Meni
Košarica

Spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih...

Igralni pripomočki

Igralni pripomočki
BIGBEN DRŽALO ZA NINTENDO SWITCH BIGBEN DRŽALO ZA NINTENDO SWITCH
1-3 dni
GoPlay Grip je držalo, ki izboljšuje igro z udobno ergonomsko oblikovanimi gumiranimi držali. Uporabimo ga lahko tudi kot stabilno in varno stojalo med igro s samostojnimi Joy-Con-i. Priložena je krpica, ki bo poskrbela za brezhibno čist zaslon in jasnejši pogled na igro...
17.78€
Brez DDV:14.57€
BIGBEN PS4 POLNILNA POSTAJA BIGBEN PS4 POLNILNA POSTAJA
1-3 dni
Znamka: Bigben
Polnilno stojalo BigBen omogoča istočasno polnjenje do 4-ih kontrolerjev, in sicer ob uporabi dveh dodatnih zadnjih USB vtičev. Stojalo je licencirano s strani proizvajalca Sony ter združljivo s Sony konzolami PS4. Tehnični podatki:- Čas polnjena: do ca. 5 ur - AC adapter: 1.5A - Barva: črna..
29.64€
Brez DDV:24.29€
BIGBEN SWITCH avto polnilec za Nintendo Switch BIGBEN SWITCH avto polnilec za Nintendo Switch
1-3 dni
BIGBEN SWITCH avto polnilec za Nintendo Switch je polnilec, ki ga uporabljate v avtomobilu za polnjenje igralne konzole Nintendo Switch ™Lastnosti:USB-C polnilni kabel. Dolžina: približno 1 mVhod: 12-24VIzhod: 5V 2,4 A...
14.81€
Brez DDV:12.14€
BREZŽIČNI IGRALNI PLOŠČEK REDRAGON HARROW G808 BREZŽIČNI IGRALNI PLOŠČEK REDRAGON HARROW G808
1-3 dni
Znamka: Redragon
Igranje iger bodo bolj realistične z novim brezžičnim igralnim ploščkom HARROW. Najnovejše PC-igre uporabljajo vmesnik XInput, ki ga večina starejših igralnih ploščkov ne podpira. Ta kontrolnik je pripravljen za uporabo z vsemi igrami, tako novimi kot starimi, v Windows 10, 8 in 7. HARROW zagotavlja učinkovito streljanje, zato je to najboljši visoko-hitrostni kontrolnik za PC. Z njim boste vedno n..
29.64€
Brez DDV:24.29€
BREZŽIČNI IGRALNI PLOŠČEK REDRAGON JUPITER G809 BREZŽIČNI IGRALNI PLOŠČEK REDRAGON JUPITER G809
1-3 dni
Znamka: Redragon
Brezžični igralni plošček Redragon G809 Jupiter je združljiv s konzolami Sony PS4 in Nintendo Switch. Napredna oblika zagotavlja, da so funkcije, kot je sledilna ploščica in vgrajeni zvočnik, ponudijo uporabniku zanimive nove načine, s katerimi lahko uporabnik doživi in uživa v različnih igrah. Plošček podpira funkcijo vibriranja, in sicer glede na potek, stanje in prizor igre ustvarja močne ter š..
59.28€
Brez DDV:48.59€
CH PRODUCTS COMBAT STICK USB krmilna palica
1-3 dni
CH combat stick USB ponuja 3 osi in 18 gumbov, vključno s 6 tipkami, en 4-smernim gumbom in enim 8-smernim POV gumbom. Stiliziran ročaj F-16 in drsnik za plin dodata realnost in natančnost.Značilnosti:Tri osi in 18 gumbovX, Y in Z za krmiljenje nagiba, dviga in plina6 klasičnih gumbov, en 4-smerni gumb in en 8-smerni gumb POVSkupaj 128 programljivih funkcij s programsko opremo Control Manager (vkl..
143.28€
Brez DDV:117.44€
CH PRODUCTS ECLIPSE YOKE krmilo za simulator letenja
1-3 dni
CH PRODUCTS ECLIPSE YOKE je vrhunski kontroler za letenje z vgrajenimi funkcijami krmila in plina. Programabilni tipki na krmilniku omogočajo funkcije krmila v simulacijah letenja ali premik za dirkalne igre. Barvno kodirani ročaji za plin, propeler in mešanico goriva, kolesa za trimanje / pomikanje in tribarvni gumb za izbiro vam dajejo veliko funkcij!Značilnosti:Šest 10-bitnih osi krmiljenja nag..
