar bo Stay Puft uničil mesto, dokler vi in vaša zbirka Izganjalcev duhov ne ukrotite duha. Z mini nahrbtnikom Ghostbusters Stay Puft Marshmallow Man boste pritegnili vse poglede, kamorkoli boste prišli.Torba ima nas..
79.99€
Brez DDV:65.57€
MOYE TRAILBLAZER CARACAS MULTI-BACKPACK GREY MOYE TRAILBLAZER CARACAS MULTI-BACKPACK GREY
1-3 delovnih dni
Znamka: MOYE
Torba MOYE TRAILBLAZER vas bo navdušila s svojo uporabnostjo in vzdržljivostjo. Izdelana je iz kakovostnih vodoodbojnih materialov s praktičnimi žepi, ki se zapirajo z zadrgo.Lastnosti:MOYE torba iz poliestraUporablja se lahko v obliki potovalne torbe in nahrbtnikaKapaciteta 20-50 lTorba je iz vodoodbojnih materialov..
59.99€
Brez DDV:49.17€
MOYE TRAILBLAZER DUBAI 15.6" BACKPACK LIGHT SILVER MOYE TRAILBLAZER DUBAI 15.6" BACKPACK LIGHT SILVER
1-3 delovnih dni
Znamka: MOYE
Nahrbtnik MOYE TRAILBLAZER vas bo navdušil s svojo uporabnostjo in vzdržljivostjo. Izdelan je iz kakovostnih vodoodbojnih materialov s praktičnimi žepi, ki se zapirajo z zadrgo. V notranjosti je oblazinjen žep za prenosni računalnik do 15,6˝.Lastnosti:MOYE nahrbtnik iz poliestraPodloga iz lanuZdružljiv je s prenosniki do velikosti 15,6".Prostornina 20-39 lIma odprtino za USB polnilecNahrbtnik je i..
44.99€
Brez DDV:36.88€
MOYE TRAILBLAZER LONDON 13.3" BACKPACK BLACK MOYE TRAILBLAZER LONDON 13.3" BACKPACK BLACK
1-3 delovnih dni
Znamka: MOYE
Nahrbtnik MOYE TRAILBLAZER vas bo navdušil s svojo uporabnostjo in vzdržljivostjo. Izdelan je iz kakovostnih vodoodbojnih materialov s praktičnimi žepi, ki se zapirajo z zadrgo. V notranjosti je oblazinjen žep za prenosni računalnik do 13,3˝.Lastnosti:MOYE nahrbtnik iz poliestraZdružljiv je s prenosniki do velikosti 13,3".Kapaciteta do 20 lIma zaščitni mehanizem proti krajiNahrbtnik je vodotesen..
44.99€
Brez DDV:36.88€
MOYE TRAILBLAZER NAIROBI 17.3" BACKPACK BLACK MOYE TRAILBLAZER NAIROBI 17.3" BACKPACK BLACK
1-3 delovnih dni
Znamka: MOYE
Nahrbtnik MOYE TRAILBLAZER vas bo navdušil s svojo uporabnostjo in vzdržljivostjo. Izdelan je iz kakovostnih vodoodbojnih materialov s praktičnimi žepi, ki se zapirajo z zadrgo. V notranjosti je oblazinjen žep za prenosni računalnik do 17,3˝.Lastnosti:MOYE nahrbtnik iz poliestraZdružljivo s prenosniki do 17,3"Kapaciteta 20-39 lNahrbtnik je iz vodoodbojnih materialov..
54.99€
Brez DDV:45.07€
MOYE TRAILBLAZER SINGAPUR 17.3" BACKPACK DARK BLUE MOYE TRAILBLAZER SINGAPUR 17.3" BACKPACK DARK BLUE
1-3 delovnih dni
Znamka: MOYE
Nahrbtnik MOYE TRAILBLAZER vas bo navdušil s svojo uporabnostjo in vzdržljivostjo. Izdelan je iz kakovostnih vodoodbojnih materialov s praktičnimi žepi, ki se zapirajo z zadrgo. V notranjosti je oblazinjen žep za prenosni računalnik do 17,3˝.Lastnosti:MOYE nahrbtnik iz poliestraZdružljiv je s prenosniki do velikosti 17,3".Prostornina 20-40 lIma odprtino za USB polnilecNahrbtnik je iz vodoodbojnih ..
54.99€
Brez DDV:45.07€
MOYE TRAILBLAZER SYDNEY 15.6" BACKPACK GREY/BLACK MOYE TRAILBLAZER SYDNEY 15.6" BACKPACK GREY/BLACK
1-3 delovnih dni
Znamka: MOYE
Nahrbtnik MOYE TRAILBLAZER vas bo navdušil s svojo uporabnostjo in vzdržljivostjo. Izdelan je iz kakovostnih vodoodbojnih materialov s praktičnimi žepi, ki se zapirajo z zadrgo. V notranjosti je oblazinjen žep za prenosni računalnik do 15,6˝.Lastnosti:MOYE nahrbtnik iz poliestraZdružljiv je s prenosniki do velikosti 15,6".Ima zaščitni mehanizem proti krajiIma odprtino za USB polnilecNahrbtnik je i..
54.99€
Brez DDV:45.07€
Nahrbtnik 500
1-3 delovnih dni
Znamka: Peg Perego
Novi nahrbtnik je največji izraz uporabnosti združene z eleganco! Nahrbtnik je opremjen tudi z mehko previjalno podlogo, zato je obvezen dodatek za vse starše, ki so ljubitelji sodonega urbanega stila.Nahrbtnik Peg Perego se barvno ujema s celotnim modularnim sistemom ali vozičkom. Vanj boste lahko spravili prav vse, kar potrebujete pri previjanju otroka in vse, kar vzamete na sprehod. Pa tudi vse..
82.00€
Brez DDV:67.21€
Prikazujem 1 od 13 do 13 (1 strani)