Meni
Košarica

Steperji

Steperji
Kvalitetni steperji po ugodni ceni
Steper inSPORTline Active Steper inSPORTline Active
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Steper inSPORTline Active je preprost za shranjevanje, eleganten, a hkrati učinkovit. Na splošno so mini steperji preprosti vadbeni pripomočki, ki prihranijo prostor . Pomagali vam boste okrepiti ne samo notranje in zunanje dele stegna, ampak tudi zadnjične mišice! Še več, gumijasti uporni pasovi , ki jih lahko pritrdite na steper, vam omogočajo, da vadite zgornji del telesa in tako vadbo popeljet..
129.35€
Brez DDV:106.03€
Eliptični trenažer Christopeit Sport CS5 Eliptični trenažer Christopeit Sport CS5
-14 % 7-14 dni
Stabilen crossstrainer CS 5 je opremljen z magnetnim zavornim sistemom brez obrabe in tihim šepetim pogonom, ki omogoča tiho vadbo z zelo dobro koncentričnostjo.Upor pedala lahko nastavite v 8 stopnjah od enostavnega do težkega s pomočjo upornega nadzora. Računalnik z velikim LCD zaslonom je zelo enostaven za branje in enostaven za uporabo s 5 gumbi. Senzorji ročnega utripa so vgrajeni v fiksni ro..
419.95€ 486.78€
Brez DDV:344.22€
Mini steper inSPORTline Cylina Mini steper inSPORTline Cylina
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Mini steper inSPORTline Cylina je osnovna domača vadbena oprema za krepitev notranjih in zunanjih delov stegen. Mini steper inSPORTline Cylina nadomešča hojo po stopnicah navzgor in je mnogo bolj nežna do sklepov.Tehnologija hidravličnih cilindrov zagotavlja udobno vadbo. Vadba na mini steperju inSPORTline Cylina povečuje vzdržljivostno kondicijo. Redna uporaba tega fitnes pripomočke pospešuje izg..
77.43€
Brez DDV:63.47€
Mini twist steper inSPORTline Jungy Mini twist steper inSPORTline Jungy
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Mini Twist steper inSPORTline Jung je osnovna domača vadbena oprema za krepitev notranjih in zunanjih delov stegen. Mini Twist steper inSPORTline Jung nadomešča hojo po stopnicah navzgor in je mnogo bolj nežna do sklepov.Tehnologija hidravličnih cilindrov zagotavlja udobno vadbo. Vadba na mini twist steperju inSPORTline Jung povečuje vzdržljivostno kondicijo. Redna uporaba tega fitnes pripomočke p..
81.73€
Brez DDV:66.99€
Twist steper inSPORTline Big z elastkama Twist steper inSPORTline Big z elastkama
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
inSPORTline Twist Steper Big je namenjen za učinkovito krepitev mišic nog in zadnjice z možnostjo gibov navzgor, navzdol in vstran. Primeren je za vadbo vsakogar, ne glede na starost in telesno kondicijo. Priporočamo ga za:oblikovanje in krepitev mišic nog oblikovanje in krepitev mišic zadnjice vzdrževanje telesne kondicije izboljšanje počutja in odpravljanje stresa krepitev srca in pljuč ..
116.95€
Brez DDV:95.86€
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)