Meni
Košarica

Spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih...

Spring Mattress 3D Imperial Memory Latex 90x200

Spring Mattress 3D Imperial Memory Latex 90x200
-18 % 2-4 dni
Spring Mattress 3D Imperial Memory Latex 90x200
429.00€
523.38€
Brez DDV: 351.64€
  • Dobava: 2-4 dni
  • Šifra: M3-90-200

Razpoložljive možnosti

Sestavine: 3D Aerosystem, Prevleka «Royal Style», Mikrokompozit, Ojačitev vzmetnega bloka, Elastični obod, Polnilo bombaž, Visoko elastična pena Memory, Termofilc, 7 conski vzmetni blok "Pocket Spring", Naravni latex, Polnilo volna

Maksimalna obremenitev: 130 kg

Višina: 23 cm

Ležišče:  »Zima / Poletje«

Ležišče na osnovi neodvisnih vzmeti, naravnega lateksa in inovativne pene "Memory". Vzmeti «Pocket Spring" 7 con, omogočajo zelo natančno prilagajanje pod obremenitvijo ter s tem dosegajo popoln anatomski učinek. Na eni strani vzmetnice je plast naravnega lateksa, na drugi visoko elastična pena "Memory". Takšna kombinacija materialov naredi ležišče izjemno udobno in zelo prilagodljivo na različno težo uporabnika. 3D AEROSYSTEM skrbi za udobno mikroklimo. Učinek "zima-poletje" zagotavlja prevleka iz naravnih vlaken, sestavljena iz prešitega bombaža in volne.

7 CONSKE NEODVISNE VZMETI "Pocket Spring"

Neodvisne vzmeti - klasična rešitev v ležiščih NEOLUX. Vzmeti ležišča se individualni prilagajajo vašemu telesu, kar zagotavlja sprostitev, točkovno podporo za hrbtenico in enakomerna porazdelitev obremenitve med spanjem. Pocket Spring je narejen iz visokokakovostnega jekla, je izredno zanesljiv in dolgotrajen. Takšno ležišče bo zagotovilo vaši hrbtenici pravilen položaj med spanjem in zmanjšalo tveganje za bolečino v hrbtu in kostno-mišičnem sistemu.

"HOT MELT" SISTEM SPAJANJA PLASTI

Moderen in neškodljiv sistem spajanja plasti. «HOT MELT» ne vsebuje zdravju škodljivih snovi, ustreza vsem evropskim in svetovnim standardom. Sistem «HOT MELT» je ekološko čist in varen in se uporablja tudi pri pakiranju hrane. «HOT MELT» je termoplastična mešanica, ki v svoji sestavi ne vsebuje topil. Pri sobni temperaturi je to trdna snov, pri segrevanju komponente preidejo iz trdnega v tekoče stanje in po ponovnem ohlajenju dobimo zelo močan spoj.

NARAVNI LATEX

Okolju prijazen material, iz naravnega soka drevesa Hevea. Ima visoko elastičnost zaradi vsebnosti naravnega kavčuka, ergonomske lastnosti ter nudi odlično podporo telesu. Odlikuje ga zračnost, odpornost proti obrabi, hipoalergenost in higieničnost. Najpogosteje uporabljen material za izdelavo luksuznih vzmetnic.

3D AEROSYSTEM

Tehnologija, ki spodbuja odvod zraka in izhlapevanje vlage iz ležišča ter prispeva naravni termoregulaciji telesa.

Poseben in edinstven del te tehnologije je tridimenzionalna struktura "zračni trak" vgrajen v obod ležišča po celotnem obsegu.

"Zračni trak" je hipoalergen in higieničen. Narejen je iz množice prepletenih vlaken ki tvorijo celice posebne geometrijske oblike, katere omogočajo prosto kroženje zraka in preprečujejo nastanek kondenza v ležišču. Zunanje in notranje celice so povezane skupaj s prečnimi vlakni, ki dajejo materialu fleksibilnost in prožnost.

Fabric «Royal Style»

Exquisite fabric «ROYAL STYLE» has a unique appearance and created in the best traditions of the aristocratic imperial style. Fabric design is truly magnificent - executed in black and white.

Modern technologies of tissue processing and special additives make it possible to retain the original look of the fabric and help to increase several times the life of your mattress.

The main criterion for choosing a mattress in a knitted fabric is its convenience, price, strength and durability of the material.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje