Meni
Košarica

Članki

13 Mar Delovno mesto: Računovodja
Rok 0 860
Pridruži se naši ekipi v pisarni na delovnem mestu računovodjeDelovno mesto: RačunovodjaZahtevana strokovna izobrazba/poklic:V. stopnja izobrazbe (ekonomske ali druge ustrezne smeri)Funkcionalna znanj..
09 Sep Fitnes oprema - Christopeit Sport
0 1371
Predstavljamo vam novost – ekskluzivno sodelovanje med Paketkom in Christopeit sport Nemčija. Christopeit sport je ponudnik športne in fitnes opreme, ki jo po novem najdete v naši ponudbi. Smo edini p..
01 Sep Prireditveni šotori
Sara 0 2164
Šotori za dogodke podjetja Toolport: vsestranski, stabilni in mobilniŠotor za prireditve je vsestranska možnost na številnih področjih. Lahko ga uporabite kot zavetišče na prireditvah (poroke/ gostins..
05 Aug Pohištvo
0 1513
Vsak izmed nas je že kdaj nakupoval pohištvo. Kot vemo je ponudnikov zelo veliko in tudi ponudba je vsako leto bolj raznolika. To pa vsekakor privede do težje odločitve pri nakupu. Zakaj nakupovati po..
29 Jul TOP Ponudba - Čistimo skladišče
0 2731
Čas je, da tudi mi »pospravimo« naše skladišče. Čez leto se nabere marsikaj in čas je, da te izdelki pridejo do vas. To so izdelki v kategoriji TOP PONUDBA, kar pomeni, da je izbran izdelek lahko pri ..
10 Jun Čolni, kajaki in supi
0 2008
Za ljubitelje vodnih športov in aktivnosti na vodi je tu naša ponudba čolnov, kajakov in SUP-ov. Kajak je plovilo z ožjim trupom, ki se skoraj vedno prilega okoli telesa. Namenjeni so eni do dveh oseb..
31 May Športne ure
0 1199
Se ukvarjate s športom profesionalno ali rekreativno ali pa želite zgolj spremljati svojo aktivnost so tu za vas športne ure.Ure imajo veliko funkcij, najpomembnejše so sledenje športnim aktivnostim k..
14 May Vrtne garniture in klopi
0 4031
Bliža se poletje, čeprav mogoče še temperature niso prav visoke, nam misli uhajajo na vrtove in terase, kjer bomo zjutraj pili kavo ali se med vikendi družili s prijatelji. Opremite si teraso ali pa b..
07 May Oprema za delavnico
0 679
Vsak moški si želi imeti dobro opremljeno delavnico. Naj se gre za amaterje ali profesionalce, vsak lahko najde kaj zase v naši ponudbi. Delavnica mora imeti omare in regale za shranjevanje orodja. Pr..
15 Mar Lego kocke
0 2221
Vsak se je že kdaj srečal z legendarnimi Lego kockami. Otroci se jih vedno znova razveselijo, hkrati pa spodbujajo njihovo domišljijo. Seveda pa si z zlaganjem kock krepijo motorične sposobnosti. Ustv..
16 Feb Trezorji
0 1619
Poskrbite za varnost vašega denarja, dokumentov ali pomembnih in dragocenih stvari tako, da jih varno zaprete v trezor. Pred nakupom trezorja oziroma sefa določite prostor v katerem ga boste imeli pos..
22 Jan Igralni aparati
0 779
Da bi si popestrili dolge dneve in večere, ki smo jih primorani preživljati doma, si lahko omislite zanimive igralne aparate. Z njimi si boste priredili zabavne tekme s svojimi družinskimi člani.Na ta..
Prikazujem 1 od 12 do 28 (3 strani)