Meni
Košarica

Fitnes klopi

Fitnes klopi
Kvalitetne fitnes klopi
AB Perfect fitnes klop AB Perfect fitnes klop
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
AB Perfect vam omogoča kakovostno vadbo za lepo oblikovano telo in čvrste trebušne mišice, ob tem pa vam še masira hrbet. Tehnični opis:ogrodje je izdelano iz kvalitetnih okroglih cevi ročaji so prevlečeni s poliuretansko nedrsečo peno prijetno za oprijem pet vrtljivih valjev za sproščujočo masažo hrbta tri težavnostne stopnje za učinkovito vadbo nudi vso potrebno podporo vratu in hrbta ..
82.93€
Brez DDV:67.98€
Body-Solid Multi-Hip Station FMH - priključek k napravi Fusion Body-Solid Multi-Hip Station FMH - priključek k napravi Fusion
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Tehnični opis:Triceps in biceps krepitev ročaji za ravnotežje Nastavljiva višina vrtenja Idealno za dom in komercialno uporabo Dimenzije: D: 150 cm x Š: 63,5 cm x V: 112 cm Teža: 25 kg   ..
377.75€
Brez DDV:309.63€
Body-Solid Vertical Knee-Raise / Dip Station FKR - priključek k napravi Fusion Body-Solid Vertical Knee-Raise / Dip Station FKR - priključek k napravi Fusion
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Dimenzije: D 251,5 cm x Š 122 cm x V 211 cmTeža: 20 kg Drog za dvigovanje ni del priključka. ..
279.11€
Brez DDV:228.78€
Domača telovadnica za namestitev na steno z 2 škripcema Domača telovadnica za namestitev na steno z 2 škripcema
3-6 delovnih dni
Ta domača fitnes naprava za namestitev na steno ima dva škripca, zgornji in spodnji škripec, zato omogoča oblikovanje vseh glavnih skupin mišic v telesu. Ta fitnes naprava škripec je izdelana iz močnega jekla, ki zagotavlja tpežnost in stabilnost, primerna pa je za do 120 kg uteži. Ročaji so izdelani iz mehkega materiala, ki omogoča boljši oprijem. Domača fitnes naprava je preprosta za namestitev ..
101.99€
Brez DDV:83.60€
Fitnes / Vadbena Klop za Dvigovanje Fitnes / Vadbena Klop za Dvigovanje
3-6 delovnih dni
Ta visoko-kvalitetna več-funkcijska vadbena klop, ki je opremljena z nastavljivim sedežem in naslonjalom za hrbet, je odlična izbira za ljudi, ki imajo radi vadbo. Od sedaj naprej boste lahko vadili v udobju vašega doma, tako si boste prihranili pot do telovadnice in denar! Sedež in naslonjalo se lahko namestita s pomočjo nastavljivih gumbov, kar zagotavlja najbolj udobno pozicijo. Višina se lahko..
144.98€
Brez DDV:118.84€
Fitnes naprava DLEC-SF Body-Solid Pro-Dual Leg Extension Fitnes naprava DLEC-SF Body-Solid Pro-Dual Leg Extension
1-3 delovnih dni
Insportline Body-Solid predstavlja Pro Dual - izdelek komercialne linije. Ta stroj je lahko samostojen ali kombiniran s stolpom s štirimi obremenitvami za izgradnjo ene večnamenske telovadnice. Idealno za dom, hotel in poslovne telovadnice.Tehnični opis:po meri oblikovan biomehanski sedež z 12-pozicijsko nastavljivo hrbtno blazino za pravilno poravnavo uporabnikov vseh velikostiblazinica za noge i..
2,299.92€
Brez DDV:1,885.18€
Fitnes vadbena klop za domačo uporabo Fitnes vadbena klop za domačo uporabo
3-6 delovnih dni
Nastavljiva fitnes vadbena klop je odlična odločitev za ljubitelje vadbe. Od zdaj naprej boste lahko trenirali v udobju svojega doma ter tako prihranili čas in denar! Ta vadbena klop dejansko omogoča izvajanje različnih vaj. Naslonjalo za hrbet bo okrepilo vaše hrbtne mišice. Zahvaljujoč ročkam in metuljčku, boste lahko izvajali vaje za ramena in roke, poleg tega pa naprava omogoča tudi oblikovanj..
