Meni
Košarica

Sobna kolesa

Sobna kolesa
Pestra in kvalitetna ponudba sobnih koles
AirBike inSPORTline Basic II AirBike inSPORTline Basic II
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Vadbeno kolo Air inSPORTline Airbike Basic II dokazuje, da je preprostost vrhunska prefinjenost. Namesto vztrajnika uporablja jekleni ventilator , ki prilagaja upor vaši hitrosti pedaliranja. Poleg tega lahko upor prilagodite tudi sami, z regulacijskim gumbom. Ker so pedala in premikajoči se ročaji povezani z ventilatorjem, lahko hkrati vadite roke in noge. Nadzorna plošča , ki je enostavna za upo..
314.73€
Brez DDV:257.97€
Cardio Mini sobno kolo Cardio Mini sobno kolo
3-6 delovnih dni
To mini sobno kolo je kompaktno in prenosno, omogoča pa oblikovanje rok in nog v udobju doma. Naprava se prilega pod večino miz, zato boste lahko pedale poganjali med sedenjem. Prilega se tudi na mize in tako omogoča krepitev vaših rok. Z večstopenjsko nastavitvijo upora lahko zahtevnost vadbe prilagodite glede na svoje zahteve. Visokokakovostna mini vadbena naprava je izdelana iz trpežnega jekla...
37.99€
Brez DDV:31.14€
Indoor sobno kolo inSPORTline Agneto Indoor sobno kolo inSPORTline Agneto
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Ali se želite voziti tudi v zaprtih prostorih in ne le na prostem? Potem je Indoor sobno kolo inSPORTline Agneto prava pot! Magnetni zavorni sistem omogoča gladko in tiho pedaliranje. Trpežen okvir nudi omejitev teže 120 kg. Ker se višina sedeža in ročajev lahko prilagodi, lahko to kolo uporabljajo vsi družinski člani! Poleg tega ima kolo ročno nastavitev upora, tako da vam ga ni treba p..
380.05€
Brez DDV:311.52€
Indoor sobno kolo inSPORTline Alfan Indoor sobno kolo inSPORTline Alfan
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Iščete zanesljivo spin kolo za domačo uporabo? Potem je Indoor sobno kolo inSPORTline Alfan prava izbira! Ponuja stabilno strukturo, nastavljiv okvir, vse pomembne vadbene funkcije in ročno nastavitev upora, kar pomeni, da vam ga ni treba priključiti v električno vtičnico.Vse podatke o vadbi lahko spremljate na lahko berljivem zaslonu, medtem ko senzorji v ročajih omogočajo spremljanje srčnega utr..
268.41€
Brez DDV:220.01€
Indoor sobno kolo inSPORTline Drakkaris Indoor sobno kolo inSPORTline Drakkaris
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Indoor sobno kolo inSPORTline Drakkaris je kot nalašč za tiste, ki potrebujejo kurjenje kalorij, vendar ne želijo hoditi v telovadnico. Njegova moč je v preprostosti - jermenski pogon s tornim zavornim sistemom omogoča miren tek, medtem ko računalniški zaslon prikazuje najpomembnejše informacije. Kljub vsemu pa nudi intenzivno izkušnjo vadbe. Poleg tega vam kolesa ni treba priključiti v električno..
553.32€
Brez DDV:453.54€
Indoor sobno kolo inSPORTline inCondi S1000i Indoor sobno kolo inSPORTline inCondi S1000i
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Indoor sobno kolo inSPORTline inCondi S1000i je profesionalna naprava, ki vam omogoča, da se med vadbo zabavate. Poleg široke ponudbe programov omogoča tudi poslušanje najljubše glasbe in gledanje najljubših videov (USB vhod). Kolo lahko sinhronizirate z aplikacijo in razširite svoje možnosti vadbe - v Google Zemljevidih nastavite katero koli pot kjer koli na svetu! Na barvnem zaslonu lahko i..
1,440.18€
Brez DDV:1,180.47€
Ležeče kolo Recumbent inSPORTline Delavan RMB Ležeče kolo Recumbent inSPORTline Delavan RMB
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Recumbent inSPORTline Delavan RMB je kot nalašč za uporabnike z omejeno mobilnostjo, ki nočejo prenehati z vadbo samo zato, ker se ne morejo pravilno gibati. Poleg tega ima tudi nekaj uporabnih funkcij, povezanih s fitnesom, na primer lahko izračuna vaš BMI ali bazalni metabolizem. Na lahko berljivem zaslonu lahko sledite svojim podatkom o vadbi in določite cilje treninga (čas, kalorije, srčni utr..
