Meni
Košarica

Športi z žogo

Športi z žogo
Pestra ponudba opreme za športe z žogo
Aojie prostostoječi koš z žogo in tlačilko
-18 % 3-7 dni
Samostoječi koš za košarko, je čudovita popestritev dvorišča, ob tem pa bo družina poskrbela za aktivno skupinsko igro in željo po sodelovanju in tekmovanju. Za večjo stabilnost koša napolnite podstavek z vodo ali s peskom in naj se igra prične. Višina košarkaškega koša je nastavljiva, od 116 do 147 cm. Lastnosti:tlačilka in žoga premer 12 cm, tabla velikost: 31,5 x 40 cm, koš premer 24 cm,..
36.99€ 45.13€
Brez DDV:30.32€
COOLADO tPump P, prenosna večnamenska brezžična tlačilka za Kolo/Avto/Motor//Žoga/Igrače, vgrajena baterija + LED lučka COOLADO tPump P, prenosna večnamenska brezžična tlačilka za Kolo/Avto/Motor//Žoga/Igrače, vgrajena baterija + LED lučka
-20 % 1-3 dni
Prenosni zračni kompresor za avto, motor, kolo ali žogoPrenosna večnamenska brezžična tlačilka Coolado tPump P je visokokakovosten prenosni zračni kompresor, primeren za vse vrste pnevmatik. Z maksimalnim pritiskom do 10.3 BAR (150 PSI) je popolnoma primeren za hitro in učinkovito polnjenje vseh vrst zračnic (avtomobilskih, kolesarskih, motociklističnih in tudi športnih žog), saj so v kompletu pri..
49.90€ 62.37€
Brez DDV:40.90€
Koš za košarko Spartan Chicago Koš za košarko Spartan Chicago
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Koš za košarko z lahko nastavljivo višino za domačo zunanjo uporabo.koš za streetball trening transportna kolesa širina plošče: 110 cm nastavljiva višina: 2,3 - 3,05 metra prostornina podstavka: 98 litrov teža brez polnjenja: 41,3kg..
327.03€
Brez DDV:268.06€
Nogometni gol inSPORTline Goalcheck Nogometni gol inSPORTline Goalcheck
Novo 7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Nogometni gol inSPORTline Goalcheck vam bo pomagal izboljšati natančnost streljanja. Visečo tarčo s 5 luknjami je mogoče enostavno odstraniti in jo spremeniti v običajen gol. Robustna kovinska konstrukcija je sestavljena iz cevi premera 22 mm, ki zagotavljajo vzdržljivost, stabilnost in dolgo življenjsko dobo. Poleg tega ima antikorozijsko prevleko. Primeren za zunanjo uporabo , ta gol je enostave..
77.43€
Brez DDV:63.47€
Otroški koš za košarko inSPORTline Blakster Otroški koš za košarko inSPORTline Blakster
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Otroški koš za košarko inSPORTline Blakster s stojalom je najmanjši inSPORTline koš za košarko. Glavna prednost tega koša je njegova velikost, zaradi česar ga lahko uporabljamo v apartmajih, sobah ali garažah. Ima nastavljivo višino (90 - 135 cm) in je primeren za majhne otroke. Otroški koš za košarko inSPORTline Blakster je izdelan iz trpežne plastike z osnovo, ki jo lahko napolnimo z 20l vode oz..
81.73€
Brez DDV:66.99€
SPARTAN nogometni gol Jugend SPARTAN nogometni gol Jugend
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
goal made of weather-resistant durable plastic material dimension: L244 x W110 x H130 cm..
69.93€
Brez DDV:57.32€
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 10kg Fitnes žoga inSPORTline Walbal 10kg
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 10 kg je kombinirana klasična žoga medicinka in posebej prirejena žoga za krepitev telesa z lastno težo. Fitnes žoga je narejena iz umetnega usnja, ki je neprepusten za vodo. To vam omogoča izvajanje različnih vaj, tako v zaprtih prostorih in na prostem. Konstrukcija in zasnova žoge zagotavlja, da oblika ostane nespremenjena, stabilna in uravnotežena tudi po številni..
68.73€
Brez DDV:56.33€
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 12kg Fitnes žoga inSPORTline Walbal 12kg
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 12 kg je kombinirana klasična žoga medicinka in posebej prirejena žoga za krepitev telesa z lastno težo. Fitnes žoga je narejena iz umetnega usnja, ki je neprepusten za vodo. To vam omogoča izvajanje različnih vaj, tako v zaprtih prostorih in na prostem. Konstrukcija in zasnova žoge zagotavlja, da oblika ostane nespremenjena, stabilna in uravnotežena tudi po številni..
73.13€
Brez DDV:59.94€
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 3kg Fitnes žoga inSPORTline Walbal 3kg
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 3 kg je kombinirana klasična žoga medicinka in posebej prirejena žoga za krepitev telesa z lastno težo. Fitnes žoga je narejena iz umetnega usnja, ki je neprepusten za vodo. To vam omogoča izvajanje različnih vaj, tako v zaprtih prostorih in na prostem. Konstrukcija in zasnova žoge zagotavlja, da oblika ostane nespremenjena, stabilna in uravnotežena tudi po številnih..
47.12€
Brez DDV:38.62€
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 5kg Fitnes žoga inSPORTline Walbal 5kg
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 5 kg je kombinirana klasična žoga medicinka in posebej prirejena žoga za krepitev telesa z lastno težo. Fitnes žoga je narejena iz umetnega usnja, ki je neprepusten za vodo. To vam omogoča izvajanje različnih vaj, tako v zaprtih prostorih in na prostem. Konstrukcija in zasnova žoge zagotavlja, da oblika ostane nespremenjena, stabilna in uravnotežena tudi po številnih..
