Meni
Košarica

Spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih...

Zaradi izrednih razmer, osebni prevzem v naši poslovalnici ni možen do nadaljnega.

Motena je tudi dostava izdelkov s strani prevoznikov, zato prihaja do krajših zamud.

Spring Mattress Viscogel Spring Comfort 3D 80x190

Spring Mattress Viscogel Spring Comfort 3D 80x190
-8 % NI NA ZALOGI
Spring Mattress Viscogel Spring Comfort 3D 80x190
519.00€
563.64€
Brez DDV: 425.41€
  • Dobava: NI NA ZALOGI
  • Šifra: M5-80-190

Razpoložljive možnosti

Sestavine: Prevleka “COMFOTEX”, Prevleka “JEANS”, ViscoGEL, Pena “Soft”, Latexform, 7 consko vzmetno jedro “Pocket Spring”, 3D Aerosystem Max, Sleeptouch system

Maksimalna obremenitev: 150 kg

Višina: 26 cm

ViscoGEL pomeni resničen preboj v tehnologiji izdelave ležišč za zdravo spanje. To je visokotehnološki, hibridni material Memory pene in ComfoGela, kateri ohranja vse njihove pozitivne lastnosti ter prinaša popolnoma novo kakovost v ortopedska ležišča.

ViscoGEL enakomerno porazdeli obremenitev po celotni površini, sledi obliki telesa, izboljšuje občutek udobja, odlično diha in je več kot dvakrat bolj elastičen od klasične MEMORY pene.

ViscoGEL pri stiku s telesno toploto, oz. kot odziv na sobno temperaturo ustvarja posebne temperaturne pogoje, pri čimer je sposoben učinkovito razpršiti odvečno toploto, kar ni samo praktično, temveč tudi potrebno.

3D AEROSYSTEM

NEOLUX je vodilno podjetje v inovacijah in razvoju proizvodnje ležišč in izboljšanju kakovosti spanja in počitka.

Kot prvo v Ukrajini uvaja edinstven sistem mikroklime - 3D AEROSYSTEM.

Odvod zraka in izhlapevanje vlage je omogočeno preko posebnega tridimenzionalnega sistema zračnih rež razporejenih po celotnem obodu ležišča.

Ta tehnologija prispeva k naravni termoregulaciji telesa. Poseben in edinstven del te konstrukcije je “zračni trak”. Narejen je iz množice prepletenih vlaken, ki tvorijo celice posebne geometrijske oblike, katere omogočajo prosto kroženje zraka in preprečujejo nastanek kondenza v ležišču.

Zunanje in notranje celice so povezane skupaj s prečnimi vlakni, ki dajejo materialu fleksibilnost in prožnost.

Vgrajevanje 3D aerotrakov v obod ležišča je možno le v sodobni tovarni s specializirano visokotehnološko opremo.

Zaradi konstrukcijskih lastnosti katere omogočajo pretok zraka v ležišču, 3D AEROSYSTEM ustvarja popolno mikroklimo za zdravo spanje.

Vrhunska ležišča podjetja NEOLUX poleg edinstvene izvedbe, ponujajo čist in svež spalni prostor.

NARAVNI LATEX

Okolju prijazen material, iz naravnega soka drevesa Hevea. Ima visoko elastičnost zaradi vsebnosti naravnega kavčuka, ergonomske lastnosti ter nudi odlično podporo telesu. Odlikuje ga zračnost, odpornost proti obrabi, hipoalergenost in higieničnost. Najpogosteje uporabljen material za izdelavo luksuznih vzmetnic.

7 conske NEODVISNE VZMETI “Pocket Spring”

Neodvisne vzmeti - klasična rešitev v ležiščih NEOLUX. Vzmeti ležišča se individualni prilagajajo vašemu telesu, kar zagotavlja sprostitev, točkovno podporo za hrbtenico in enakomerna porazdelitev obremenitve med spanjem. Pocket Spring je narejen iz visokokakovostnega jekla, je izredno zanesljiv in dolgotrajen. Takšno ležišče bo zagotovilo vaši hrbtenici pravilen položaj med spanjem in zmanjšalo tveganje za bolečino v hrbtu in kostnomišičnem sistemu.

“MEMORY” PENA S SPOMINSKIM UČINKOM

Inovativni material «Spominska pena» celične strukture je sestavljena iz množice mikro celic odprtega tipa. Maksimalno zmanjšuje pritisk na telo, izjemno se prilagaja teži, oz. obliki telesa ter omogoča sproščanje mišic. Je hipoalergen in vzdržljiv material ki daje izjemen občutek udobja.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje