Meni
Košarica

Home Deluxe

Armatura za kad ADVENTURE Armatura za kad ADVENTURE
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Kopalna armatura ADVENTURE - odlična rešitev za vsako kopalnico!Ta elegantna stojalna armatura za samostoječe kopalne kadi bo paša za oči v vsaki kopalnici in preprosta celovita rešitev za vsakogar. Vaši kadi daje češnjo na torti. Dizajnerska armatura za kad ADVENTURE deluje s kakovostno krmilno ročico, s katero lahko po želji upravljate ukrivljen dovod ali ročno prho. Zahvaljujoč 1/2"" priključko..
249.95€ AKCIJA  
Brez DDV:204.88€
Armatura za kad FANTASY Armatura za kad FANTASY
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Armatura za kopalnico FANTASY, elegantna rešitev za vsako kopalnico!Ta elegantna stojalna armatura za samostoječe kopalne kadi bo paša za oči v vsaki kopalnici in preprosta celovita rešitev za vsakogar. Vaši kadi daje češnjo na torti. Dizajnerska armatura za kad FANTASY deluje s kakovostno preklopno ročico, s katero lahko po želji upravljate ukrivljen dovod ali ročno prho. Komponente so opremljene..
249.95€ AKCIJA  
Brez DDV:204.88€
Armatura za kad RETRO Armatura za kad RETRO
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Ta elegantna stojalna armatura za samostoječe kopalne kadi bo paša za oči v vsaki kopalnici in preprosta celovita rešitev za vsakogar. Vaši kadi daje nostalgičen pridih. Armatura za kad RETRO design deluje s kakovostnimi križnimi ročaji, s katerimi lahko po želji upravljate ukrivljen dovod ali ročno prho. Poleg tega natančno vrtljivo krmiljenje zagotavlja optimalno doziranje tople vode. Zahvaljujo..
249.95€ AKCIJA  
Brez DDV:204.88€
Armatura za kad VARIETY Armatura za kad VARIETY
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Prostostoječa kopalna armatura VARIETY - elegantna rešitev za vsako kopalnico!Ta elegantna stojalna armatura za samostoječe kopalne kadi bo paša za oči v vsaki kopalnici in preprosta celovita rešitev za vsakogar. Vaši kadi daje češnjo na torti. Dizajnerska armatura za kad VARIETY deluje s kakovostno preklopno ročico, s katero lahko po želji upravljate ukrivljen dovod ali ročno prho. Zahvaljujoč 1/..
249.95€ AKCIJA  
Brez DDV:204.88€
Čoln Deluxe Pike Čoln Deluxe Pike
7-14 dni
Znamka: Home Deluxe
Ne glede na to, ali gre za ribolov, čolnarjenje ali sprostitev, je napihljiv čoln Pike primeren za številne različne izlete. Zahvaljujoč kompaktni izdelavi in ​​majhni teži se gumenjak prileže v vsak prtljažnik, ko je prazen. Hitro se napihne za uporabo in prav tako hitro izprazni za transport.Čoln je izdelan iz 3-slojnega PVC-ja in je zato izjemno odporen na vremenske vplive in UV-žarke. Zaradi v..
459.95€ AKCIJA  
Brez DDV:377.01€
Električni skuter MICK Električni skuter MICK
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
E-skuter MICK - začni živeti zeleno zdaj!Učinkovitost, okolje, vse to in še veliko več prinaša naš novi e-skuter MICK.Razmišljate o prehodu na električni skuter? Naš e-skuter MICK vam bo olajšal to odločitev. Funkcije, kot sta LCD zaslon in LED žaromet, zagotavljajo brezčasen dizajn in sodobnost. Glede na vaš občutek vožnje lahko izbirate med dvema načinoma vožnje Eco in Sport. Predal za polnjenje..
1,899.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,557.34€
Elektro kamin CALOR Elektro kamin CALOR
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Prepričajte se in dopolnite svojo oazo dobrega počutja z našim novim električnim kaminom CALOR!Z našim novim električnim kaminom iz robustnega umetnega kamna, ki je enostaven za vzdrževanje, lahko ustvarite prijeten ambient v svojih prostorih. Mehka svetloba ustvarja zelo udobno in predvsem prijetno vzdušje, v katerem lahko popolnoma uživate s svojo družino in prijatelji. Dizajn navdušuje s svojim..
