Meni
Košarica

inSPORTline

10kg inSPORTline set uteži 10kg inSPORTline set uteži
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
V 10kg inSPORTline setu uteži se nahaja:2 x 1,25 kg črna gumirana litoželezna utež - kolut, luknja premera 30,5 mm 2 x 2,5 kg črna gumirana litoželezna utež - kolut, luknja premera 30,5 mm 1 x os dolžine 350 mm, premera 30 mm, teže 2 kg 2 x zvezdasti varovalni matici teže 0,25 kg..
45.02€ AKCIJA  
Brez DDV:36.90€
2 x 3kg inSPORTline Set Vinyl Uteži 2 x 3kg inSPORTline Set Vinyl Uteži
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Idealen pripomoček za izvajanje različnih krepilnih vaj z enoročnimi utežmi.  Tehnični opis:Set dveh vinyl uteži 2x3 kg..
32.41€ AKCIJA  
Brez DDV:26.57€
20 kg Litoželezna inSPORTline utež - kolut
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Tehnični opis:utež iz litega železa premer izvrtine: 30 mm barva: črna teža: 20 kg premer uteži: 335 mm širina: 45 mm cena za en kos..
67.53€ AKCIJA  
Brez DDV:55.35€
244cm Trampolin  inSPORTline 244cm Trampolin  inSPORTline
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Trampolin ustreza najstrožjim varnostnim merilom. Testiran je v skladu s standardi EN-71 TÜV NORD in ASTM. Trampolin je namenjen domači uporabi. Je odlično telovadno orodje, po katerem poskakujete in se pri tem izjemno zabavate. Namenjen je uporabi na prostem in sicer optimalno za eno osebo. Je odličen pripomoček za:koordinacijo ravnotežje motoriko koncentracijo pridobivanje kondicije kre..
269.71€ AKCIJA  
Brez DDV:221.07€
5 kg kromirana utež inSPORTline 5 kg kromirana utež inSPORTline
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Utež je narejena iz visoko kakovostne kovine s kromiranim premazom, odpornim proti vlagi in znoju, in ima ergonomske penaste nedrseče držaje. Tehnični opis:privlačen dizajn natančna konstrukcija ergonomsko oblikovani nedrseči penasti držaji krom prevleka, odporna na vlago in znoj teža: 5 kg cena za en kos slika je simbolična..
38.72€ AKCIJA  
Brez DDV:31.73€
AAB2 Body-Solid Razbremenilni Zanki AAB2 Body-Solid Razbremenilni Zanki
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Zanki služita kot pripomoček pri vadbi trebušnih mišic. Bistvena funkcija je ta, da razbremeni moč, ki jo potrebuje vadeči za oprijem droga na katerem visi. Omogočata trening celotnega abdominalnega predela telesa brez negativnih stranskih učinkov. Zanki sta dober dodatek za popolno vadbo trebušnih mišic, saj edini omogočata delovanje dveh od treh glavnih abdominalnih mišic. Sta odličen pripomoče..
75.03€ AKCIJA  
Brez DDV:61.50€
AB Perfect fitnes klop AB Perfect fitnes klop
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
AB Perfect vam omogoča kakovostno vadbo za lepo oblikovano telo in čvrste trebušne mišice, ob tem pa vam še masira hrbet. Tehnični opis:ogrodje je izdelano iz kvalitetnih okroglih cevi ročaji so prevlečeni s poliuretansko nedrsečo peno prijetno za oprijem pet vrtljivih valjev za sproščujočo masažo hrbta tri težavnostne stopnje za učinkovito vadbo nudi vso potrebno podporo vratu in hrbta ..
89.64€ AKCIJA  
Brez DDV:73.47€
AB zanki inSPORTline Trapy za trebušne mišice AB zanki inSPORTline Trapy za trebušne mišice
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
AB zanki inSPORTline Trapy za trebušne mišice služita kot pripomoček pri vadbi trebušnih mišic. Bistvena funkcija je ta, da razbremeni moč, ki jo potrebuje vadeči za oprijem droga na katerem visi. Omogočata trening celotnega abdominalnega predela telesa brez negativnih stranskih učinkov. AB zanki inSPORTline Trapy za trebušne mišice sta dober dodatek za popolno vadbo trebušnih mišic, saj edini omo..
34.61€ AKCIJA  
Brez DDV:28.37€
Aerobic step Aerobic step
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Aerobic step je postal v zadnjih letih ena izmed najbolj razširjenih oblik aerobne vadbe. Tehnični opis:nedrseča površina odlične kakovosti, primeren za profesionalno uporabo 3 nastavljive višine: 16-21-26 cm dimenzije: 90 x 32,5 cm nosilnost: 250 kg ..
64.93€ AKCIJA  
Brez DDV:53.22€
Aerobic step inSPORTline Absater Aerobic step inSPORTline Absater
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Aerobic Step inSPORTline Absater je odličen pripomoček za fitnes, ki vam bo pomagal pri treniranju celega telesa. Ne samo, da vam bo pomagal izboljšati vaš kardiovaskularni sistem skozi aerobno vadbo, ampak vam bo pomagal tudi krepiti mišice nog in zgornji del telesa s številnimi vajami. Ko stopate navzgor in navzdol po stepu, mišice drugače obremenite kot pri aerobiki. Ta Aerobic Step inSPOR..
