Meni
Košarica

Športi z žogo

Športi z žogo
Pestra ponudba opreme za športe z žogo
Koš za košarko inSPORTline Baltimore Koš za košarko inSPORTline Baltimore
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
S prenosnim visokim košarkarskim košem s stojalom inSPORTline Baltimore lahko igrate košarko tako na igrišču kot v šolski telovadnici. Jekleni okvir s plastično podlago je odporen na vse vremenske razmere (od sončne svetlobe do močnega dežja), trdna transportna kolesa pa vam bodo pomagala premikati obroč z enega mesta na drugo. Jeklena konstrukcija je v tla pritrjena s podstavkom, ki ga je mogoče ..
269.71€ AKCIJA  
Brez DDV:221.07€
Koš za košarko inSPORTline Cleveland Steel Koš za košarko inSPORTline Cleveland Steel
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Koš za košarko inSPORTline Cleveland Steel je praktičen in zanesljiv obroč za vse ljubitelje košarke. Ker lahko prenese vse vremenske razmere (od sončne svetlobe do močnega dežja), ga lahko postavite na igrišče ali na vrt. Jeklena konstrukcija je pritrjena na trdo podlago iz enakega materiala, ki jo lahko napolnimo s 100 kg peska ali drugega drobnega materiala. Višino obroča lahko prilagodite ( 24..
496.80€ AKCIJA  
Brez DDV:407.21€
Koš za košarko inSPORTline Dunkster Koš za košarko inSPORTline Dunkster
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Košarkarski obroč s stojalom inSPORTline Dunkster vam omogoča vadbo  zabijanja! Ker je trden obroč vzmeten , lahko prenese najtežja zabijanja. Jeklena konstrukcija je pritrjena na tla s trdno podlago, ki jo lahko napolnimo s 150 litri vode ali 180 kg peska. Višino obroča lahko prilagodite ( 230 - 305 cm ), zato je idealen ne samo za odrasle, ampak tudi za otroke. Široka polikarbonatna plošča veli..
674.87€ AKCIJA  
Brez DDV:553.17€
Koš za košarko inSPORTline Medford Koš za košarko inSPORTline Medford
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Koš za košarko inSPORTline Medford je odličen, trden košarkarski koš. Glavna značilnost tega izdelka je intuitivna in enostavna nastavitev višine - sistem Pull & Roll vam omogoča, da nastavite višino obroča z 214 na 305 cm z eno samo roko. Celotna konstrukcija, vključno s samim obročem, je izdelana iz trpežnega jekla. Koš za košarko inSPORTline Medford ima tudi veliko bazo, ki jo lah..
359.74€ AKCIJA  
Brez DDV:294.87€
Koš za košarko inSPORTline Oakland Koš za košarko inSPORTline Oakland
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Koš za košarko s stojalom inSPORTline Oakland je praktičen in zanesljiv obroč za vse ljubitelje košarke. Ker lahko prenese vse vremenske razmere (od sončne svetlobe do močnega dežja), ga lahko postavite na igrišče ali na vrt. Jeklena konstrukcija je pritrjena na podnožje, ki ga lahko napolnimo s 115 litri vode ali 135 kg peska. Višino obroča lahko prilagodite ( 230 - 305 cm ), zaradi česar je idea..
388.86€ AKCIJA  
Brez DDV:318.73€
Koš za košarko Spartan Chicago Koš za košarko Spartan Chicago
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Koš za košarko z lahko nastavljivo višino za domačo zunanjo uporabo.koš za streetball trening transportna kolesa širina plošče: 110 cm nastavljiva višina: 2,3 - 3,05 metra prostornina podstavka: 98 litrov teža brez polnjenja: 41,3kg..
347.04€ AKCIJA  
Brez DDV:284.46€
Nogometni gol inSPORTline Goalcheck Nogometni gol inSPORTline Goalcheck
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Nogometni gol inSPORTline Goalcheck vam bo pomagal izboljšati natančnost streljanja. Visečo tarčo s 5 luknjami je mogoče enostavno odstraniti in jo spremeniti v običajen gol. Robustna kovinska konstrukcija je sestavljena iz cevi premera 22 mm, ki zagotavljajo vzdržljivost, stabilnost in dolgo življenjsko dobo. Poleg tega ima antikorozijsko prevleko. Primeren za zunanjo uporabo , ta gol je enostave..
80.63€ AKCIJA  
Brez DDV:66.09€
Obroč za košarko inSPORTline Whoop Obroč za košarko inSPORTline Whoop
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Obroč za košarko inSPORTline Whoop je visokokakovosten, čvrst, stenski koš za košarko. Obroč ima belo obarvano mrežo, ki jo je mogoče enostavno pritrditi na 12 zank. Visokokakovosten in enostaven za uporabo Obroč za košarko inSPORTline Whoop je popoln košarkarski pripomoček. Tehnični opis:Debelina obroča: 1 cm Premer obroča: 45 cm Razmik lukenj za montažo na steno: 10 x 7 cm Material obroč..
35.41€ AKCIJA  
Brez DDV:29.03€
Otroški koš za košarko inSPORTline Blakster Otroški koš za košarko inSPORTline Blakster
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Otroški koš za košarko inSPORTline Blakster s stojalom je najmanjši inSPORTline koš za košarko. Glavna prednost tega koša je njegova velikost, zaradi česar ga lahko uporabljamo v apartmajih, sobah ali garažah. Ima nastavljivo višino (90 - 135 cm) in je primeren za majhne otroke. Otroški koš za košarko inSPORTline Blakster je izdelan iz trpežne plastike z osnovo, ki jo lahko napolnimo z 20l vode oz..
85.13€ AKCIJA  
Brez DDV:69.78€
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 10kg Fitnes žoga inSPORTline Walbal 10kg
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 10 kg je kombinirana klasična žoga medicinka in posebej prirejena žoga za krepitev telesa z lastno težo. Fitnes žoga je narejena iz umetnega usnja, ki je neprepusten za vodo. To vam omogoča izvajanje različnih vaj, tako v zaprtih prostorih in na prostem. Konstrukcija in zasnova žoge zagotavlja, da oblika ostane nespremenjena, stabilna in uravnotežena tudi po številni..
71.63€ AKCIJA  
Brez DDV:58.71€
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 12kg Fitnes žoga inSPORTline Walbal 12kg
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 12 kg je kombinirana klasična žoga medicinka in posebej prirejena žoga za krepitev telesa z lastno težo. Fitnes žoga je narejena iz umetnega usnja, ki je neprepusten za vodo. To vam omogoča izvajanje različnih vaj, tako v zaprtih prostorih in na prostem. Konstrukcija in zasnova žoge zagotavlja, da oblika ostane nespremenjena, stabilna in uravnotežena tudi po številni..
76.13€ AKCIJA  
Brez DDV:62.40€
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 5kg Fitnes žoga inSPORTline Walbal 5kg
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 5 kg je kombinirana klasična žoga medicinka in posebej prirejena žoga za krepitev telesa z lastno težo. Fitnes žoga je narejena iz umetnega usnja, ki je neprepusten za vodo. To vam omogoča izvajanje različnih vaj, tako v zaprtih prostorih in na prostem. Konstrukcija in zasnova žoge zagotavlja, da oblika ostane nespremenjena, stabilna in uravnotežena tudi po številnih..
62.63€ AKCIJA  
Brez DDV:51.33€
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 7kg Fitnes žoga inSPORTline Walbal 7kg
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 7 kg je kombinirana klasična žoga medicinka in posebej prirejena žoga za krepitev telesa z lastno težo. Fitnes žoga je narejena iz umetnega usnja, ki je neprepusten za vodo. To vam omogoča izvajanje različnih vaj, tako v zaprtih prostorih in na prostem. Konstrukcija in zasnova žoge zagotavlja, da oblika ostane nespremenjena, stabilna in uravnotežena tudi po številnih..
67.13€ AKCIJA  
Brez DDV:55.02€
InSPORTline mali koš za košarko InSPORTline mali koš za košarko
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Tehnični podatki:Dimenzije deske: 61x41 cm ulični koš za košarko  barva: črna-siva material: plastika premer koša: 32.5 cmNastavljiva višina: 130 cmVolumen baze: 8 litrovTeža: 4.40 kgTransportna kolesa: ne ..
80.63€ AKCIJA  
Brez DDV:66.09€
Medicinska žoga inSPORTline MB63 4kg Medicinska žoga inSPORTline MB63 4kg
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Medicinska žoga inSPORTline MB63 - 4kg s sposobnostjo odskoka je izdelana iz visokokakovostnega gumijastega materiala, ki ima protizdrsne lastnosti za boljši oprijem. Je ena najstarejših, a še vedno pogosto uporabljena gimnastična oprema. Z žogo medicinko lahko izvajate široko paleto vaj, s katerimi lahko vadite celotno telo. Vadba prav tako povečuje fizično kondicijo in se lah..
51.72€ AKCIJA  
Brez DDV:42.39€
Medicinska žoga inSPORTline MB63 5kg Medicinska žoga inSPORTline MB63 5kg
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Medicinska žoga inSPORTline MB63 - 5kg s sposobnostjo odskoka je izdelana iz visokokakovostnega gumijastega materiala, ki ima protizdrsne lastnosti za boljši oprijem. Je ena najstarejših, a še vedno pogosto uporabljena gimnastična oprema. Z žogo medicinko lahko izvajate široko paleto vaj, s katerimi lahko vadite celotno telo. Vadba prav tako povečuje fizično kondicijo in se lah..
62.63€ AKCIJA  
Brez DDV:51.33€
Medicinska žoga inSPORTline MB63 6kg Medicinska žoga inSPORTline MB63 6kg
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Medicinska žoga inSPORTline MB63 - 6kg s sposobnostjo odskoka je izdelana iz visokokakovostnega gumijastega materiala, ki ima protizdrsne lastnosti za boljši oprijem. Je ena najstarejših, a še vedno pogosto uporabljena gimnastična oprema. Z žogo medicinko lahko izvajate široko paleto vaj, s katerimi lahko vadite celotno telo. Vadba prav tako povečuje fizično kondicijo in se lahko up..
71.63€ AKCIJA  
Brez DDV:58.71€
Medicinska žoga inSPORTline Slam Ball 5kg
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Medicinka inSPORTline Slam Ball 5 kg je idealna za skupinske vadbe in izboljšanje dinamičnosti moči, hitrosti in natančnosti. Žoga ima protizdrsno gumijasto površino in je napolnjena s peskom. Pesek ne napolni žoge v celoti ampak se med fizično aktivnostjo premika v notranjost žoge, kar povečuje težavnost in učinkovitost vaših vaj. Izbokline okoli žoge zagotavljajo boljši oprijem. Na vrhu žog..
26.11€ AKCIJA  
Brez DDV:21.40€
Medicinska žoga inSPORTline Slam Ball 6kg
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Medicinka inSPORTline Slam Ball 6 kg je idealna za skupinske vadbe in izboljšanje dinamičnosti moči, hitrosti in natančnosti. Žoga ima protizdrsno gumijasto površino in je napolnjena s peskom. Pesek ne napolni žoge v celoti ampak se med fizično aktivnostjo premika v notranjost žoge, kar povečuje težavnost in učinkovitost vaših vaj. Izbokline okoli žoge zagotavljajo boljši oprijem. Na vrhu žog..
29.21€ AKCIJA  
Brez DDV:23.94€
Medicinska žoga inSPORTline Slam Ball 7kg
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Medicinka inSPORTline Slam Ball 7 kg je idealna za skupinske vadbe in izboljšanje dinamičnosti moči, hitrosti in natančnosti. Žoga ima protizdrsno gumijasto površino in je napolnjena s peskom. Pesek ne napolni žoge v celoti ampak se med fizično aktivnostjo premika v notranjost žoge, kar povečuje težavnost in učinkovitost vaših vaj. Izbokline okoli žoge zagotavljajo boljši oprijem. Na vrhu žog..
31.51€ AKCIJA  
Brez DDV:25.83€
Prikazujem 1 od 20 do 25 (2 strani)