Meni
Košarica

Masažni pripomočki

Masažni pripomočki
Kvalitetni masažni pripomočki
BEURER masažna naprava MG 100 BEURER masažna naprava MG 100
1-3 delovnih dni
Znamka: beurer
Masažni aparat Beurer MG 100 za sprostitev z močno tapkajočo masažo. Dodatna infrardeča toplota še poveča učinek masaže, ker se z infrardečo toploto ne ogreje samo površina kože, ampak tudi izboljšuje prekrvavitev telesa. Na ta način masirate tudi globlje sloje tkiva in mišičja. Spodbuja prebavo in stimulacijo limfnega sistema ter pospe&sca..
144.70€176.53€
Brez DDV:118.61€
BEURER masažna naprava MG 55 BEURER masažna naprava MG 55
1-3 delovnih dni
Znamka: beurer
Masažni aparat Beurer MG 55 prinaša zadovoljstvo in sprostitev s pomočjo  tapkajoče masaže. Je enostavna za uporabo in delovanje. Moč masaže je 20 W, ima pa tudi 3 nastavke za masažo. Dodatna infrardeča toplota še poveča učinek masaže, ker se z infrardečo toploto ne ogreje samo površina kože, ampak tudi izboljšuje prekrvavitev telesa. Na ta nači..
57.20€69.78€
Brez DDV:46.89€
BEURER masažna sedežna prevleka MG 206 BEURER masažna sedežna prevleka MG 206
1-3 delovnih dni
Znamka: beurer
Masažna sedežna prevleka Beurer MG 206 je opremljena z vibracijskim sedežem, katerega intenzivnost vibracij se da regulirati. Omogoča izbiro predela, ki ga želite masirati (spodnji del hrbta, zgornji del hrbta ali ves hrbet). Tako masažo lahko locirate na točno določenem mestu.   Glavne funkcije:Sproščujoča Shiatsu masaža hrbta S časovno funkcijo (5/10/15 minu..
125.30€152.87€
Brez DDV:102.70€
BEURER masažni aparat za stopala FM 60 S BEURER masažni aparat za stopala FM 60 S
1-3 delovnih dni
Znamka: beurer
Shiatsu masažni aparat za stopala Beurer FM 60 z 18 masažnimi glavami (3x3 na površino stopal), pomirjujoča masaža stopal. Shi = prst, atsu = tlak = močan in učinkovit. Masaža Shiatsu izvira iz Azije in vključuje pomirjujočo in sproščujočo masažno masažo s prsti, palčniki ali dlani. Naše naprave z vrtljivimi masažnimi glavami posnemajo te masažne gibe...
101.50€123.83€
Brez DDV:83.20€
Električni maser inSPORTline Esteron Električni maser inSPORTline Esteron
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Električni maser inSPORTline Esteron je močan maser, ki ponuja hladilno ter toplotno masažo, master ne omogoča samo učinkovito lajšanje akutnih bolečin in oteklin , temveč tudi pomoč pri kroničnih bolečinah . Ima dve masažni glavi, nastavljivi na hitrost, ki vam omogočata uravnavanje intenzivnosti vaše masaže. Ta stroj lahko uporabljajo profesionalni fizioterapevti in maserji, saj jim omogoča večj..
98.64€122.70€
Brez DDV:80.85€
inSPORTline Bazalt kamni - 20 kosov inSPORTline Bazalt kamni - 20 kosov
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
InSPORTline Basalt kamni so komplet 20 sivih kamenčkov različnih velikosti, ki so narejeni iz vulkanske lave in se lahko uporabljajo za masažo celega telesa. Vroča bazaltna termo terapija je kombinacija moči treh elementov - Zemlje, ognja in vode - in zagotavlja maksimalno sprostitev. Pritisk vročih kamnov prodre globoko v mišice in počasi zmanjšuje togost in napetost. InSPORTline Basalt kamni pod..
45.02€56.00€
Brez DDV:36.90€
Kompresijski masažni aparat za noge inSPORTline Beinhowair Kompresijski masažni aparat za noge inSPORTline Beinhowair
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Zračna kompresijska masaža nog inSPORTline Beinhowair vam omogoča, da uživate v intenzivni masaži stopal/stegna/telet. 6 nastavljivih rokavov je dovolj velikih, da se prilegajo uporabnikom z oteklimi nogami. V rokavih so zračne blazine, ki se izmenično napihujejo in spuščajo ter zagotavljajo masažo. S priloženim daljinskim upravljalnikom lahko prilagodite vrsto in intenzivnost vaše masaže. Na volj..
