Meni
Košarica

Tuši

Tuši

Tuši, paneli za kopalnico

LED Tuš panel ORINOCO LED Tuš panel ORINOCO
Novo 7-14 delovnih dni
Znamka: Home Deluxe
LED tuš panel ORINOCOTa sodoben tuš panel paša za oči v vsaki kopalnici in je preprosta popolna rešitev za vsakogar. Tuš panel deluje s 5-kratno porazdelitvijo vode. Z integrirano mešalno pipo lahko upravljate funkcijo slapa, veliko tropsko prho, masažne šobe, ročno prho ali izliv za kad po želji. Ročna prha je izdelana iz trdne medenine s kromirano površino visoke trdnosti. Šobe so opremljene s p..
319.95€396.50€
Brez DDV:262.25€
Tuš panel CASCATA Tuš panel CASCATA
5-7 tednov
Znamka: Home Deluxe
Plemenita celovita rešitev za vsako kopalnico!Ta sodoben tuš panel paša za oči v vsaki kopalnici in je preprosta popolna rešitev za vsakogar. Tuš panel deluje s 4-kratno porazdelitvijo vode. Vgrajena mešalna pipa omogoča upravljanje funkcije slapa, velike tropske prhe, masažne šobe ali ročne prhe po želji. Šobe so opremljene s posebnimi gumbi proti poapnenju, kar pomeni, da lahko ta izdelek očisti..
325.95€256.20€
Brez DDV:267.17€
Tuš panel DIVE Tuš panel DIVE
5-10 delovnih dni
Preprosta celovita rešitev za vsako kopalnico!Ta sodoben tuš panel paša za oči v vsaki kopalnici in je preprosta popolna rešitev za vsakogar. Tuš panel deluje s trojno distribucijo vode. Z vgrajeno mešalno pipo lahko po želji upravljate veliko tropsko prho, ročno prho ali masažne šobe. Različne komponente so opremljene s posebnimi šobami proti vodnemu kamnu, kar pomeni, da je ta izdelek mogoče oči..
199.95€244.00€
Brez DDV:163.89€
Tuš set Spa Tuš set Spa
3-7 delovnih dni
Znamka: Gajo
Tuš set iz kromirane medenine v srebrni barviVelika tropska prha zagotavlja prijetno in sproščujoče doživetje prhanja, ki ga dodatno olajša priročna ročna prha. Plošča za tuširanje je izdelana iz visoko kakovostne kromirane medenine in je dobavljena z vso opremo.Tehnični podatki:Mere: 113 x 37 x 19 cm (VxŠxG)6 kromiranih tirnic z masažnimi curkiIzdelan iz visoko kakovostne kromirane medenineEnosta..
79.95€109.80€
Brez DDV:65.53€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)