240.99€
Brez DDV:197.53€
inSPORTline Ab Lifter Easy inSPORTline Ab Lifter Easy
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
inSPORTline Ab Lifter Easy je odličen pripomoček za krepitev tako trebušnih mišic, kot tudi za krepitev mišic rok, stegen in zadnjice. Enostavna izvedba vaj za iste mišične skupine, kot pri planches (znanih iz joge) in sit-ups. Vaja temelji na dinamičnem gibanju na nagnjeni površini z uporabo lastne telesne teže. Kolena naslonite na penaste valje, se primete za ročaje, nato pa dvignete spodnji del..
125.65€
Brez DDV:102.99€
inSPORTline AB Shaper inSPORTline AB Shaper
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
inSPORTline AB Shaper je učinkovito orodje za krepitev trebušnih mišic, povečanje kondicije in sprostitev bolečin v hrbtu. AB Shaper je nežen do vaše hrbtenice in sklepov, saj spodbuja normalen potek gibanja in optimalno obremenitev medvretenčnih ploščic in sklepov. Penasta blazina in vzglavnik zagotavljata udobnejšo vadbo. Preprost mehanizem zlaganja zagotavlja enostavno rokovanje in se lahko skl..
58.12€
Brez DDV:47.64€
Multifunkcijska klop inSPORTline Hero B100 Multifunkcijska klop inSPORTline Hero B100
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Večnamenska klop inSPORTline Hero B100 se bo prilegala vaši domači telovadnici. Če že imate palico in plošče z utežmi, lahko začnete vaditi takoj. Teža klopi je omejena na 136 kg. Naslonjalo je mogoče nastaviti v 6 različnih položajev (vključno z negativnim kotom), kar vam omogoča, da se osredotočite na različne mišične skupine. Prostoren biceps zgib je mogoče nastaviti na 2 različni višini, kar o..
409.26€
Brez DDV:335.46€
Multifunkcijska klop inSPORTline Hero B130 Multifunkcijska klop inSPORTline Hero B130
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Večnamenska klop inSPORTline Hero B130 vam omogoča, da doma izvajate stiskanje s klopi! Robusten okvir zagotavlja neverjetno omejitev teže do 272 kg (vključno z utežmi). Klop sicer ni ogromna, zato ne bo zavzela veliko prostora. Kavlji za palico služijo tudi točkam za nastavitev sedeža – sedež je mogoče nastaviti v 4 različne položaje, kar vam omogoča, da se osredotočite na različne mišične skupin..
476.79€
Brez DDV:390.81€
Multifunkcijska klop inSPORTline Hero B30 Multifunkcijska klop inSPORTline Hero B30
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Večnamenska klop inSPORTline Hero B130 vam omogoča, da doma izvajate stiskanje s klopi! Robusten okvir zagotavlja neverjetno omejitev teže do 200 kg (vključno z utežmi). Klop sicer ni ogromna, zato ne bo zavzela veliko prostora. Višino stojala za palice lahko nastavite v 5 različnih položajev (od 92 do 112 centimetrov), kar omogoča udobno vadbo. Zaradi močnega oblazinjenja (5 cm) je klop primerna ..
139.46€
Brez DDV:114.31€
Multifunkcijska klop inSPORTline Hero B80 Multifunkcijska klop inSPORTline Hero B80
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Večnamenska klop inSPORTline Hero B80 je popolna naprava za intenzivno domačo vadbo. Ta naprava ima poleg osi ter uteži tudi priključek za biceps trening in možnost treniranja nog na več načinov, kar vam omogoča, da vadite celo telo na eni napravi. Poleg vodoravnega položaja lahko udobno naslonjalo prilagodite še na dva položaja, kar vam omogoča, da se osredotočite na različne mišične skupine.  K..
359.74€
Brez DDV:294.87€
Naprava za raztezanje in sporščanje inSPORTline Inverso Profi Naprava za raztezanje in sporščanje inSPORTline Inverso Profi
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Naprava za raztezanje inSPORTline Inverso Profi, znana tudi kot rehabilitacijski klop ali inverzijska miza, je pripomoček, ki je bil razvit za preventivno in terapevtsko uporabo pri bolečinah v križu ali hrbtenici. Za naš način življenja je značilna dolgoročna enostranska obremenitev, vsakodnevno sedenje ali stanje, kar pa vodi v progresivno preobremenitev in s tem k poškodbam preobremenjenih delo..
