Meni
Košarica

Spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih...

Športi z žogo

Športi z žogo
Pestra ponudba opreme za športe z žogo
Gol 3v1 – nogomet, golf, baseball Gol 3v1 – nogomet, golf, baseball
-18 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Prenosni gol je primeren za uporabo na vseh terenih. Namenjen je treningom ali rekreativni uporabi na travnatih površinah ali igriščih. Enostavna in hitra montaža omogoča hitro namestitev in/ali odstranitev tarč.trdno ogrodje z 2,2 cm cevmi enostavna uporaba iz nerjavečega jekla visokokakovostna površinska obdelava..
129.30€ 157.75€
Brez DDV:105.98€
Otroški koš za košarko inSPORTline Blakster Otroški koš za košarko inSPORTline Blakster
-18 %
Znamka: inSPORTline
Otroški koš za košarko inSPORTline Blakster s stojalom je najmanjši inSPORTline koš za košarko. Glavna prednost tega koša je njegova velikost, zaradi česar ga lahko uporabljamo v apartmajih, sobah ali garažah. Ima nastavljivo višino (90 - 135 cm) in je primeren za majhne otroke. Otroški koš za košarko inSPORTline Blakster je izdelan iz trpežne plastike z osnovo, ki jo lahko napolnimo z 20l vode oz..
73.10€ 89.18€
Brez DDV:59.92€
Prostostoječi koš za košarko inSPORTline Chicago
-18 %
Znamka: inSPORTline
Koš za košarko inSPORTline Chicago spada med najboljše modele te blagovne znamke. Glavna prednost je hiter in enostaven sistem za nastavljanje višine z uporabo sistema Action Twist. Ta sistem omogoča nastavitev višine le z eno roko in in sicer med 2,30 in 3,05 metri. Celotna konstrukcija je izdelana iz trpežnega jeklenega materiala, ki je nagnjena pod kotom, kar preprečuje poškodbe med igro. Bazo ..
544.30€ 664.05€
Brez DDV:446.15€
SPARTAN nogometni gol Jugend SPARTAN nogometni gol Jugend
-18 %
Znamka: inSPORTline
goal made of weather-resistant durable plastic material dimension: L244 x W110 x H130 cm..
69.90€ 85.28€
Brez DDV:57.30€
Tabla s košem inSPORTline Montrose Tabla s košem inSPORTline Montrose
-18 %
Znamka: inSPORTline
Tabla s košem inSPORTline Montrose je kompakten koš za na steno. Obroč je izdelan iz trpežnega jekla, medtem ko je podloga iz polietilena, kar ne le daje eleganten videz, ampak tudi zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Morda boste cenili tudi UV-odporne barve in polipropilensko mrežo. Zaradi vsega naštetega je Tabla s košem inSPORTline Montrose popoln ne le za vrtove in igrišča, temveč tudi za stano..
73.10€ 89.18€
Brez DDV:59.92€
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 10kg Fitnes žoga inSPORTline Walbal 10kg
-18 %
Znamka: inSPORTline
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 10 kg je kombinirana klasična žoga medicinka in posebej prirejena žoga za krepitev telesa z lastno težo. Fitnes žoga je narejena iz umetnega usnja, ki je neprepusten za vodo. To vam omogoča izvajanje različnih vaj, tako v zaprtih prostorih in na prostem. Konstrukcija in zasnova žoge zagotavlja, da oblika ostane nespremenjena, stabilna in uravnotežena tudi po številni..
60.10€ 73.32€
Brez DDV:49.26€
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 12kg Fitnes žoga inSPORTline Walbal 12kg
-18 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 12 kg je kombinirana klasična žoga medicinka in posebej prirejena žoga za krepitev telesa z lastno težo. Fitnes žoga je narejena iz umetnega usnja, ki je neprepusten za vodo. To vam omogoča izvajanje različnih vaj, tako v zaprtih prostorih in na prostem. Konstrukcija in zasnova žoge zagotavlja, da oblika ostane nespremenjena, stabilna in uravnotežena tudi po številni..
