Meni
Košarica

Spring Mattress 3D Magnat Memory-Latex-Cocos 180x200

Spring Mattress 3D Magnat Memory-Latex-Cocos 180x200
-18 % 2-4 dni
Spring Mattress 3D Magnat Memory-Latex-Cocos 180x200
559.00€
681.98€
Brez DDV: 458.20€
  • Dobava: 2-4 dni
  • Šifra: M9-180-200

Razpoložljive možnostiPrednosti:

  • Cone trdote: 7 con,
  • Trdota: Ena stran ima stednjo trdoto H3, druga stran je manj kot srednja H2,
  • Maksimalna obremenitev: 150 kg,
  • Snemljiva prevleka: Da,
  • 3d zračni trak: Da,
  • Višina: 23 см,
  • Ležišče: »Zima / Poletje«

Sestavine: Prevleka “EXCELLENT”, 3D aerosistem, Naravni latex, Lateksirana kokosova vlakna, Memory pena, Polnilo bombaž, Polnilo volna, Termofilc, 7 conski vzmeteni blok “Pocket Spring”

Največja obremenitev: 150 kg

Cone trdote: 7 consko

Snemljiva prevleka: Da

Višina: 23 cm

Ležišče: »Zima/poletje«

Nov model ležišča na osnovi vzmetnega žepastega jedra, udobne trikotažne prevleke s sistemom kroženja zraka tipa “EXCELLENT”, naravnega latexa, kokosovih vlaken in izjemno elastične pene memory. Blok neodvisnih vzmeti “Pocket spring”, v katerem se vzmeti individualno prilagajajo vašemu telesu, nudi sprostitev, točkovno podporo za hrbtenico in enakomerna porazdelitev obremenitve med spanjem kar zagotavlja popoln anatomski in ortopedski učinek ležišča.

NEODVISNE VZMETI »Pocket Spring«

Neodvisne vzmeti so klasična rešitev v ležiščih NEOLUX. Vzmeti ležišča se individualno prilagajajo vašemu telesu in mu zagotavljajo sprostitev, točkovno podporo za hrbtenico in enakomerno porazdelitev obremenitve med spanjem. Pocket Spring vzmeti so narejene iz visokokakovostnega jekla in so izredno zanesljive ter dolgotrajne. Takšno ležišče bo vaši hrbtenici zagotovilo pravilen položaj med spanjem in zmanjšalo tveganje za bolečine v hrbtu in kostno-mišičnem sistemu.

KOKOSOVA VLAKNA

Popolnoma naraven in okolju prijazen material, ki ima antibakterijske lastnosti, je antialergen, ne gnije niti pri visoki vlažnosti in ohranja elastičnost. Uporablja se kot eno najbolj togih naravnih polnil v ležiščih.

NARAVNI LATEX

Okolju prijazen material, pridobljen iz naravnega soka brazilskega kavčukovca. Ima visoko elastičnost zaradi vsebnosti naravnega kavčuka, ergonomske lastnosti, nudi pa tudi odlično podporo telesu. Odlikujejo ga zračnost, odpornost proti obrabi, hipoalergenost in higieničnost. Gre za najpogosteje uporabljen material za izdelavo luksuznih vzmetnic.

»HOT MELT« SISTEM SPAJANJA PLASTI

Sodoben in neškodljiv sistem spajanja plasti «HOT MELT» ne vsebuje zdravju škodljivih snovi in ustreza vsem evropskim ter svetovnim standardom. Sistem «HOT MELT» je ekološko čist in varen ter je v uporabi tudi pri pakiranju hrane. «HOT MELT» je termoplastična mešanica, ki v svoji sestavi ne vsebuje topil. Pri sobni temperaturi je trdna snov, pri segrevanju pa komponente preidejo iz trdnega v tekoče stanje, nato pa po ponovnem ohlajenju dobimo zelo močan spoj.

3D zračni sistem

Tehnologija, ki spodbuja odvod zraka in izhlapevanje vlage iz ležišča ter prispeva k naravni toplotni regulaciji telesa.

Poseben in edinstven del te tehnologije predstavlja tridimenzionalna struktura, tj. "zračni trak", ki je vgrajen v obod ležišča po celotnem obsegu.

"Zračni trak" je hipoalergen in higieničen. Narejen je iz množice prepletenih vlaken, ki tvorijo celice posebne geometrijske oblike. Slednje omogočajo prosto kroženje zraka in preprečujejo nastanek kondenza v ležišču. Zunanje in notranje celice so povezane s prečnimi vlakni, ki materialu omogočajo fleksibilnost in prožnost.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje