Meni
Košarica

Boks oprema

Boks oprema
Kvalitetna boks oprema po ugodni ceni
Držalo za boks vrečo na letveniku inSPORTline Galgis Držalo za boks vrečo na letveniku inSPORTline Galgis
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Držalo za boks vrečo na letveniku inSPORTline Galgis je robustno obešalo iz visokokakovostnega, prašno lakiranega jekla. Profil 4x2cm s tremi drogovi naredi to držalo izjemno vzdržljivo. Nosilci za pritrditev na letve s sistemom kavljev ter nastavitev višine. Nenazadnje ima Držalo za boks vrečo na letveniku inSPORTline Galgis močno kovinsko luknjo in vponko za pritrditev vreče za boks. ..
135.65€ AKCIJA  
Brez DDV:111.19€
Stensko držalo za boks vrečo inSPORTline 76 x 76 x 66cm Stensko držalo za boks vrečo inSPORTline 76 x 76 x 66cm
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Stensko držalo za boks vrečo inSPORTline 76 x 76 x 66cm je nosilec iz visokokakovostnega jekla. Dimenzije profila 4 x 4 cm zagotavljajo maksimalno vzdržljivost nosilca. Nosilnost do 100 kg, velikost roke 76 x 76 cm. Držalo je opremljeno z močno kovinsko zanko za obešanje vreče. Stensko držalo za boks vrečo inSPORTline 76 x 76 x 66cmje zasnovan za vse stene, v katere ga je tehnično mogoče pritrditi..
44.62€ AKCIJA  
Brez DDV:36.57€
Vodna vreča za boksanje inSPORTline Wabaq Vodna vreča za boksanje inSPORTline Wabaq
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Vodna vreča za boks inSPORTline Wabaq je v bistvu rezervoar trpežnega PVC-ja, ki ga lahko napolnite z vodo in uporabite kot vrečo za trening. Voda ne samo, da absorbira udarce, ampak tudi povzroči, da vreča niha manj kot pesek. Robustni varnostni ventil preprečuje uhajanje vode. Torba za boks, napolnjena z vodo, inSPORTline Wabaq je bila zasnovana ne samo za vadbo udarcev (pest in komolec) i..
152.66€ AKCIJA  
Brez DDV:125.13€
Boks stojalo inSPORTline
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Stabilno InSPORTline boks stojalo je namenjeno vadbi s hruško ali vrečo za boks. Primerno je za domačo uporabo. Z udarjanjem z rokama in nogama (boksanjem in brcanjem) krepite mišice rok in ramenskega obroča, izboljšate reflekse, hitrost, natančnost in koordinacijo. Hkrati izvajate aerobni trening in trening moči, kar je odlično za zmanjševanje telesne maščobe, odpravljanje stresa, sproščanje in p..
296.72€ AKCIJA  
Brez DDV:243.21€
Hruška za boks
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Hruška za boks je primerna za fitnes trening. Enostaven način obešanja z zanko je praktična rešitev za majhne telovadnice. Masivni dizajn in kakovostni materiali zagotavljajo dolgo življenjsko dobo tudi pri redni vadbi. Tehnični opis:zanka za obešanje material hruške: rdeče-črno sintetično usnje teža: 0,4 kg namenjena za domačo uporabo..
31.61€ AKCIJA  
Brez DDV:25.91€
Hruška za boks s stojalom SR7604
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Hruška za boks s stojalom inSPORTline je namenjena vadbi udarcev z rokami. Z vadbo krepite mišice rok in ramenskega obroča, izboljšate reflekse, hitrost, natančnost in koordinacijo. Hkrati izvajamo aerobni trening in trening moči, kar je odlično za zmanjševanje telesne maščobe, odpravljanje stresa, sproščanje in porabljanje odvečne energije ter za razbijanje monotonosti treningov. Hruška za boks s..
125.65€ AKCIJA  
Brez DDV:102.99€
inSPORTline Mike vreča za boks
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
InSPORTline Mike vreča za boks je namenjena učenju učinkovite tehnike udarcev, pravilne drže telesa in vadbi udarcev z nogama. Z udarjanjem z rokama in nogama (boksanjem in brcanjem) krepite mišice rok in ramenskega obroča, izboljšate reflekse, hitrost, natančnost in koordinacijo. Hkrati izvajate aerobni trening in trening moči, kar je odlično za zmanjševanje telesne maščobe, odpravljanje stresa, ..
76.13€ AKCIJA  
Brez DDV:62.40€
Polnjena usnjena boks vreča inSPORTline 20-50 kg
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Polnjena usnjena boks vreča inSPORTline 20-50 kg je namenjena krepitvi vseh mišičnih skupin telesa, izboljšanje refleksov, hitrosti in natančnosti ter koordinacije. Zasnovana je za učenje učinkovite tehnike udarcev, pravilne drže telesa in vadbi brce. Z boksanjem in brcanjem krepimo celo telo - roke, rame, prsa, trebuh in noge. Hkrati izvajamo aerobni trening in trening moči, kar je odlično za odp..
89.64€ AKCIJA  
Brez DDV:73.47€
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)