139.16€ AKCIJA  
Brez DDV:114.06€
AirBike inSPORTline Basic II AirBike inSPORTline Basic II
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Vadbeno kolo Air inSPORTline Airbike Basic II dokazuje, da je preprostost vrhunska prefinjenost. Namesto vztrajnika uporablja jekleni ventilator , ki prilagaja upor vaši hitrosti pedaliranja. Poleg tega lahko upor prilagodite tudi sami, z regulacijskim gumbom. Ker so pedala in premikajoči se ročaji povezani z ventilatorjem, lahko hkrati vadite roke in noge. Nadzorna plošča , ki je enostavna za upo..
314.73€ AKCIJA  
Brez DDV:257.97€
Aluminijasto veslo WORKER WaveTrip AL Aluminijasto veslo WORKER WaveTrip AL
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Aluminijasto veslo WORKER WaveTrip AL je osnovno veslo na deski. Dolžina aluminijaste gredi je nastavljiva (160 – 220 cm). Njegova aluminijasta gred in najlonsko rezilo, ojačano s steklenimi vlakni, zagotavljata odlične lastnosti, medtem ko T-bar ročaj naredi veslanje veliko lažje in udobnejše.Zaradi teže 950 g je Aluminium Paddle WORKER WaveTrip AL srednje težko veslo, zaradi česar je popolno za ..
26.61€ AKCIJA  
Brez DDV:21.81€
Balance Trainer inSPORTline Bumy BC500 Balance Trainer inSPORTline Bumy BC500
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Ravnotežna masažna plošča Balance Trainer inSPORTline Bumy BC500 pripomore k razvoju koordinacije gibanja, aktiviranju in krepitvi stabilizacije mišic, ki so shranjene v globljih plasteh in jih je sicer zelo težko okrepiti. Idealna je pri lajšanju stresa, mišični napetosti in neravnovesju. Uporablja se pri odpravljanju bolečin v hrbtenici in sklepih ter pomaga krepiti telo. Ravnotežna masažna ploš..
35.51€ AKCIJA  
Brez DDV:29.11€
Balance Trainer inSPORTline Bumy BC600 Balance Trainer inSPORTline Bumy BC600
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Ravnotežna masažna plošča Balance Trainer inSPORTline Bumy BC600 pripomore k razvoju koordinacije gibanja, aktiviranju in krepitvi stabilizacije mišic, ki so shranjene v globljih plasteh in jih je sicer zelo težko okrepiti. Idealna je pri lajšanju stresa, mišični napetosti in neravnovesju. Uporablja se pri odpravljanju bolečin v hrbtenici in sklepih ter pomaga krepiti telo. Ravnotežna masažna ploš..
47.22€ AKCIJA  
Brez DDV:38.70€
Balance Trainer inSPORTline Dome mini Balance Trainer inSPORTline Dome mini
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Ravnotežna plošča Balance Trainer inSPORTline Dome mini je vsestranski pripomoček za izvedbo aerobnih in ravnotežnih vaj, ki pomagajo pri razvoju koordinacije gibanja, aktiviranju in krepitvi stabilizacije mišic, ki so shranjene v globljih plasteh. Globlje plasti mišic je zelo težko krepiti in ob uporabi te ravnotežne plošče, to ne bo predstavljalo več nobenega problema. Ravnotežna plošča Balance ..
76.13€ AKCIJA  
Brez DDV:62.40€
Ballast obtežilni jopič inSPORTline - max 10 kg Ballast obtežilni jopič inSPORTline - max 10 kg
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Obtežilni jopič Ballast je namenjen vrhunskim in rekreativnim športnikom in služi kot pripomoček za izboljšanje in večjo učinkovitost športne vadbe. Namenjen je za krepitev mišic, vezi in kosti. Uporablja se lahko v zdravstvene namene, kot pripomoček pri blažitvi osteoporoze. Vadba z njim je bolj učinkovita in pospešuje termo-regulacijske procese v telesu, zato je idealen pripomoček za z..
76.13€ AKCIJA  
Brez DDV:62.40€
Biceps priključek (gumiran)
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Pro-Grip™ Revolving Curl Bar je biomehansko zasnovan za kar najbolj popoln razvoj roke. Dva kompleta udobnih gumijastih ročajev z narebričeno teksturo omogočata zvijanje s tesnim ali širokim oprijemom in stiskanje tricepsa z brezhibnim nadzorom in ravnotežjem. Koti na tej palici so bili zasnovani posebej za največjo kontrakcijo bicepsa in tricepsa. Masivno jeklo, 29”L, 7 lbs...
49.92€ AKCIJA  
Brez DDV:40.92€
Blazina za vzmeti za trampolin inSPORTline 183 cm - zelena
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Blazina za vzmeti za trampolin inSPORTline 183 cm ima zaščitno funkcijo, saj ščiti vzmeti, predvsem pa preprečuje morebitne poškodbe med gibanjem na trampolinu. Obroba je odporna na različne vremenske razmere (sonce, dež, vlaga, ...), in s tem ščiti vzmeti pred poškodbami. Tehnični opis:UV zaščita  Material: PVC vrhnja plast, spodnja plast PE 130 g/cm2 zaščita pred različnimi vremenskimi ra..
40.52€ AKCIJA  
Brez DDV:33.21€
Body Pump os inSPORTline z vzmetnima varovaloma 1300mm / 30mm Body Pump os inSPORTline z vzmetnima varovaloma 1300mm / 30mm
7-10 dni
Znamka: inSPORTline
Opis:namenjena dvigovanju uteži jeklena in prevlečena z gumo brez navojev z vzmetnima varovaloma dolžina 1300 mm premer 30 mm teža 2 kg   ..
33.71€ AKCIJA  
Brez DDV:27.63€
Prikazujem 1 od 20 do 603 (31 strani)