Meni
Košarica

Kuhinjice

Kuhinjice
Široka ponudba barvitih otroških kuhinj po ugodni ceni
Smoby hišica chef Smoby hišica chef
3-7 dni
Znamka: Smoby
Naj se dogodivščine začnejo na domačem vrtu, v igralni hiški Chef!Hiša ponuja raznovrstno igro.Nudi kombinacijo igre v kuhinji in trgovini, kar omogoča veliko zabave otrok s prijatelji.Skupaj naj v popolnoma opremljeni kuhinji pripravijo naročila za njihove stranke, naj jih postrežejo ter na koncu postreženo poračunajo s čisto pravo blagajno.Stranke lahko plačajo z gotovino ali kartico. Kako zabav..
349.99€ AKCIJA  
Brez DDV:286.88€
Otroška kuhinja 2v1 Mira Otroška kuhinja 2v1 Mira
3-6 dni
Znamka: Baby Vivo
Otroci se najbolje in najhitreje učijo z gledanjem in kopiranjem. Igralna kuhinja njihove velikosti z ustreznimi dodatki jim omogoča, da z igranjem posnemajo dejavnosti odraslih in se vse življenje učijo. Če je izbrana otroška kuhinja sestavljena iz moderne plastike, ki jo je enostavno očistiti, ali pa gre za klasično okrašen lesen model, je po vašem osebnem okusu. Pomembno je, da Igralna kuhinja ..
146.95€ AKCIJA  
Brez DDV:120.45€
Otroška kuhinja 50049 Otroška kuhinja 50049
3-7 dni
Znamka: Baby Vivo
Lesena otroška kuhinja, opremljena z vsemi potrebnimi kuhinjskimi pripomočki in napravami.Tehnični podatki:Dimenzija: cca. 57 x 30 x 78.5 cm (D x Š x V)Material: MDF, plastikaPremična pipa s pomivalnim koritom, prostorne policePečica s štedilnikom in premičnimi upravljalnimi gumbi, mikrovalovka, vključno z igračami na slikiStarostno priporočilo: primerno otrokom od 3. leta starosti dalje!..
103.94€ AKCIJA  
Brez DDV:85.20€
Otroška kuhinja Bruno Otroška kuhinja Bruno
3-7 dni
Znamka: Baby Vivo
Naj se vaši malčki zabavajo in učijo hkrati. Kuhinja je narejena posebno za majhne roke.Tehnični podatki:Dimenzije: 91 x 30 x 82,5 cm (DxŠxV)Material: les, plastikaPipa se premika skupaj s pomivalnim koritomProstorne policePečica s kuhalno ploščo in premičnim krmilnikom, mikrovalovna pečicaIzdelovalec ledu na hladilniku, pralni stroj in stojalo za brisačeOPOZORILO: Baby Vivo lesena kuhinja za otro..
149.95€ AKCIJA  
Brez DDV:122.91€
Otroška kuhinja Luca Otroška kuhinja Luca
3-7 dni
Znamka: Baby Vivo
Simulirajte in se učite hkratiOtroci se učijo s posnemanjem. Vsakdanja opravila, kot so pomivanje posode, kuhanje, peka, vlečenje hrane iz hladilnika ali polivanje vode, očarajo tudi najmlajše med nami. Želijo biti del stvari, sodelovati in pomagati. Starši želijo hitro spraviti hrano na mizo, pospraviti nakupovanje ali pomiti posode – sami. Otroška igralna kuhinja je lep kompromis.Igralna kuhinja..
159.95€ AKCIJA  
Brez DDV:131.11€
Otroška kuhinja Mattheo Otroška kuhinja Mattheo
7-10 dni
Znamka: Baby Vivo
Otroška kuhinja / igralna kuhinja Baby Vivo z razpršilnikom vode, LED lučmi in zvokomSimulirajte in se učite hkratiOtroci se učijo s posnemanjem. Vsakdanja opravila, kot so pomivanje posode, kuhanje, peka, vlečenje hrane iz hladilnika ali polivanje vode, očarajo tudi najmlajše med nami. Želijo biti del stvari, sodelovati in pomagati. Starši želijo hitro spraviti hrano na mizo, pospraviti nakupovan..
154.95€ AKCIJA  
Brez DDV:127.01€
Otroška kuhinja Maya Otroška kuhinja Maya
3-7 dni
Znamka: Baby Vivo
Simulirajte in se učite hkratiOtroci se učijo s posnemanjem. Vsakodnevna opravila, kot so pomivanje posode, kuhanje, peka, vlečenje hrane iz hladilnika ali polivanje vode, očarajo tudi najmlajše med nami. Želijo biti del stvari, sodelovati in pomagati. Starši želijo hitro spraviti hrano na mizo, pospraviti nakupovanje ali pomiti posode – sami. Otroška igralna kuhinja je lep kompromis.Igralna kuhin..
149.95€ AKCIJA  
Brez DDV:122.91€
Otroška kuhinja Mila
3-7 dni
Znamka: Baby Vivo
Otroci se učijo najhitreje s gledanjem in kopiranjem. Igralna kuhinja, v kateri njena velikost in ustrezni dodatki omogoča, da posnemajo dejavnosti odraslih.Pomembno je, da kuhinja Vivo navdušuje vašega malega, da ponovi resnične prednosti in pripravljenost za delo. Tehnični podatki:Dimenzije: 60 x 30 x 90 cmMaterial: plastika, lesPriporočena starost: od 3. leta naprej..
94.95€ AKCIJA  
Brez DDV:77.83€
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)