60.12€
Brez DDV:49.28€
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 7kg Fitnes žoga inSPORTline Walbal 7kg
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 7 kg je kombinirana klasična žoga medicinka in posebej prirejena žoga za krepitev telesa z lastno težo. Fitnes žoga je narejena iz umetnega usnja, ki je neprepusten za vodo. To vam omogoča izvajanje različnih vaj, tako v zaprtih prostorih in na prostem. Konstrukcija in zasnova žoge zagotavlja, da oblika ostane nespremenjena, stabilna in uravnotežena tudi po številnih..
64.43€
Brez DDV:52.81€
InSPORTline mali koš za košarko InSPORTline mali koš za košarko
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
ulični koš za košarko  cbarva: črna-siva material: plastika premer koša: 32.5 cm ..
77.43€
Brez DDV:63.47€
Medicimbal inSPORTline MB63 2kg Medicimbal inSPORTline MB63 2kg
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Medicimbal inSPORTline MB63 - 2kg s sposobnostjo odskoka je izdelana iz visokokakovostnega gumijastega materiala, ki ima protizdrsne lastnosti za boljši oprijem. Je ena najstarejših, a še vedno pogosto uporabljena gimnastična oprema. Z žogo medicinko lahko izvajate široko paleto vaj, s katerimi lahko vadite celotno telo. Vadba prav tako povečuje fizično kondicijo in se lahko uporablja za okrevanje..
38.92€
Brez DDV:31.90€
Medicimbal inSPORTline MB63 3kg Medicimbal inSPORTline MB63 3kg
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Medicimbal inSPORTline MB63 - 3kg s sposobnostjo odskoka je izdelana iz visokokakovostnega gumijastega materiala, ki ima protizdrsne lastnosti za boljši oprijem. Je ena najstarejših, a še vedno pogosto uporabljena gimnastična oprema. Z žogo medicinko lahko izvajate široko paleto vaj, s katerimi lahko vadite celotno telo. Vadba prav tako povečuje fizično kondicijo in se lahko uporablja za okrevanje..
31.91€
Brez DDV:26.16€
Medicimbal inSPORTline MB63 4kg Medicimbal inSPORTline MB63 4kg
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Medicimbal inSPORTline MB63 - 4kg s sposobnostjo odskoka je izdelana iz visokokakovostnega gumijastega materiala, ki ima protizdrsne lastnosti za boljši oprijem. Je ena najstarejših, a še vedno pogosto uporabljena gimnastična oprema. Z žogo medicinko lahko izvajate široko paleto vaj, s katerimi lahko vadite celotno telo. Vadba prav tako povečuje fizično kondicijo in se lahko uporablja za okrevanje..
49.72€
Brez DDV:40.75€
Medicimbal inSPORTline MB63 5kg Medicimbal inSPORTline MB63 5kg
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Medicimbal inSPORTline MB63 - 5kg s sposobnostjo odskoka je izdelana iz visokokakovostnega gumijastega materiala, ki ima protizdrsne lastnosti za boljši oprijem. Je ena najstarejših, a še vedno pogosto uporabljena gimnastična oprema. Z žogo medicinko lahko izvajate široko paleto vaj, s katerimi lahko vadite celotno telo. Vadba prav tako povečuje fizično kondicijo in se lahko uporabl..
60.12€
Brez DDV:49.28€
Medicimbal inSPORTline MB63 6kg Medicimbal inSPORTline MB63 6kg
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Medicimbal inSPORTline MB63 - 6kg s sposobnostjo odskoka je izdelana iz visokokakovostnega gumijastega materiala, ki ima protizdrsne lastnosti za boljši oprijem. Je ena najstarejših, a še vedno pogosto uporabljena gimnastična oprema. Z žogo medicinko lahko izvajate široko paleto vaj, s katerimi lahko vadite celotno telo. Vadba prav tako povečuje fizično kondicijo in se lahko uporablja za okrevanje..
68.73€
Brez DDV:56.33€
Medicinka inSPORTline Slam Ball 5kg
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Medicinka inSPORTline Slam Ball 5 kg je idealna za skupinske vadbe in izboljšanje dinamičnosti moči, hitrosti in natančnosti. Žoga ima protizdrsno gumijasto površino in je napolnjena s peskom. Pesek ne napolni žoge v celoti ampak se med fizično aktivnostjo premika v notranjost žoge, kar povečuje težavnost in učinkovitost vaših vaj. Izbokline okoli žoge zagotavljajo boljši oprijem. Na vrhu žoge jez..
25.01€
Brez DDV:20.50€
Medicinka inSPORTline Slam Ball 6kg
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Medicinka inSPORTline Slam Ball 6 kg je idealna za skupinske vadbe in izboljšanje dinamičnosti moči, hitrosti in natančnosti. Žoga ima protizdrsno gumijasto površino in je napolnjena s peskom. Pesek ne napolni žoge v celoti ampak se med fizično aktivnostjo premika v notranjost žoge, kar povečuje težavnost in učinkovitost vaših vaj. Izbokline okoli žoge zagotavljajo boljši oprijem. Na vrhu žoge jez..
28.11€
Brez DDV:23.04€
Medicinka inSPORTline Slam Ball 7kg
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Medicinka inSPORTline Slam Ball 7 kg je idealna za skupinske vadbe in izboljšanje dinamičnosti moči, hitrosti in natančnosti. Žoga ima protizdrsno gumijasto površino in je napolnjena s peskom. Pesek ne napolni žoge v celoti ampak se med fizično aktivnostjo premika v notranjost žoge, kar povečuje težavnost in učinkovitost vaših vaj. Izbokline okoli žoge zagotavljajo boljši oprijem. Na vrhu žoge jez..
30.21€
Brez DDV:24.76€
Prikazujem 1 od 20 do 26 (2 strani)