64.40€ 78.57€
Brez DDV:52.79€
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 3kg Fitnes žoga inSPORTline Walbal 3kg
-18 % 5-10 dni
Znamka: inSPORTline
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 3 kg je kombinirana klasična žoga medicinka in posebej prirejena žoga za krepitev telesa z lastno težo. Fitnes žoga je narejena iz umetnega usnja, ki je neprepusten za vodo. To vam omogoča izvajanje različnih vaj, tako v zaprtih prostorih in na prostem. Konstrukcija in zasnova žoge zagotavlja, da oblika ostane nespremenjena, stabilna in uravnotežena tudi po številnih..
42.80€ 52.22€
Brez DDV:35.08€
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 5kg Fitnes žoga inSPORTline Walbal 5kg
-18 %
Znamka: inSPORTline
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 5 kg je kombinirana klasična žoga medicinka in posebej prirejena žoga za krepitev telesa z lastno težo. Fitnes žoga je narejena iz umetnega usnja, ki je neprepusten za vodo. To vam omogoča izvajanje različnih vaj, tako v zaprtih prostorih in na prostem. Konstrukcija in zasnova žoge zagotavlja, da oblika ostane nespremenjena, stabilna in uravnotežena tudi po številnih..
51.50€ 62.83€
Brez DDV:42.21€
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 7kg Fitnes žoga inSPORTline Walbal 7kg
-18 %
Znamka: inSPORTline
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 7 kg je kombinirana klasična žoga medicinka in posebej prirejena žoga za krepitev telesa z lastno težo. Fitnes žoga je narejena iz umetnega usnja, ki je neprepusten za vodo. To vam omogoča izvajanje različnih vaj, tako v zaprtih prostorih in na prostem. Konstrukcija in zasnova žoge zagotavlja, da oblika ostane nespremenjena, stabilna in uravnotežena tudi po številnih..
55.80€ 68.08€
Brez DDV:45.74€
InSPORTline mali koš za košarko InSPORTline mali koš za košarko
-18 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
ulični koš za košarko  cbarva: črna-siva material: plastika premer koša: 32.5 cm ..
68.70€ 83.81€
Brez DDV:56.31€
Koš za košarko inSPORTline Brooklyn Koš za košarko inSPORTline Brooklyn
-18 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Koš za košarko inSPORTline Brooklyn je osnovni model te blagovne znamke, ki se ga lahko pritrdi na steno. Izdelan je iz trpežnega jeklenega materiala, ki ga spremlja velika plošča iz termoplastičnega polietilena, kar daje košu eleganten videz in dolgo življenjsko dobo. Barvan je s posebno barvo, odporno na UV sevanja in mrežo iz polipropilena. Koš je namenjen uporabi tako na domačem vrtu in dvoriš..
81.70€ 99.67€
Brez DDV:66.97€
Medicimbal inSPORTline MB63 2kg Medicimbal inSPORTline MB63 2kg
-18 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Medicimbal inSPORTline MB63 - 2kg s sposobnostjo odskoka je izdelana iz visokokakovostnega gumijastega materiala, ki ima protizdrsne lastnosti za boljši oprijem. Je ena najstarejših, a še vedno pogosto uporabljena gimnastična oprema. Z žogo medicinko lahko izvajate široko paleto vaj, s katerimi lahko vadite celotno telo. Vadba prav tako povečuje fizično kondicijo in se lahko uporablja za okrevanje..
34.50€ 42.09€
Brez DDV:28.28€
Medicimbal inSPORTline MB63 3kg Medicimbal inSPORTline MB63 3kg
-18 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Medicimbal inSPORTline MB63 - 3kg s sposobnostjo odskoka je izdelana iz visokokakovostnega gumijastega materiala, ki ima protizdrsne lastnosti za boljši oprijem. Je ena najstarejših, a še vedno pogosto uporabljena gimnastična oprema. Z žogo medicinko lahko izvajate široko paleto vaj, s katerimi lahko vadite celotno telo. Vadba prav tako povečuje fizično kondicijo in se lahko uporablja za okrevanje..
