Meni
Košarica

Tuši

Tuši

Tuši, paneli za kopalnico

LED Tuš panel ORINOCO LED Tuš panel ORINOCO
7-14 delovnih dni
Znamka: Home Deluxe
LED tuš panel ORINOCOTa sodoben tuš panel paša za oči v vsaki kopalnici in je preprosta popolna rešitev za vsakogar. Tuš panel deluje s 5-kratno porazdelitvijo vode. Z integrirano mešalno pipo lahko upravljate funkcijo slapa, veliko tropsko prho, masažne šobe, ročno prho ali izliv za kad po želji. Ročna prha je izdelana iz trdne medenine s kromirano površino visoke trdnosti. Šobe so opremljene s p..
319.95€
Brez DDV:262.25€
Tuš panel CASCATA Tuš panel CASCATA
7-14 delovnih dni
Znamka: Home Deluxe
Plemenita celovita rešitev za vsako kopalnico!Ta sodoben tuš panel paša za oči v vsaki kopalnici in je preprosta popolna rešitev za vsakogar. Tuš panel deluje s 4-kratno porazdelitvijo vode. Vgrajena mešalna pipa omogoča upravljanje funkcije slapa, velike tropske prhe, masažne šobe ali ročne prhe po želji. Šobe so opremljene s posebnimi gumbi proti poapnenju, kar pomeni, da lahko ta izdelek očisti..
339.95€
Brez DDV:278.65€
Tuš panel DIVE Tuš panel DIVE
NI NA ZALOGI
Preprosta celovita rešitev za vsako kopalnico!Ta sodoben tuš panel paša za oči v vsaki kopalnici in je preprosta popolna rešitev za vsakogar. Tuš panel deluje s trojno distribucijo vode. Z vgrajeno mešalno pipo lahko po želji upravljate veliko tropsko prho, ročno prho ali masažne šobe. Različne komponente so opremljene s posebnimi šobami proti vodnemu kamnu, kar pomeni, da je ta izdelek mogoče oči..
199.95€
Brez DDV:163.89€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)