369.95€ AKCIJA  
Brez DDV:303.24€
Home Deluxe prenosna klimatska naprava 15508 Home Deluxe prenosna klimatska naprava 15508
7-14 dni
Znamka: Home Deluxe
Poletja postajajo vse bolj vroča. Z našim novim klimatskim sistemom lahko vsako sobo spremenite na želeno temperaturo. Ta klimatska naprava je zelo učinkovita, varčna z energijo in tiho. Zahvaljujoč manevrskim kolesom lahko sistem enostavno potisnete v vsak kotiček vašega doma in je takoj pripravljen za uporabo.Izpušna cev je prilagodljiva in se prilagaja okolju, saj je podaljšana cev z harmoniko...
409.94€ AKCIJA  
Brez DDV:336.02€
IR savna Bali XL IR savna Bali XL
Popularno 5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Naša serija Bali vas ne bo prepričala le s svojo udobno notranjo atmosfero, temveč tudi s svojo posebno postavitvijo notranjih elementov.Ta svetlobno prepustna infra savna v tradicionalnem slogu razvaja dušo in telo in ponuja s svojo postavitvijo dovolj prostora za sproščen pogovor. Toplota infrardečih žarkov vas pogreje brez posebnih naporov od znotraj navzven. Do potenja pride nekoliko kasneje k..
1,999.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,639.30€
IR savna Gobi L s širokospektralnimi grelci IR savna Gobi L s širokospektralnimi grelci
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Serija Gobi vam bo nudila vse, kar mora zagotoviti kvalitetna Bio-savnaRazvajajte vaše telo po napornem delovnem tednu z udobnim savnanjem (sami ali najboljše z družbo, saj nudi savna dovolj prostora za 3 osebe) in ob enem storite še nekaj za vaše zdravje. Toplota infrardečih žarkov vas pogreje brez posebnih naporov od znotraj navzven. Do potenja pride nekoliko kasneje kot pri tradicionalni savni,..
1,899.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,557.34€
IR savna Moreno IR savna Moreno
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Infrardeča savna MORENO ne navdušuje le z inovativno tehnologijo, ampak tudi s svojo lepoto in kompaktno obliko. Zaradi videza ebenovine se savna odlično prilega vsakemu ambientu.Ali poznate razliko med tradicionalno in infrardečo savno?Pomembna razlika v primerjavi s tradicionalno savno je, da se toplota ne razvije že v prostoru, temveč šele ob stiku s kožo. Predvsem za ljudi, ki imajo težave z d..
1,649.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,352.42€
IR savna Nero M IR savna Nero M
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
INFRARDEČA KABINA - NERO MInfrardeča savna NERO je savna za 2 osebi, ki smo ji dali posebno eleganten videz. Črn dizajn in velikodušna steklena sprednja stran se popolnoma prilagodita vsakemu ambientu.Ali poznate razliko med tradicionalno in infrardečo savno?Pomembna razlika v primerjavi s tradicionalno savno je, da se toplota ne razvije že v prostoru, temveč šele ob stiku s kožo. Predvsem za ljud..
1,599.94€ AKCIJA  
Brez DDV:1,311.43€
IR savna Redsun L IR savna Redsun L
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Serija Redsun je tako optično, kakor tudi funkcionalno perfektna rešitev za vašo velnes oazoRazvajajte vaše telo po napornem delovnem tednu z udobnim savnanjem (sami ali najboljše z družbo, saj nudi savna dovolj prostora za 3 osebe) in ob enem storite še nekaj za vaše zdravje. Toplota infrardečih žarkov vas pogreje brez posebnih naporov od znotraj navzven. Do potenja pride nekoliko kasneje kot pri..