31.90€ 38.92€
Brez DDV:26.15€
Medicimbal inSPORTline MB63 4kg Medicimbal inSPORTline MB63 4kg
-18 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Medicimbal inSPORTline MB63 - 4kg s sposobnostjo odskoka je izdelana iz visokokakovostnega gumijastega materiala, ki ima protizdrsne lastnosti za boljši oprijem. Je ena najstarejših, a še vedno pogosto uporabljena gimnastična oprema. Z žogo medicinko lahko izvajate široko paleto vaj, s katerimi lahko vadite celotno telo. Vadba prav tako povečuje fizično kondicijo in se lahko uporablja za okrevanje..
43.20€ 52.70€
Brez DDV:35.41€
Medicimbal inSPORTline MB63 5kg Medicimbal inSPORTline MB63 5kg
-18 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Medicimbal inSPORTline MB63 - 5kg s sposobnostjo odskoka je izdelana iz visokokakovostnega gumijastega materiala, ki ima protizdrsne lastnosti za boljši oprijem. Je ena najstarejših, a še vedno pogosto uporabljena gimnastična oprema. Z žogo medicinko lahko izvajate široko paleto vaj, s katerimi lahko vadite celotno telo. Vadba prav tako povečuje fizično kondicijo in se lahko uporabl..
51.50€ 62.83€
Brez DDV:42.21€
Medicimbal inSPORTline MB63 6kg Medicimbal inSPORTline MB63 6kg
-18 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Medicimbal inSPORTline MB63 - 6kg s sposobnostjo odskoka je izdelana iz visokokakovostnega gumijastega materiala, ki ima protizdrsne lastnosti za boljši oprijem. Je ena najstarejših, a še vedno pogosto uporabljena gimnastična oprema. Z žogo medicinko lahko izvajate široko paleto vaj, s katerimi lahko vadite celotno telo. Vadba prav tako povečuje fizično kondicijo in se lahko uporablja za okrevanje..
60.10€ 73.32€
Brez DDV:49.26€
Medicinka inSPORTline Slam Ball 1kg
-18 % 7-14 dni
Znamka: inSPORTline
Medicinka inSPORTline Slam Ball 1 kg je idealna za skupinske vadbe in izboljšanje dinamičnosti moči, hitrosti in natančnosti. Žoga ima protizdrsno gumijasto površino in je napolnjena s peskom. Pesek ne napolni žoge v celoti ampak se med fizično aktivnostjo premika v notranjost žoge, kar povečuje težavnost in učinkovitost vaših vaj. Izbokline okoli žoge zagotavljajo boljši oprijem. Na vrhu žoge jez..
12.10€ 14.76€
Brez DDV:9.92€
Medicinka inSPORTline Slam Ball 2kg
-18 % 5-10 dni
Znamka: inSPORTline
Medicinka inSPORTline Slam Ball 2 kg je idealna za skupinske vadbe in izboljšanje dinamičnosti moči, hitrosti in natančnosti. Žoga ima protizdrsno gumijasto površino in je napolnjena s peskom. Pesek ne napolni žoge v celoti ampak se med fizično aktivnostjo premika v notranjost žoge, kar povečuje težavnost in učinkovitost vaših vaj. Izbokline okoli žoge zagotavljajo boljši oprijem. Na vrhu žoge jez..
15.10€ 18.42€
Brez DDV:12.38€
Medicinka inSPORTline Slam Ball 3kg
-18 %
Znamka: inSPORTline
Medicinka inSPORTline Slam Ball 3 kg je idealna za skupinske vadbe in izboljšanje dinamičnosti moči, hitrosti in natančnosti. Žoga ima protizdrsno gumijasto površino in je napolnjena s peskom. Pesek ne napolni žoge v celoti ampak se med fizično aktivnostjo premika v notranjost žoge, kar povečuje težavnost in učinkovitost vaših vaj. Izbokline okoli žoge zagotavljajo boljši oprijem. Na vrhu žoge jez..
17.30€ 21.11€
Brez DDV:14.18€
Prikazujem 1 od 20 do 38 (2 strani)