125.65€156.30€
Brez DDV:102.99€
Masažna blazina inSPORTline Cuscinetto Masažna blazina inSPORTline Cuscinetto
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Masažna blazina inSPORTline Cuscinetto elegantnega izgleda je kompaktni pripomoček, ki ga lahko uporabljate na vratu, tilniku ter hrbtu. Vzglavnik je narejen iz udobnega sintetičnega usnja, ki ni le prijeten na dotik, temveč daje vzglavniku tudi razkošen videz. Masažni del je narejen iz mehke mreže. Pod mrežo so masažne glave, ki zagotavljajo udobno masažo z gnetenjem. Poleg masaže lahko uporabite..
53.62€66.70€
Brez DDV:43.95€
Masažna kopel za noge inSPORTline Choodeek Masažna kopel za noge inSPORTline Choodeek
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Masažna kopel za noge Foot Spa inSPORTline Choodeek je pripomoček, ki vam bo pomagal sprostiti se po dolgem dnevu v službi, telesni aktivnosti, pohodu ali v dolgih zimskih večerih. Z enim pritiskom na gumb aktivirate način kopeli z mehurčki , kar bo masiralo noge in spodbudilo prekrvavitev v stopalih in gležnjih . Nastavite lahko temperaturo vode (35 - 48 ° C). Naprava samodejno segreva vodo ..
76.13€94.70€
Brez DDV:62.40€
Masažna pištola inSPORTline Bitigo Masažna pištola inSPORTline Bitigo
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Masažna pištola inSPORTline Bitigo je kompakten brezžični pripomoček, zaradi katerega se boste počutili kot v masažnem salonu. Ne samo, da vam bo pomagal razbremeniti otrdele mišice in spodbudil krvni obtok, izboljšal bo tudi mišično tkivo (ob redni uporabi). Na voljo je s 4 nastavki, vsak za različne vrste masaže. Prav tako lahko prilagodite hitrost masaže (20 stopenj). Ta pripomoček ponuja širok..
98.64€122.70€
Brez DDV:80.85€
Masažna pištola inSPORTline Rondys Masažna pištola inSPORTline Rondys
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Masažna pištola inSPORTline Rondys je kompakten brezžični pripomoček, zaradi katerega se boste počutili kot v masažnem salonu. Ne samo, da vam bo pomagal razbremeniti otrdele mišice in spodbudil krvni obtok, izboljšal bo tudi mišično tkivo (ob redni uporabi). Na voljo je s 6 nastavki, vsak za različne vrste masaže. Prav tako lahko prilagodite hitrost masaže (20 stopenj). Ta pripomoček ponuja širok..
130.15€161.90€
Brez DDV:106.68€
Masažna podloga inSPORTline Chairolee Masažna podloga inSPORTline Chairolee
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Masažna blazina za sedež inSPORTline Chairolee vam bo pomagala spremeniti vsak stol v osupljiv masažni stol! 2 masažni glavi zagotavljata intenzivno masažo hrbta. Izbirate lahko med 3 načini masaže – masaža celega telesa, masaža spodnjega dela hrbta in masaža zgornjega dela hrbta. Morda boste želeli preizkusiti tudi vibracije sedeža (izbirate lahko med 3 stopnjami intenzivnosti). In ker so v masaž..
103.14€128.30€
Brez DDV:84.54€
Masažni aparat inSPORTline C21 Masažni aparat inSPORTline C21
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Masažni aparat inSPORTline C21 je edinstven ročni pripomoček, primeren za prijetno in učinkovito masažo celotnega telesa. Ena izmed prioritet masažnega pripomočka inSPORTline C21 je ergonomska oblika v kombinaciji z lahko konstrukcijo. Ponuja tri zamenljive glave in dve stopnji moči za različne vrste masaže. Točkovni nastavek se uporablja za globoko masažo, ki je primerna za lajšanje utrujenih, tr..
40.12€49.90€
Brez DDV:32.88€
Masažni aparat za noge inSPORTline Levick Masažni aparat za noge inSPORTline Levick
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Masažni aparat za stopala inSPORTline Levick zagotavlja učinkovito masažo stopal, gležnjev in narta. Zaljubili se boste v ta edinstven masažni sistem z zračnimi blazinami, ki se uporablja v zelo priljubljenih masažnih stolih. Z gumbom Air lahko prilagajate pritisk na stopala (na voljo so tri različne stopnje intenzivnosti). Ta naprava ponuja široko paleto masažnih možnosti, med katerimi lahko vsak..