286.57€
Brez DDV:234.89€
CH PRODUCTS FIGHTER STICK USB krmilna palica
1-3 dni
CH PRODUCTS FIGHTER STICK USB vključuje 3 osi in 24 gumbov, vključno z osmi X, Y in Z za krmiljenje kril, dviga in plina. S priloženo programsko opremo Control Manager * (* samo za osebni računalnik) preklapljajte med tremi načini za skupno 176 programljivih funkcij.Značilnosti:Tri osi in 24 gumbovX, Y in Z za krmiljenje nagiba, dviga in plinatrije tradicionalni gumbi, tri 4-smerni gumbi, en 8-sme..
207.51€
Brez DDV:170.09€
CH PRODUCTS FLIGHT STICK USB krmilna palica
1-3 dni
CH PRODUCTS FLIGHT STICK USB je krmilnik s tremi osmi, štirimi gumbi in enim 8-smernim stikalom POV. Ta udoben dvosmerni krmilnik nudi ravno toliko funkcij, da zadovolji vaše potrebe.Značilnosti:Tri osi in 4 gumbiosi X, Y in Z za krmiljenje nagiba, dviga in plina4 tradicionalne tipke in 1 osemsmerno stikalo POVSkupaj 16 programljivih funkcij s programsko opremo Control Manager (vključeno)Udoben ro..
138.34€
Brez DDV:113.39€
CH PRODUCTS PRO PEDALS USB pedala
1-3 dni
CH PRODUCTS PRO PEDALS USB Pedala ponujajo realističen nadzor krmila tako za simulatorje letenja kot za vozne igre. Vključujejo diferencialne zavore na nogah za simulacije letenja in pedala za simulacije vožnje.Značilnosti:3 osi krmiljenja, osi X in Y za krmiljenje zavor na levi in desni nogi ter os Z za samocentrirajoči drsni mehanizem za upravljanje krmilaRealističen nadzor zavore diferenciala n..
207.51€
Brez DDV:170.09€
CH PRODUCTS PRO THROTTLE krmilo za plin
1-3 dni
CH PRODUCTS PRO THROTTLE je ergonomski drsnik za levo roko s 3 osmi, 4 gumbi, tremi 4-smernimi stikali in enim 8-smernim stikalom za skupno 112 programabilnih funkcij (s programsko opremo Control Manager) in dve osi, namenjeni mini igralni palici za natančno kazanje ali gibanje. Trije ločeni načini programiranja, do katerih lahko dostopate sproti prek gumba za način na ročaju in barvni LED, ki ozn..
207.51€
Brez DDV:170.09€
CH PRODUCTS THROTTLE QUADRANT krmilo za plin
1-3 dni
CH PRODUCTS Throttle Quadrant krmilnik ponuja 6 osi in 12 gumbov z nastavljivimi funkcijami, tako za večmotorna kot dvomotorna letala. Enota vključuje odstranljive gumbe za personalizirano konfiguracijo (2 modra, 2 rdeča in 4 črne gumbe) in 6 fizičnih zadrževalnikov.Značilnosti:Šest osi in 12 gumbovosi X, Y, Z, R, U in V za nadzor motorja6 dvosmernih stikalnih gumbovSkupaj 176 programljivih funkci..
207.51€
Brez DDV:170.09€
CH PRODUCTS YOKE USB krmilo za simulator letenja
1-3 dni
CH PRODUCTS YOKE USB je 5-osno letalsko krmilo z 20 gumbi, zasnovano za simulacijo letenja in usposabljanje pilotov. Ergonomski ročaj krmila z gladkim, realističnim gibanjem ter regulacijo plina, propelerja in mešanice goriva zagotovi, da je vse na dosegu roke.Značilnosti:5 osi in 20 gumbov, osi X in Y na ročajih za nagib in dviganje, osi Z, R & U v ročicah za plin, propeler in mešanico goriva..
207.51€
Brez DDV:170.09€
CONTROLLER - REDRAGON CERES G812 WIRELESS
1-3 dni
Znamka: Redragon
Redragon brezžični kontroler za PC, Sony PS4 konzole, Nintendo Switch, Androide (verzije 4.0 ali višje) ter IOS naprave (vezije 8.0 ali višje). Brezžična tehnologija nam omogoča uporabo kontrolerja v popolni udobnosti. Ceres G812 kontoler podpira X-input tipe, tako kot PS4 na IOS-u. LED ozadje na kontrolerju bo igranje naredilo lepše.REDRAGON PODALJŠANA GARANCIJA NA 3 LETA - ZMAJSKA VZDRŽLJIVOSTBl..
