Meni
Košarica

Drogovi, bradlje

Drogovi, bradlje
Široka ponudba drogov in bradelj
Jekleni gimnastični krogi inSPORTline Ringo Jekleni gimnastični krogi inSPORTline Ringo
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Jekleni gimnastični obroči inSPORTline Ringo je fitnes pripomoček, ki se uporablja za vse vrste vadbe: vadbo z lastno težo, krožni trening in/ali vadbo na prostem. Trakove lahko pritrdite na praktično vse, tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Dolžino trakov lahko preprosto prilagodite. Obroči so izdelani iz visokokakovostnega jekla in imajo dolgo življenjsko dobo. Jekleni gimnastični obro..
76.13€ AKCIJA  
Brez DDV:62.40€
Leseni gimnastični krogi inSPORTline Suspe Leseni gimnastični krogi inSPORTline Suspe
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Leseni gimnastični obroči inSPORTline Suspe zagotavljajo varno in učinkovito vadbo doma in na prostem. Dvoplastni številčni trakovi s karabini imajo omejitev teže do 500 kg. Poleg tega so karabini opremljeni z varnostno vijačno ključavnico, ki jo je mogoče odpreti le s ključem, kar preprečuje nenamerno odpiranje. Obroči so izdelani iz lesa in opremljeni z nedrsečim trakom za oprijem, ki omogoča la..
58.12€ AKCIJA  
Brez DDV:47.64€
Med vratni drog inSPORTline HR5003 Med vratni drog inSPORTline HR5003
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Medvratni drog Pull-Up Bar inSPORTline HR5003 je kot nalašč za domačo vadbo. Vse, kar potrebujete, so vrata z okvirjem. Omejitev teže 200 kg. Zgornja palica ima 4 držala iz pene, spodnja palica pa plastične čepe za pritrditev palice na okvir vrat. Cenili boste tudi obroč za pritrditev trakov z držaji (ki so priloženi). Ko boste želeli poskusiti še kaj drugega, lahko vlečni drog post..
76.13€ AKCIJA  
Brez DDV:62.40€
Medvratni drog inSPORTline HR5004 Medvratni drog inSPORTline HR5004
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Medvratni drog inSPORTline HR5004 bo vaša vrata spremenil v domačo telovadnico. Vlečno palico ni mogoče namestiti na kateri koli okvir vrat, nanj lahko pritrdite tudi vzporedne palice in razširite svoje možnosti vadbe. Izvlečna palica kot tudi vzporedne palice ponujajo omejitev teže 200 kg. Zgornja palica ima 4 držala iz pene, spodnja palica pa plastične čepe za pritrditev palice na okvi..
98.64€ AKCIJA  
Brez DDV:80.85€
Medvratni drog inSPORTline RK124 Medvratni drog inSPORTline RK124
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Medvratni drog inSPORTline RK124 je praktičen pripomoček za vadbo, s katerim lahko doma krepite svoje mišice, ne da bi pri tem zasedli prostor. Vse, kar potrebujete, so vrata! Hitro in enostavno ga lahko namestite kjer koli na okvir vrat, kar vam omogoča, da izvajate ne le dvige z brado, temveč tudi potiske s prsi. Dolžino palice lahko nastavite med 92 in 124 centimetri. Venda..
71.63€ AKCIJA  
Brez DDV:58.71€
Medvratni drog inSPORTline RK92 Medvratni drog inSPORTline RK92
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Medvratni drog inSPORTline RK92 je praktičen pripomoček za vadbo, s katerim lahko doma krepite svoje mišice, ne da bi pri tem zasedli prostor. Vse, kar potrebujete, so vrata! Hitro in enostavno ga lahko namestite kjer koli na okvir vrat, kar vam omogoča, da izvajate ne le dvige z brado, temveč tudi potiske s prsi. Dolžino palice lahko nastavite med 73 in 92 centimetri. Vendar ..
58.12€ AKCIJA  
Brez DDV:47.64€
Multifunkcijsko stojalo inSPORTline Power Tower PT300 Multifunkcijsko stojalo inSPORTline Power Tower PT300
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Multifunkcijsko stojalo inSPORTline PT300 Power Tower je idealen pripomoček za krepitev celotnega telesa z uporabo lastne teže. Robustna jeklena konstrukcija s profilom okvirja 5 x 5 cm je zelo vzdržljiva in izredno stabilna. Zgornji drog s premerom 2,5 cm, spodnji ročici za sklece ter ročice za trebušnjake imajo nedrseče ročaje, ki zagotavljajo udobje med vadbo. Anatomsko zaobljeni hrbtni na..
