Meni
Košarica

Dom in oprema

05 Aug Pohištvo
0 1226
Vsak izmed nas je že kdaj nakupoval pohištvo. Kot vemo je ponudnikov zelo veliko in tudi ponudba je vsako leto bolj raznolika. To pa vsekakor privede do težje odločitve pri nakupu. Zakaj nakupovati po..
07 May Oprema za delavnico
0 651
Vsak moški si želi imeti dobro opremljeno delavnico. Naj se gre za amaterje ali profesionalce, vsak lahko najde kaj zase v naši ponudbi. Delavnica mora imeti omare in regale za shranjevanje orodja. Pr..
16 Feb Trezorji
0 1488
Poskrbite za varnost vašega denarja, dokumentov ali pomembnih in dragocenih stvari tako, da jih varno zaprete v trezor. Pred nakupom trezorja oziroma sefa določite prostor v katerem ga boste imeli pos..
16 Nov Božično-novoletna okrasitev doma
0 2314
Se že pripravljate na božično-novoletno okrasitev vašega doma? Letos bo vsekakor praznovanje teh praznikov malo drugačno kot vsa ta leta do sedaj. Večina bo prav zaradi tega začela prej z okraševanjem..
22 Oct Kopalnice
0 2307
Kopalnica je tisti prostor v našem domu, kjer večina od nas začne in seveda tudi zaključi svoj dan. Pomembno je, da je kopalnica opremljena po naših željah in potrebah, ne glede na njeno velikost. Z p..
02 Sep Poštni nabiralniki
0 5287
Vsak dom potrebuje poštni nabiralnik. Skrbno izbran postane okras zunanjosti naše hiše. Na trgu je velika izbira raznoraznih oblik, velikosti in barv nabiralnikov. Pomembno je, da je narejen iz kvalit..
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)