Meni
Košarica

Armature

Armature
Kvalitetne armature za vsak tuš na enem mestu
Armatura za umivalnik Marcarni Armatura za umivalnik Marcarni
1-3 delovnih dni
Znamka: Praxis
Proizvajalec: PraxisArmatura za umivalnik Marcarni krom je sodobna rešitev za vašo kopalnico!..
99.04€
Brez DDV:81.18€
Armatura za kad ICONIC marmor Armatura za kad ICONIC marmor
7-14 delovnih dni
Znamka: Home Deluxe
Tuš armatura s polico ICONIC – videz marmorja v črni ali beli različiciDoživite popolnoma novo izkušnjo tuširanja s tuš sistemom ICONIC. Zahvaljujoč visokokakovostnemu keramičnemu vložku lahko armaturo upravljate zelo natančno. Zaradi posebne zasnove pršnega sistema ležita pršna letev in telo armature plosko ob steni. Med ograjo za prho in steno ni grde vrzeli. Vgrajeni termostat omogoča natančen ..
284.96€
Brez DDV:233.57€
Armatura za kad MOON Armatura za kad MOON
7-14 delovnih dni
Znamka: Home Deluxe
Plemenita rešitev za vašo kopalnico!Ta elegantna samostoječa armatura za kopalno kad je paša za oči v vsaki kopalnici in preprosta popolna rešitev za vsakogar. Vaši kadi daje češnjo na torti. Dizajnerska armatura za kad MOON deluje s kakovostno preklopno ročico, s katero lahko po želji upravljate ukrivljen dovod ali ročno prho. Zahvaljujoč 1/2"" priključkom po DIN standardu je zagotovljena enostav..
259.95€
Brez DDV:213.07€
Armatura za kad MOON črna Armatura za kad MOON črna
7-14 delovnih dni
Znamka: Home Deluxe
Plemenita rešitev za vašo kopalnico v črni mat različici!Ta elegantna samostoječa armatura za kopalno kad je paša za oči v vsaki kopalnici in preprosta popolna rešitev za vsakogar. Vaši kadi daje češnjo na torti. Dizajnerska armatura za kad MOON deluje s kakovostno preklopno ročico, s katero lahko po želji upravljate ukrivljen dovod ali ročno prho. Zahvaljujoč 1/2"" priključkom po DIN standardu je..
289.95€
Brez DDV:237.66€
Armatura za kad RETRO Armatura za kad RETRO
7-14 delovnih dni
Znamka: Home Deluxe
Ta elegantna stojalna armatura za samostoječe kopalne kadi bo paša za oči v vsaki kopalnici in preprosta celovita rešitev za vsakogar. Vaši kadi daje nostalgičen pridih. Armatura za kad RETRO design deluje s kakovostnimi križnimi ročaji, s katerimi lahko po želji upravljate ukrivljen dovod ali ročno prho. Poleg tega natančno vrtljivo krmiljenje zagotavlja optimalno doziranje tople vode. Zahvaljujo..
325.95€
Brez DDV:267.17€
Armatura za kad SKY Armatura za kad SKY
7-14 delovnih dni
Znamka: Home Deluxe
Plemenita rešitev za vašo kopalnico!Ta elegantna samostoječa armatura za kopalno kad je paša za oči v vsaki kopalnici in preprosta popolna rešitev za vsakogar. Vaši kadi daje češnjo na torti. Dizajnerska armatura za kad SKY deluje s kakovostno preklopno ročico, s katero lahko po želji upravljate ukrivljen dovod ali ročno prho. Zahvaljujoč 1/2"" priključkom po DIN standardu je zagotovljena enostavn..
294.95€
Brez DDV:241.76€
Armatura za kad SKY črna Armatura za kad SKY črna
7-14 delovnih dni
Znamka: Home Deluxe
Plemenita rešitev za vašo kopalnico v črni različici!Ta elegantna samostoječa armatura za kopalno kad je paša za oči v vsaki kopalnici in preprosta popolna rešitev za vsakogar. Vaši kadi daje češnjo na torti. Dizajnerska armatura za kad SKY deluje s kakovostno preklopno ročico, s katero lahko po želji upravljate ukrivljen dovod ali ročno prho. Zahvaljujoč 1/2"" priključkom po DIN standardu je zago..
309.95€
Brez DDV:254.06€
Sanotechnik tuš set AS1030 Sanotechnik tuš set AS1030
2-4 delovnih dni
Znamka: Sanotechnik
Tehnični podatki:Naglavni tušTeža: 2 kgTuš ročka - 2 funkcijiBela barvaTuš cevVodilo za tušKrom barvaBrez armatureGarancija: 12 mesecev..
60.00€
Brez DDV:49.18€
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)