355.24€ AKCIJA  
Brez DDV:291.18€
Pull-up drog in vzporedne palice inSPORTline Wallar Pull-up drog in vzporedne palice inSPORTline Wallar
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Če želite okrepiti zgornji del telesa, je stenska palica za dvigovanje in vzporedne palice inSPORTline Wallar prava izbira! Ta edinstveni komplet vključuje palico za dvigovanje ter vzporedne palice - dve ločeni konstrukciji, ki vam bosta pomagali okrepiti hrbet, roke, ramena in trebušne mišice. Namestite jih lahko, kamor koli želite, in se osredotočite le na vadbo.Poleg dveh parov ročajev ima ..
150.96€ AKCIJA  
Brez DDV:123.74€
Pull-up krogli inSPORTline Single Pull-up krogli inSPORTline Single
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Pull-up krogli inSPORTline Single sta odličen pripomoček za utrjevanje rok in zapestja ter izboljšanje moči vašega oprijema. Komplet je narejen iz dveh trpežnih poliestrskih trakov, jeklenih kavljev in dveh kovinskih krogel, ki služita kot prijemala. Primerni sta predvsem za športne plezalce in alpiniste. Prav tako sta odličen pripomoček za zunanjo vadbo in izvajanje vaj z lastno težo. Zahvaljujoč..
28.31€ AKCIJA  
Brez DDV:23.21€
Pull-up krogli inSPORTline Twin Pull-up krogli inSPORTline Twin
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Pull-up krogli inSPORTline Twin sta odličen pripomoček za utrjevanje rok in zapestja ter izboljšanje moči vašega oprijema. Komplet je narejen iz dveh trpežnih poliestrskih trakov, jeklenih kavljev in kovinske osi z dvema kovinskima kroglama, ki služita kot prijemala. Primerni sta predvsem za športne plezalce in alpiniste. Prav tako sta odličen pripomoček za zunanjo vadbo in izvajanje vaj z la..
28.31€ AKCIJA  
Brez DDV:23.21€
Sistem za vlečenje inSPORTline Puley 100 Sistem za vlečenje inSPORTline Puley 100
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Primeren za domačo uporabo, sistem s kabli inSPORTline Puley 100 je učinkovito orodje za vadbo in rehabilitacijo, ki vam omogoča vadbo več mišičnih skupin zgornjega dela telesa – ramen, hrbta, bicepsa, tricepsa, prsnega koša in trebušnih mišic. Ta sistem varčuje s prostorom – vse, kar morate storiti, je, da ga obesite na vlečni drog, palico ali katero koli drugo držalo na stropu ali steni, naložit..
40.52€ AKCIJA  
Brez DDV:33.21€
Sistem za vlečenje inSPORTline Puley 500 Sistem za vlečenje inSPORTline Puley 500
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Kabelski sistem inSPORTline Puley 500, ki je primeren za domačo uporabo, je učinkovito orodje za vadbo in rehabilitacijo, ki vam omogoča vadbo več mišičnih skupin zgornjega dela telesa – ramen, hrbta, bicepsa, tricepsa, prsnega koša in trebušnih mišic. Ta sistem varčuje s prostorom – vse, kar morate storiti, je, da ga namestite na steno, napeljite kable skozi škripce, naložite utežne plošče za ute..
107.64€ AKCIJA  
Brez DDV:88.23€
Stenski drog inSPORTline L-Bar Stenski drog inSPORTline L-Bar
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Ali želite doma telovaditi z lastno telesno težo, pa se ne morete odločiti, ali bi kupili Vlečni drog ali Vzporedni drog? Potem imamo za vas enostaven odgovor. Pridobite oboje! Stenski drog inSPORTline L-Bar vam omogoča, da hitro spremenite svoj položaj vadbe, ne da bi morali kaj montirati. Ker konstrukcija visi na kljukah, ki so pritrjene na steno, morate le, Vlečni drog spremeniti v Vzporedni dr..
