Meni
Košarica

Boks oprema

Boks oprema
Kvalitetna boks oprema po ugodni ceni
Aojie boksarski set
3-7 delovnih dni
Samostoječa boksarska vreča s priloženimi rokavicami je idealna za sproščanje odvečne energije in razvoj motoričnih spretnosti.Lastnosti:višina: 112 cmPrimerno za otroke starejše od treh let...
26.99€
Brez DDV:22.12€
Držalo za boks vrečo na letveniku inSPORTline Galgis Držalo za boks vrečo na letveniku inSPORTline Galgis
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Držalo za boks vrečo na letveniku inSPORTline Galgis je robustno obešalo iz visokokakovostnega, prašno lakiranega jekla. Profil 4x2cm s tremi drogovi naredi to držalo izjemno vzdržljivo. Nosilci za pritrditev na letve s sistemom kavljev ter nastavitev višine. Nenazadnje ima Držalo za boks vrečo na letveniku inSPORTline Galgis močno kovinsko luknjo in vponko za pritrditev vreče za boks. ..
146.66€
Brez DDV:120.21€
Stensko držalo za boks vrečo inSPORTline 76 x 76 x 66cm Stensko držalo za boks vrečo inSPORTline 76 x 76 x 66cm
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Stensko držalo za boks vrečo inSPORTline 76 x 76 x 66cm je nosilec iz visokokakovostnega jekla. Dimenzije profila 4 x 4 cm zagotavljajo maksimalno vzdržljivost nosilca. Nosilnost do 100 kg, velikost roke 76 x 76 cm. Držalo je opremljeno z močno kovinsko zanko za obešanje vreče. Stensko držalo za boks vrečo inSPORTline 76 x 76 x 66cmje zasnovan za vse stene, v katere ga je tehnično mogoče pritrditi..
51.72€
Brez DDV:42.39€
Vodna vreča za boksanje inSPORTline Wabaq Vodna vreča za boksanje inSPORTline Wabaq
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Vodna vreča za boks inSPORTline Wabaq je v bistvu rezervoar trpežnega PVC-ja, ki ga lahko napolnite z vodo in uporabite kot vrečo za trening. Voda ne samo, da absorbira udarce, ampak tudi povzroči, da vreča niha manj kot pesek. Robustni varnostni ventil preprečuje uhajanje vode. Torba za boks, napolnjena z vodo, inSPORTline Wabaq je bila zasnovana ne samo za vadbo udarcev (pest in komolec) i..
152.66€
Brez DDV:125.13€
Boks stojalo inSPORTline
7-10 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Stabilno InSPORTline boks stojalo je namenjeno vadbi s hruško ali vrečo za boks. Primerno je za domačo uporabo. Z udarjanjem z rokama in nogama (boksanjem in brcanjem) krepite mišice rok in ramenskega obroča, izboljšate reflekse, hitrost, natančnost in koordinacijo. Hkrati izvajate aerobni trening in trening moči, kar je odlično za zmanjševanje telesne maščobe, odpravljanje stresa, sproščanje in p..
296.72€
Brez DDV:243.21€
Hruška za boks
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Hruška za boks je primerna za fitnes trening. Enostaven način obešanja z zanko je praktična rešitev za majhne telovadnice. Masivni dizajn in kakovostni materiali zagotavljajo dolgo življenjsko dobo tudi pri redni vadbi. Tehnični opis:zanka za obešanje material hruške: rdeče-črno sintetično usnje teža: 0,4 kg namenjena za domačo uporabo..
31.61€
Brez DDV:25.91€
Hruška za boks s stojalom SR7604
2-4 delovnih dni
Znamka: inSPORTline
Hruška za boks s stojalom inSPORTline je namenjena vadbi udarcev z rokami. Z vadbo krepite mišice rok in ramenskega obroča, izboljšate reflekse, hitrost, natančnost in koordinacijo. Hkrati izvajamo aerobni trening in trening moči, kar je odlično za zmanjševanje telesne maščobe, odpravljanje stresa, sproščanje in porabljanje odvečne energije ter za razbijanje monotonosti treningov. Hruška za boks s..
125.65€
Brez DDV:102.99€
Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)