1,749.96€ AKCIJA  
Brez DDV:1,434.39€
IR savna Redsun L Deluxe IR savna Redsun L Deluxe
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Redsun Deluxe – odlična nadgradnja naše priljubljene serije savnRazvajajte vaše telo po napornem delovnem tednu z udobnim savnanjem in ob enem storite še nekaj za vaše zdravje. Toplota infrardečih žarkov vas pogreje brez posebnih naporov od znotraj navzven. Do potenja pride nekoliko kasneje kot pri tradicionalni savni, je pa to toliko bolj intenzivno. Poleg tega se boste potili dlje časa, saj bo v..
1,949.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,598.32€
IR savna Redsun M IR savna Redsun M
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Serija REDSUN je optično in funkcionalno popolna rešitev za vašo wellness oazoRazvajajte svoje telo po napornem tednu v službi z nekaj lagodnimi savnami in hkrati naredite nekaj za svoje zdravje. Infrardeča toplota vas ogreva od znotraj navzven brez velikih fizičnih obremenitev (največ 60 stopinj), kar pomeni, da se znojenje pojavi nekoliko kasneje kot v tradicionalni savni, vendar je še toliko bo..
1,569.94€ AKCIJA  
Brez DDV:1,286.84€
IR savna Redsun M Deluxe IR savna Redsun M Deluxe
Popularno 7-14 dni
Znamka: Home Deluxe
Razvajajte vaše telo po napornem delovnem tednu z udobnim savnanjem in ob enem storite še nekaj za vaše zdravje. Toplota infrardečih žarkov vas pogreje brez posebnih naporov od znotraj navzven. Do potenja pride nekoliko kasneje kot pri tradicionalni savni, je pa to toliko bolj intenzivno.  Poleg tega se boste potili dlje časa, saj bo vaše telo razgreto od znotraj navzven. Zdravniki in znanstveniki..
1,699.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,393.40€
IR savna Redsun S IR savna Redsun S
Popularno 5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Serija Redsun je tako optično, kakor tudi funkcionalno perfektna rešitev za vašo velnes oazo.Razvajajte vaše telo po napornem delovnem tednu z udobnim savnanjem in ob enem storite še nekaj za vaše zdravje. Toplota infrardečih žarkov vas pogreje brez posebnih naporov od znotraj navzven. Do potenja pride nekoliko kasneje kot pri tradicionalni savni, je pa to toliko bolj intenzivno.  Poleg tega se bo..
1,399.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,147.50€
IR savna Sahara XXL s širokospektralnimi grelci IR savna Sahara XXL s širokospektralnimi grelci
Popularno 5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Serija Sahara vam bo nudila vse, kar mora zagotoviti kvalitetna Bio-savnaRazvajajte vaše telo po napornem delovnem tednu z udobnim savnanjem (sami ali najboljše z družbo, saj nudi savna dovolj prostora za 3 osebe) in ob enem storite še nekaj za vaše zdravje. Toplota infrardečih žarkov vas pogreje brez posebnih naporov od znotraj navzven. Do potenja pride nekoliko kasneje kot pri tradicionalni savn..
2,049.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,680.29€
IR savna Sonora M IR savna Sonora M
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Sodoben dizajn od kabine do upravljalne plošče: V infrardeči savni SONORA lahko intenzivnost gretja udobno nastavite preko zaslona. Z integriranim zvočnim paketom in atmosferskimi LED barvnimi lučmi ustvarite sproščeno vzdušje.Temu inovativnemu pristopu ustreza tudi koncept infrardeče savne. V primerjavi s klasično savno se toplota ne razširi že po prostoru, temveč se sprosti šele ob stiku s kožo...
1,499.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,229.47€
IR savna Sonora S IR savna Sonora S
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Sodoben dizajn od kabine do upravljalne plošče: V infrardeči savni SONORA lahko intenzivnost gretja udobno nastavite preko zaslona. Z integriranim zvočnim paketom in atmosferskimi LED barvnimi lučmi ustvarite sproščeno vzdušje.Temu inovativnemu pristopu ustreza tudi koncept infrardeče savne. V primerjavi s klasično savno se toplota ne razširi že po prostoru, temveč se sprosti šele ob stiku s kožo...
1,249.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,024.55€
Prikazujem 1 od 20 do 97 (5 strani)