Meni
Košarica

Spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih...

Steperji

Steperji
Kvalitetni steperji po ugodni ceni
Steper inSPORTline Active Steper inSPORTline Active
Novo -18 %
Znamka: inSPORTline
Steper inSPORTline Active je preprost za shranjevanje, eleganten, a hkrati učinkovit. Na splošno so mini steperji preprosti vadbeni pripomočki, ki prihranijo prostor . Pomagali vam boste okrepiti ne samo notranje in zunanje dele stegna, ampak tudi zadnjične mišice! Še več, gumijasti uporni pasovi , ki jih lahko pritrdite na steper, vam omogočajo, da vadite zgornji del telesa in tako vadbo popeljet..
114.90€ 140.18€
Brez DDV:94.18€
inSPORTline Skeleton Steper inSPORTline Skeleton Steper
-18 % 5-10 dni
Znamka: inSPORTline
Steper inSPORTline Skeleton je nov steper zelo stabilne konstrukcije z vgrajenimi senzorji srčnega utripa v ročajih. Steper inSPORTline Skeleton ima dva močna hidravlična cilindra, s katerima lahko preprosto, z obračanjem, prilagodite upor na 12 različnih težavnostnih stopenj. Steper inSPORTline Skeleton je opremljen z računalnikom z velikim zaslonom, ki prikazuje vse potrebne vrednosti, kot so ča..
345.50€ 421.51€
Brez DDV:283.20€
Mini steper inSPORTline Cylina Mini steper inSPORTline Cylina
-18 %
Znamka: inSPORTline
Mini steper inSPORTline Cylina je osnovna domača vadbena oprema za krepitev notranjih in zunanjih delov stegen. Mini steper inSPORTline Cylina nadomešča hojo po stopnicah navzgor in je mnogo bolj nežna do sklepov.Tehnologija hidravličnih cilindrov zagotavlja udobno vadbo. Vadba na mini steperju inSPORTline Cylina povečuje vzdržljivostno kondicijo. Redna uporaba tega fitnes pripomočke pospešuje izg..
65.50€ 79.91€
Brez DDV:53.69€
Mini twist steper inSPORTline Jungy Mini twist steper inSPORTline Jungy
-18 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Mini Twist steper inSPORTline Jung je osnovna domača vadbena oprema za krepitev notranjih in zunanjih delov stegen. Mini Twist steper inSPORTline Jung nadomešča hojo po stopnicah navzgor in je mnogo bolj nežna do sklepov.Tehnologija hidravličnih cilindrov zagotavlja udobno vadbo. Vadba na mini twist steperju inSPORTline Jung povečuje vzdržljivostno kondicijo. Redna uporaba tega fitnes pripomočke p..
69.60€ 84.91€
Brez DDV:57.05€
Steper inSPORTline EasyStep Steper inSPORTline EasyStep
-18 %
Znamka: inSPORTline
Steper inSPORTline EasyStep je nov model steperja v kombinaciji z rotano in vinilnimi ročkami. Služi kot univerzalni komplet za krepitev stegen, zadnjice, bokov, trebušnih in hrbtnih mišic ter rok. Steper EasyStep je izdelan iz visoko kakovostne kovine z edinstveno površino, ki ima večjo odpornost na poškodbe. Robustna konstrukcija, majhna velikost in vsestranskost so značilnosti steperja inSPORTl..
119.00€ 145.18€
Brez DDV:97.54€
Steper inSPORTline PROFI Imperial Steper inSPORTline PROFI Imperial
-18 % 7-14 dni
Znamka: inSPORTline
Tehnični podatki:magnetni stepper digitalna nastavitev obremenitve Poly-V belt - deluje tekoče in tiho magnetni zavorni sistem močna jeklena konstrukcija merilec srčnega utripa na ročajih velik LCD prikazovalnik prikazuje: čas, število korakov, kalorije, srčni utrip in povprečno število korakov 6 pred-nastavljenih programov adapter je vključen dimenzije sestavljene naprave: 90 x 72 x..
1,024.90€ 1,250.38€
Brez DDV:840.08€
Twist steper inSPORTline Big z elastkama Twist steper inSPORTline Big z elastkama
-18 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
inSPORTline Twist Steper Big je namenjen za učinkovito krepitev mišic nog in zadnjice z možnostjo gibov navzgor, navzdol in vstran. Primeren je za vadbo vsakogar, ne glede na starost in telesno kondicijo. Priporočamo ga za:oblikovanje in krepitev mišic nog oblikovanje in krepitev mišic zadnjice vzdrževanje telesne kondicije izboljšanje počutja in odpravljanje stresa krepitev srca in pljuč ..
102.50€ 125.05€
Brez DDV:84.02€
Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)