503.80€
Brez DDV:412.95€
Ležeče kolo Recumbent inSPORTline Omahan RMB Ležeče kolo Recumbent inSPORTline Omahan RMB
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Ležeče sobno kolo inSPORTline Omahan RMB je visokokakovostna ležeča naprava s številnimi funkcijami (programi). Kljub majhni teži (53 kg) je naprava trpežne konstrukcije (omejitev teže 150 kg), zato je primerna za uporabnike z omejeno mobilnostjo. Izpolnila bo vsa vaša pričakovanja - pomagala vam bo priti v formo, izgubiti odvečno težo in okrepiti mišice nog. In kar je še boljše, to boste lah..
800.92€
Brez DDV:656.49€
Magnetno ležeče sobno kolo z merilnikom pulza Magnetno ležeče sobno kolo z merilnikom pulza
3-6 delovnih dni
Robustno magnetno ležeče sobno kolo bo odlična izbira za vadbo doma. Opremljeno je z vztrajnikom z 8 stopnjami upora, LCD računalniškim zaslonom in vodoravno nastavljivim sedežem. To domača vadbena naprava vam bo zagotovila učinkovito vadbo. Svojo učinkovitost lahko spremljate na LCD zaslonu, ki prikazuje informacije o pretečenem času, trenutni hitrosti, razdalji, porabljenih kalorijah, prekolesar..
255.99€
Brez DDV:209.83€
Mini sobno kolo inSPORTline Raryo Mini sobno kolo inSPORTline Raryo
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Mini vadbeno kolo inSPORTline Raryo je majhen in preprost pripomoček, ki omogoča vadbo rok in nog. Poleg pedaliranja lahko vadite tudi roke, ramena in zgornji del hrbta. Računalnik z enim gumbom prikazuje naslednje podatke o vadbi: kalorije, skupno število vrtljajev, vrtljaje na minuto ali čas. Pedalirate lahko naprej in nazaj, pri tem pa vključite različne mišične skupine. Smer pedaliranja ne vpl..
36.91€
Brez DDV:30.26€
Recumbent inSPORTline Greod Recumbent inSPORTline Greod
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Bi radi izboljšali svojo kondicijo iz udobja svojega doma? Recumbent inSPORTline Greod vam to omogoča! Brez funkcij ali zapletenih računalnikov. Vse, kar morate storiti, je, da sedete na sedež, nastavite upor (s pomočjo gumba za regulacijo ) in začnete s pedaliranjem. Svoje podatke lahko spremljate na zaslonu. Poleg tega obstaja tudi praktično držalo za tablični računalnik / telefon, ki vam omogoč..
483.99€
Brez DDV:396.72€
Sobno kolo HomAthlon Magnetic Sobno kolo HomAthlon Magnetic
1-3 delovnih dni
Velik LCD zaslon odčitava: skeniranje, hitrost, čas, skupno razdaljo, kalorije in utripSpecifikacije:Dvojna smerPogon z jermenomMagnetni uporni sistem8-delni nadzor napetostiPedal visoke težeUdobno sedloNastavljivo krmilo z ročnim utripomNavpična in vodoravna nastavitev sedežaNajvečja teža uporabnika: 120 kgVelikost montaže: 93 x 54,5 x 128,5 cm..
275.07€
Brez DDV:225.47€
Sobno kolo inSPORTline Delavan UB Sobno kolo inSPORTline Delavan UB
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Iščete zanesljivo napravo za domačo vadbo? To je to! Sobno kolo inSPORTline Delavan UB ponuja številne funkcije, stabilen okvir in nastavljiv sedež. Ker je elektronsko krmiljen , lahko izbirate med 16 stopnjami upornosti ali 6 programi s prednastavljenimi profili prav na zaslonu! Obstaja tudi program HRC, ki samodejno prilagodi upor, da uporabnika ohranja v območju optimalnega srčnega utripa. Pro..
