Meni
Košarica

Spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih...

Zaradi izrednih razmer, osebni prevzem v naši poslovalnici ni možen do nadaljnega.

Motena je tudi dostava izdelkov s strani prevoznikov, zato prihaja do krajših zamud.

Pohodne palice

Pohodne palice
Nordijske palice inSPORTline Potosi Nordijske palice inSPORTline Potosi
-18 % 5-10 dni
Znamka: inSPORTline
Nordijske palice inSPORTline Potosi so izdelane iz lahkega in trpežnega aluminija. Nedrseča ročaja iz plute se odlično prilegata roki. Poleg tega imajo ročaji nastavljive zanke za boljši oprijem med hojo. Palice imajo tudi sistem anti-šok, ki zagotavlja ne le visoko stopnjo udobja, ampak je tudi prijazen za vaše členke. Odsevni trak izboljša vidnost uporabnika v slabih svetlobnih pogojih. Zahvalju..
32.00€ 39.04€
Brez DDV:26.23€
Nordijske palice inSPORTline Vilarica Nordijske palice inSPORTline Vilarica
-18 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Nordijske palice inSPORTline Vilarica so izdelane iz lahkega in trpežnega aluminija. Nedrseča ročaja iz plute se odlično prilegata roki. Poleg tega imajo ročaji nastavljive zanke za boljši oprijem med hojo. Palice imajo tudi sistem anti-šok, ki zagotavlja ne le visoko stopnjo udobja, ampak je tudi prijazen za vaše členke. Odsevni trak izboljša vidnost uporabnika v slabih svetlobnih pogojih. Zahval..
33.70€ 41.11€
Brez DDV:27.62€
Palice za nordijsko hojo inSPORTline Slogen Palice za nordijsko hojo inSPORTline Slogen
-18 %
Znamka: inSPORTline
The lightweight aluminum Nordic Walking Poles inSPORTline Slogen are primarily suitable for Nordic walking, but they will also come in handy on countryside walks. The three-piece, telescopic structure allows you to adjust the length of the poles (64 – 135cm) while the quick-release mechanism with 2 brackets allows you to lock them in place.  The comfortable cork handles not only allow for a perfe..
33.70€ 41.11€
Brez DDV:27.62€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)