517.31€
Brez DDV:424.02€
Naprava za raztezanje inSPORTline Inverso Naprava za raztezanje inSPORTline Inverso
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Revolucionarna naprava za raztezanje in sproščanje inSPORTline Inverso je namenjena odpravljanju stresa in utrujenosti ter raztezanju celega telesa. Naprava za raztezanje inSPORTline Inverso služi v medicinske in športne namene. Primerna za terapevtske centre, wellness centre, fitness centre, športne klube ter za domačo uporabo.Njene glavne funkcije so:razbremenitev in razteg hrbtenice, predvs..
247.20€
Brez DDV:202.62€
Naprava za raztezanje inSPORTline Inverso Plus Naprava za raztezanje inSPORTline Inverso Plus
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Naprava za raztezanje inSPORTline Inverso Plus, znana tudi kot rehabilitacijski klop ali inverzijska miza, je pripomoček, ki je bil razvit za preventivno in terapevtsko uporabo pri bolečinah v križu ali hrbtenici. Za naš način življenja je značilna dolgoročna enostranska obremenitev, vsakodnevno sedenje ali stanje, kar pa vodi v progresivno preobremenitev in s tem k poškodbam preobremenjenih delov..
278.71€
Brez DDV:228.45€
Naprava za raztezanje inSPORTline Verge Naprava za raztezanje inSPORTline Verge
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Revolucionarna naprava za raztezanje in sproščanje inSPORTline Verge je namenjena odpravljanju stresa in utrujenosti ter raztezanju celega telesa. Naprava za raztezanje inSPORTline Verge služi v medicinske in športne namene. Primerna za terapevtske centre, wellness centre, fitness centre, športne klube ter za domačo uporabo. Njene glavne funkcije so:razbremenitev in razteg hrbtenice, predvsem..
206.68€
Brez DDV:169.41€
Naprava za trebušne mišice z elastičnimi vrvmi L-oblike Naprava za trebušne mišice z elastičnimi vrvmi L-oblike
3-6 delovnih dni
Naša naprava za trebušne mišice je namenjena oblikovanju celotnega telesa, saj omogoča izvajanje vaj v sedečem položaju za oblikovanje zadnjih stegenskih mišic, pa tudi hkratno dvigovanje in krepitev ključnih mišic. Naprava je idealna za oblikovanje različnih delov telesa, porabo kalorij ter krepitev mišic doma ali v pisarni. Ta naprava zagotavlja vzdržljivost in udobno telovadbo. Izdelana je iz m..
73.99€
Brez DDV:60.65€
Nastavljiva klop inSPORTline AB040 Nastavljiva klop inSPORTline AB040
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Zagotovite si svoje sanjsko telo z nastavljivo klopjo za vadbo inSPORTline AB040! Naslonjalo za hrbet je mogoče nastaviti v 5 različnih položajev, kar razširi vaše možnosti vadbe. Posledično lahko vadite v vodoravnem položaju in pod negativnim kot tudi pozitivnim kotom, tako da boste lahko okrepili vse glavne mišične skupine, še posebej trebušne. Oblazinjenje z visoko gostoto in trden jekleni okv..
134.65€
Brez DDV:110.37€
Nastavljiva ravna klop inSPORTline FB100 Nastavljiva ravna klop inSPORTline FB100
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Nastavljiva klop inSPORTline FB100 je po višini nastavljiva vadbena klop, primerna za vadbo doma. Noge je mogoče nastaviti v 5 različnih položajev (39 – 47 cm). Lahko jih tudi zložite in postavite klop pod posteljo ali katero koli drugo mesto, s čimer prihranite prostor. Okvir je bil izdelan tako, da prenese veliko obremenitev, zaradi česar je klop kot nalašč za vaje z enoročnimi utežmi in potiske..
143.66€
Brez DDV:117.75€
Prikazujem 1 od 20 do 55 (3 strani)