485.79€
Brez DDV:398.19€
Sobno kolo inSPORTline inCondi S100i Sobno kolo inSPORTline inCondi S100i
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Sobno kolo inSPORTline inCondi S100i je klasično domače sobno kolo, ki se sinhronizira s pametno aplikacijo za vadbo ! Ta naprava ponuja nove interaktivne funkcije za izboljšanje vaše telesne pripravljenosti in s tem naredi vašo vadbo bolj raznoliko. Magnetni zavorni sistem zagotavlja gladko in tiho vožnjo.  Med vadbo lahko preklapljate med 8 stopnjami upora – upor lahko enostavno prilag..
521.81€
Brez DDV:427.71€
Sobno kolo inSPORTline inCondi S200i Sobno kolo inSPORTline inCondi S200i
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Elegantno sobno kolo inSPORTline inCondi S200i je bilo zasnovano za simulacijo vožnje s cestnim kolesom, vključno z nastavljanjem obremenitve. Na krmilu lahko preklapljate med 3 različnimi prestavami na "prednjem kolesu" in 8 na "zadnjem kolesu", kar vam omogoča skupno 24 simuliranih prestav, med katerimi lahko izbirate. Ta sistem poganja 9-kilogramski zadnji vztrajnik in sprednja jermenica z jerm..
674.87€
Brez DDV:553.17€
Sobno kolo inSPORTline Petyr UB Sobno kolo inSPORTline Petyr UB
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Sobno kolo za vse! Stopite na Sobno kolo inSPORTline Petyr UB in začnite pedalirati. To kompaktno stacionarno kolo z ročno nastavitvijo upora je kot nalašč za tiste, ki iščejo lahko in enostavno napravo za domačo vadbo. Magnetni zavorni sistem omogoča gladko pedaliranje in miren tek, medtem ko zaslon zagotavlja informacije o vadbi. Preklapljate lahko med časom, hitrostjo, razdaljo, kalorijami..
206.68€
Brez DDV:169.41€
Sobno kolo inSPORTline Valdosa Sobno kolo inSPORTline Valdosa
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Eno najboljših koles za vadbo za domačo uporabo na trgu, Sobno kolo inSPORTline Valdosa združuje eleganten ergonomski dizajn, zanesljivost in funkcionalnost. Pomagal vam bo izboljšati kondicijo, shujšati in okrepiti mišice nog iz udobja doma. Ta naprava ni samo učinkovita, ampak tudi izjemno udobna - položaj širokega sedeža lahko nastavite (tako vodoravno ko..
944.98€
Brez DDV:774.57€
Sobno kolo s senzorji za srčni utrip bele in rdeče barve Sobno kolo s senzorji za srčni utrip bele in rdeče barve
3-6 delovnih dni
To kompaktno in robustno sobno kolo je odlično za vadbo v udobju doma. Ima nastavljiv sedež, več-stopenjsko nastavljiv upor in različne računalniške funkcije, ki zagotavljajo učinkovito vadbo. LCD zaslon bo zagotovil relevantne informacije, saj prikazuje čas, hitrost, razdaljo, porabljene kalorije, prevožene kilometre in pulz. Sedež in ročaji so nastavljivi, zato boste lahko kolo prilagodili v za ..
233.00€
Brez DDV:190.98€
Sobno kolo s senzorji za srčni utrip črne in rdeče barve Sobno kolo s senzorji za srčni utrip črne in rdeče barve
3-6 delovnih dni
To kompaktno in robustno sobno kolo je odlično za vadbo v udobju doma. Ima nastavljiv sedež, več-stopenjsko nastavljiv upor in različne računalniške funkcije, ki zagotavljajo učinkovito vadbo. LCD zaslon bo zagotovil relevantne informacije, saj prikazuje čas, hitrost, razdaljo, porabljene kalorije, prevožene kilometre in pulz. Sedež in ročaji so nastavljivi, zato boste lahko kolo prilagodili v za..
198.99€
Brez DDV:163.11€
Sobno kolo z jermenom belo Sobno kolo z jermenom belo
3-6 delovnih dni
To kompaktno in robustno sobno kolo je odlično za vadbo v udobju doma. Opremljeno je z vztrajnikom, LCD računalniškim zaslonom in nastavljivim sedežem, to pokončno kolo vam bo zagotovilo učinkovito vadbo. LCD zaslon vam bo zagotovil vse potrebne informacije, vključno s časom, hitrostjo, razdaljo in porabljenimi kalorijami. Sedež je popoloma nastavljiv, da se poda k vsaki višini in zagotavlja udobn..
104.99€
Brez DDV:86.06€
Prikazujem 1 od 20 do 53 (3 strani)