Meni
Košarica

Športi z žogo

Športi z žogo
Pestra ponudba opreme za športe z žogo
Koš za košarko Spartan Chicago Koš za košarko Spartan Chicago
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Koš za košarko z lahko nastavljivo višino za domačo zunanjo uporabo.koš za streetball trening transportna kolesa širina plošče: 110 cm nastavljiva višina: 2,3 - 3,05 metra prostornina podstavka: 98 litrov teža brez polnjenja: 41,3kg..
327.03€
Brez DDV:268.06€
Otroški koš za košarko inSPORTline Blakster Otroški koš za košarko inSPORTline Blakster
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Otroški koš za košarko inSPORTline Blakster s stojalom je najmanjši inSPORTline koš za košarko. Glavna prednost tega koša je njegova velikost, zaradi česar ga lahko uporabljamo v apartmajih, sobah ali garažah. Ima nastavljivo višino (90 - 135 cm) in je primeren za majhne otroke. Otroški koš za košarko inSPORTline Blakster je izdelan iz trpežne plastike z osnovo, ki jo lahko napolnimo z 20l vode oz..
81.73€
Brez DDV:66.99€
Prostostoječi koš za košarko inSPORTline Chicago
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Koš za košarko inSPORTline Chicago spada med najboljše modele te blagovne znamke. Glavna prednost je hiter in enostaven sistem za nastavljanje višine z uporabo sistema Action Twist. Ta sistem omogoča nastavitev višine le z eno roko in in sicer med 2,30 in 3,05 metri. Celotna konstrukcija je izdelana iz trpežnega jeklenega materiala, ki je nagnjena pod kotom, kar preprečuje poškodbe med igro. Bazo ..
691.58€
Brez DDV:566.87€
SPARTAN nogometni gol Jugend SPARTAN nogometni gol Jugend
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
goal made of weather-resistant durable plastic material dimension: L244 x W110 x H130 cm..
69.93€
Brez DDV:57.32€
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 5kg Fitnes žoga inSPORTline Walbal 5kg
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 5 kg je kombinirana klasična žoga medicinka in posebej prirejena žoga za krepitev telesa z lastno težo. Fitnes žoga je narejena iz umetnega usnja, ki je neprepusten za vodo. To vam omogoča izvajanje različnih vaj, tako v zaprtih prostorih in na prostem. Konstrukcija in zasnova žoge zagotavlja, da oblika ostane nespremenjena, stabilna in uravnotežena tudi po številnih..
60.12€
Brez DDV:49.28€
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 7kg Fitnes žoga inSPORTline Walbal 7kg
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Fitnes žoga inSPORTline Walbal 7 kg je kombinirana klasična žoga medicinka in posebej prirejena žoga za krepitev telesa z lastno težo. Fitnes žoga je narejena iz umetnega usnja, ki je neprepusten za vodo. To vam omogoča izvajanje različnih vaj, tako v zaprtih prostorih in na prostem. Konstrukcija in zasnova žoge zagotavlja, da oblika ostane nespremenjena, stabilna in uravnotežena tudi po številnih..
64.43€
Brez DDV:52.81€
InSPORTline mali koš za košarko InSPORTline mali koš za košarko
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
ulični koš za košarko  cbarva: črna-siva material: plastika premer koša: 32.5 cm ..
77.43€
Brez DDV:63.47€
Medicinka inSPORTline Slam Ball 6kg
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Medicinka inSPORTline Slam Ball 6 kg je idealna za skupinske vadbe in izboljšanje dinamičnosti moči, hitrosti in natančnosti. Žoga ima protizdrsno gumijasto površino in je napolnjena s peskom. Pesek ne napolni žoge v celoti ampak se med fizično aktivnostjo premika v notranjost žoge, kar povečuje težavnost in učinkovitost vaših vaj. Izbokline okoli žoge zagotavljajo boljši oprijem. Na vrhu žoge jez..
28.11€
Brez DDV:23.04€
Prostostoječi koš za košarko inSPORTline Orlando
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Koš za košarko inSPORTline Orlando spada med najboljše modele te blagovne znamke. Glavna prednost je hiter in enostaven sistem za nastavljanje višine z uporabo sistema Action Twist. Ta sistem omogoča nastavitev višine le z eno roko in in sicer med 2,30 in 3,05 metri. Celotna konstrukcija je izdelana iz trpežnega jeklenega materiala, ki ga spremlja velika baza, ki sprejme do 115 litrov vode oziroma..
376.25€
Brez DDV:308.40€
Prostostoječi koš za košarko Spartan Pro
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Prostostoječi koš za košarko Spartan Pro s hitrim in enostavnim sistemom za nastavljanje višine in sicer do 305 cm višine. Celotna konstrukcija je izdelana iz trpežnega jeklenega materiala. Bazo lahko napolnite z vodo ali peskom, ki vam zagotavlja maksimalno stabilnost. Akrilna plošča daje košu eleganten videz. Sam obroč je vzmeten in tako omogoča tudi ''zabijanje'' (vendar se ne obešajte na koš)...
590.14€
Brez DDV:483.72€
Prikazujem 1 od 10 do 10 (1 strani)