241.80€300.77€
Brez DDV:198.19€
Masažni pas inSPORTline Petulin Masažni pas inSPORTline Petulin
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Masažni pas inSPORTline Petulin bo postal vaš prijatelj na poti do hrbta brez bolečin. Izbirate lahko med 5 funkcijami (ali njihovimi kombinacijami), ki vam bodo pomagale pri lajšanju napetosti in bolečin ter vam omogočile svobodno in neomejeno gibanje. FIR (Far Infrardeča) tehnologija prodre globoko v tkivo in segreje jedro vašega telesa in ne le površine vaše kože. FIR sevanje pomaga razširiti k..
121.15€150.70€
Brez DDV:99.30€
Maser za vrat in ramena inSPORTline Quebii Maser za vrat in ramena inSPORTline Quebii
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Maser za vrat in ramena inSPORTline Quebii je kot nalašč za sprostitev pred televizorjem ali za razbremenitev zakrčenih vratnih mišic pri delu ali kjer koli drugje. Ovratnik je podložen z udobnim sintetičnim usnjem in mrežico. Dve 24W masažni glavi ponujata udobno masažo. Ta maser ima tudi način ogrevanja, ki ga lahko enostavno vklopite / izklopite. Masažne glave so osvetljene, ko je vključen nači..
85.13€105.90€
Brez DDV:69.78€
Naipo masažna naprava oCuddle Plus za vrat in ramena Naipo masažna naprava oCuddle Plus za vrat in ramena
1-3 delovnih dni
Znamka: Naipo
NAIPO OCUDDLE ™ masažna naprava za ramena s prilagodljivimi nastavitvami in naramnicamiObjame telo in pomiri srce - Ta masažer je zasnovan v ergonomski obliki črke „U“, da se okrog vratu / ramen tesno ovije (občutek crkljanja) in zagotavlja optimalno udobje za lajšanje stresa in duševni mir.Masaža in gretje - dve masažni glavi s štirimi vozlišči se dvosmerno vrtita s 3 stopnjami hitrosti, da ponov..
109.76€125.44€
Brez DDV:89.96€
Stacionarna masažna miza inSPORTline Reby Stacionarna masažna miza inSPORTline Reby
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Stacionarna masažna miza inSPORTline Reby je trdna masažna miza s stabilnim okvirjem. Miza je narejena iz kakovostne in lakirane nemškega bukve, ki zagotavlja maksimalno nosilnost do 300 kg. Obloga iz poliuretanske pene je prijetna za dotik in odporna na vodo in masažna olja. Obloga je debela 5 cm in zagotavlja največjo udobje. Noge masažne mize inSPORTline Reby imajo, z uporabo ročnih gumbov, nas..
494.80€615.48€
Brez DDV:405.57€
Ultrasonični masažni pripomoček inSPORTline Valeri Ultrasonični masažni pripomoček inSPORTline Valeri
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Ultrazvočni maser inSPORTline Valeri je inovativna naprava, ki vam bo pomagala pri izgubi odvečne maščobe! Glava je narejena iz kakovostnega nerjavečega jekla katera ustvarja ultrazvočne valove, ki prodrejo skozi kožo, dosežejo maščobno tkivo in poškodujejo strukturno celovitosti maščobnih celic, zaradi česar se te razgradijo. Maščoba se razgradi na glicerol in posamezne maščobne kisline. Glicerol..
44.62€55.50€
Brez DDV:36.57€
Vibracijski masažni aparat inSPORTline Vaccup Vibracijski masažni aparat inSPORTline Vaccup
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Znebite se bolečin iz udobja svojega doma z Vibracijskim Cupping Maserjem inSPORTline Vaccup ! Naprava simulira cupping terapijo, ki s skodelico potegne predel kože v sesanje, ki dekompresira mišice in vezivno tkivo (ko se zrak v skodelici ohladi, ustvari vakuum). Cupping terapijo uporabljajo profesionalni športniki za sprostitev utrujenih mišic. Ta naprava, ki ponuja kombinacijo vibracij in EMS ,..
31.11€38.70€
Brez DDV:25.50€
Prikazujem 1 od 20 do 23 (2 strani)