Meni
Košarica

Grelne blazine

Grelne blazine
BEURER grelna blazina HK 115 Cosy BEURER grelna blazina HK 115 Cosy
1-3 dni
Znamka: beurer
Grelna blazina Beurer HK 115 je voljna, zračna in udobna grelna blazina s Cosy prevleko. Omogoča, da koža diha in je prožna.   Glavne funkcije:Microfleece, saj grelni blazini omogoča dobro dihanje  Blazina je pralna  Produkt je certificiran kot najbolj kvaliteten Visokokakovosten material iz vlaken superfleece za pravi občutek dobrega poču..
60.50€ AKCIJA  
Brez DDV:49.59€
BEURER grelna blazina HK 35
1-3 dni
Znamka: beurer
Grelna blazina Beurer HK 35 ima tri moči delovanja, tako da lahko segrevanje prilagajate svojim potrebam z velikim in priročnim upravljalnikom. Grelna blazina je shranjena v bombažni prevleki, ki jo je moč odstraniti in prati v pralnem stroju, vaša grelna blazina pa tako ostane čista in higienska, ne glede na to, kako pogosto jo uporabljate.    Glavne funkcije: ..
38.00€ AKCIJA  
Brez DDV:31.15€
BEURER grelna pododeja UB 65 Super Cosy BEURER grelna pododeja UB 65 Super Cosy
1-3 dni
Znamka: beurer
Grelna pododeja Beurer UB 65 ima zgornjo stran neverjetno super mehko, spodnja stran pa je iz flisa. Grelna pododeja je varna, udobna in enostavna pododeja z časovnim stikalom. Ima funkcijo avtomatskega izklopa po 3 urah, osvetljen funkcijski zason in dimenzije 150 x 80 cm.   Glavne funkcije:Microfleece, saj grelni pododeji omogoča dobro dihanje  Pododeja je pr..
90.70€ AKCIJA  
Brez DDV:74.34€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)