134.65€ AKCIJA  
Brez DDV:110.37€
Stojalo inSPORTline Power Tower PT250 Stojalo inSPORTline Power Tower PT250
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Tehnični podatki:Maximalna teža: 150 kgVrsta droga: samostoječ, večnamenskiVišina: 208 cmŠirina: 110 cmDolžina: 108 cmTeža: 42 kg..
337.23€ AKCIJA  
Brez DDV:276.42€
Stojalo inSPORTline Power Tower PT60 Stojalo inSPORTline Power Tower PT60
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Stojalo inSPORTline Power Tower PT60 je kot nalašč za domačo vadbo, tehta le 17 kg in ne zavzame veliko prostora. Kljub relativno majhni teži je konstrukcija trdna in stabilna, saj ponuja omejitev teže do 120 kg. 96 cm dolga pull-up os ima na obeh koncih gumijasta držala. Morda boste cenili tudi po višini nastavljivo vodoravno os (lahko jih nastavite na 9 različnih višin), pull-up os in potisne ro..
148.16€ AKCIJA  
Brez DDV:121.44€
Dip / Pull-up priključek k napravi Fusion Dip / Pull-up priključek k napravi Fusion
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Večfunkcijska vzporedna palica in palica s podporo povečata možnosti vadbe vašega Body-Solid Fusion 500/600 Tower.sofisticiran mehanizem "over-leving" vam omogoča treniranje zategov, udarcev in drugih vaj s podporolahko nastavite velikost podpore z izbiro velikosti obremenitve na stolputa sistem omogoča toniranje telesa in izgradnjo mišične mase za športnike – tudi začetnikevelikost celotnega stol..
321.13€ AKCIJA  
Brez DDV:263.22€
Dip Station stojalo 4v1 GVKR82 Body-Solid Dip Station stojalo 4v1 GVKR82 Body-Solid
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Naprava GKR82 Body-Solid Dip station 4v1 je namenjena za profesionalno ali domačo uporabo. Primerna je za fitnes centre, hotele, športne dvorane, klube, vojašnice, itd. Je izredno kvalitetne izdelave in zelo zanesljiva, kar omogoča uporabo tudi v rehabilitacijske namene. Naprava omogoča izvajanje vaj kot so: vlek na drogu, dviganje na bradlji, trebušni pregibi, sklece, idr.Dimenzije: D: ..
459.18€ AKCIJA  
Brez DDV:376.38€
Drog za letvenik Drog za letvenik
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Drog za letvenik namestimo na katerokoli prečko na letveniku in z njegovo pomočjo izvajamo krepilne (dviganje na drogu) in različne raztezne vaje.Tehnični opis:primeren za vse vrste letvenikov enostaven za montiranje močna in zanesljiva kovinska zasnova po uporabi ga lahko zložite in tako prihranite prostor  širina: 114 cm (z oprijemom) širina brez oprijema: 70 cm premer glavnega droga: ..
44.92€ AKCIJA  
Brez DDV:36.82€
InSPORTline Wallbar drog InSPORTline Wallbar drog
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Namenjen je krepitvi, sproščanju in oblikovanju mišic ter veznega tkiva ramenskega obroča, rok, hrbtnih in trebušnih mišic. Primeren je za vse, ki si želijo izboljšati moč in izgled zgornjega dela telesa. Uporabljate ga lahko v telovadnici, pisarni, delavnici, doma...Tehnični opis:enostaven za namestitev na vse čvrste podlage, na steno ali na strop za pritrditev potrebujete štiri vijake ..
53.62€ AKCIJA  
Brez DDV:43.95€
Medvratni Drog Kombinirani – Krivi inSPORTline Medvratni Drog Kombinirani – Krivi inSPORTline
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Kombinirani Medvratni Drog – Krivi je vsestranski pripomoček, ki se lahko montira v nekaj sekundah, na skoraj vsak okvir vrat. Namenjen je krepitvi, sproščanju in oblikovanju mišic ter veznega tkiva ramenskega obroča, rok, hrbtnih in trebušnih mišic. Uporablja se lahko tudi za vadbo na tleh - za sklece. Namenjen je vsem uporabnikom, ki želijo izboljšati moč in izgled zgornjega dela telesa. Napravo..
31.51€ AKCIJA  
Brez DDV:25.83€
Prikazujem 1 od 20 do 34 (2 strani)