54.34€
Brez DDV:44.54€
GAMING STOL - SPAWN FLASH SERIES RDEČ XL
1-3 dni
Znamka: Spawn
Profesionalen gaming stol SPAWN Calling je izdelan iz vrhunskega materiala, s čimer omogoča udobno večurno igranje ali drugo daljše delo na računalniku. Odlikuje ga eleganten ter ergonomski dizajn, kar uporabniku omogoča popolno udobje z nežno podporo vratu ter ledvenemu delu.Ergonomski dizajn stola spodbuja optimalno držo in nudi možnost nastavitve nagiba ter višine naslona za roke po meri. Udobn..
296.45€
Brez DDV:242.99€
GAMING STOL - SPAWN GAMING CHAIR KNIGHT SERIES - črno rdeče barve
1-3 dni
Znamka: Spawn
Profesionalen gaming stol SPAWN KNIGHT SERIES je izdelan iz vrhunskega materiala, s čimer omogoča udobno večurno igranje ali drugo daljše delo na računalniku. Odlikuje ga eleganten ter ergonomski dizajn, kar uporabniku omogoča popolno udobje z nežno podporo vratu ter ledvenemu delu.Ergonomski dizajn stola spodbuja optimalno držo in nudi možnost nastavitve nagiba ter višine naslona za roke po meri...
247.04€
Brez DDV:202.49€
GAMING STOL - SPAWN VELES EDITION GAMING STOL - SPAWN VELES EDITION
1-3 dni
Znamka: Spawn
SPAWN VELES EDITION je igralni stol, ki je izdelan iz kakovostnega PU usnja v kombinaciji s kovino in blazinami iz spominske pene, ki zagotavljajo udobje med daljšimi igralnimi sejami. Poleg stola sta tudi mehki blazini za glavo in hrbet. Podvozje stola je izdelano iz aluminija in ima 5 koles. Stol ima 4D naslonjala za roke in mehanizem za nastavljanje višine stola s plinskim amortizerjem.Specifik..
266.80€
Brez DDV:218.69€
GAMING STOL - SPAWN YUGO EDITION GAMING STOL - SPAWN YUGO EDITION
1-3 dni
Znamka: Spawn
SPAWN YUGO EDITION je igralni stol, ki je izdelan iz kakovostnega PU usnja v kombinaciji s kovino in blazinami iz spominske pene, ki zagotavljajo udobje med daljšimi igralnimi sejami. Poleg stola sta tudi mehki blazini za glavo in hrbet. Podvozje stola je izdelano iz aluminija in ima 5 koles. Stol ima 4D naslonjala za roke in mehanizem za nastavljanje višine stola s plinskim amortizerjem.Specifika..
266.80€
Brez DDV:218.69€
GAMING STOL SPAWN CALLING SERIES BLACK GAMING STOL SPAWN CALLING SERIES BLACK
1-3 dni
Znamka: Spawn
SPAWN GAMING CHAIR - SPAWN CALLING SERIES BLACK je gaming stol iz kakovostnega materiala za brezhibno udobje med daljšimi igralnimi sejami. Naslon za roko je nastavljiv po višini. Kolesa s premerom 6 cm so narejena iz ABS plastike. Največji kot nagiba je 155-160 °, obstaja pa tudi možnost nastavitve naklona naslonjala 85 ° -155 °.Specifikacije:Mere: 127 x 58 x 54 cm z možnostjo dviga na: 136 x 58 ..
266.80€
Brez DDV:218.69€
GAMING STOL SPAWN HERO SERIES, MODER GAMING STOL SPAWN HERO SERIES, MODER
1-3 dni
Znamka: Spawn
Profesionalen gaming stol SPAWN HERO je izdelan iz vrhunskega materiala, s čimer omogoča udobno večurno igranje ali drugo daljše delo na računalniku. Odlikuje ga eleganten ter ergonomski dizajn, kar uporabniku omogoča popolno udobje z nežno podporo vratu ter ledvenemu delu.Ergonomski dizajn stola spodbuja optimalno držo in nudi možnost nastavitve nagiba ter višine naslona za roke po meri. Udobna p..
276.69€
Brez DDV:226.79€
Prikazujem 1 od 20 do 54 (3 strani)