Meni
Košarica

Kuhinjice

Kuhinjice
Široka ponudba barvitih otroških kuhinj po ugodni ceni
Smoby hišica chef Smoby hišica chef
3-7 delovnih dni
Znamka: Smoby
Naj se dogodivščine začnejo na domačem vrtu, v igralni hiški Chef!Hiša ponuja raznovrstno igro.Nudi kombinacijo igre v kuhinji in trgovini, kar omogoča veliko zabave otrok s prijatelji.Skupaj naj v popolnoma opremljeni kuhinji pripravijo naročila za njihove stranke, naj jih postrežejo ter na koncu postreženo poračunajo s čisto pravo blagajno.Stranke lahko plačajo z gotovino ali kartico. Kako zabav..
349.99€
Brez DDV:286.88€
Otroška kuhinja Luca Otroška kuhinja Luca
3-7 delovnih dni
Znamka: Baby Vivo
Simulirajte in se učite hkratiOtroci se učijo s posnemanjem. Vsakdanja opravila, kot so pomivanje posode, kuhanje, peka, vlečenje hrane iz hladilnika ali polivanje vode, očarajo tudi najmlajše med nami. Želijo biti del stvari, sodelovati in pomagati. Starši želijo hitro spraviti hrano na mizo, pospraviti nakupovanje ali pomiti posode – sami. Otroška igralna kuhinja je lep kompromis.Igralna kuhinja..
159.95€
Brez DDV:131.11€
Otroška kuhinja Mattheo Otroška kuhinja Mattheo
3-7 delovnih dni
Znamka: Baby Vivo
Otroška kuhinja / igralna kuhinja Baby Vivo z razpršilnikom vode, LED lučmi in zvokomSimulirajte in se učite hkratiOtroci se učijo s posnemanjem. Vsakdanja opravila, kot so pomivanje posode, kuhanje, peka, vlečenje hrane iz hladilnika ali polivanje vode, očarajo tudi najmlajše med nami. Želijo biti del stvari, sodelovati in pomagati. Starši želijo hitro spraviti hrano na mizo, pospraviti nakupovan..
154.95€
Brez DDV:127.01€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)