Za ljubitelje vodnih športov in aktivnosti na vodi je tu naša ponudba čolnov, kajakov in SUP-ov. 


Kajak je plovilo z ožjim trupom, ki se skoraj vedno prilega okoli telesa. Namenjeni so eni do dveh oseb. Poznamo napihljive ali trde kajake. V naši ponudbi najdete napihljive kajake s priloženimi vesli. Ne glede na to, da lahko v vodi poškodujete kajak in vam ta pušča, ima vsako plovilo priloženo zaplato za popravilo lukenj. Pri nekaterih pa lahko zamenjate celotne tubuse kajaka in tako obnovite samo določene dele. Čolni so lahko le za zabavo in za učenje veslanja. Izberete pa lahko tudi gumenjak, večji napihljiv čoln in popestrite počitnice na morju. Vsi večji čolni imajo priložena vesla. Čolni so lahko namenjeni za ribolov ali pa le za vožnjo do mirnejše plaže. Pred nakupom se vsekakor pozanimajte o lastnostih čolna, ki ga kupujete. Pomembna podatka sta seveda nosilnost in koliko potnikov je lahko na čolnu. Otroški čolni pa so seveda bolj namenjeni igri ali kot že rečeno, učenju veslanja. Tu velja opozorilo, da otrok med igro v vodi nikoli ne puščajmo brez nadzora odrasle osebe. 

Lahko ga uporabimo za manjši otroški bazenček. Napihljiva SUP deska ponuja posebno doživetje. Mnoge je ta šport že navdušil, bodite tudi vi del te hitro rastoče športne panoge. 

Sup desko lahko uporabite na morju, jezeru ali rekah, pogoj je le, da je voda globoka vsaj 1 meter, da ob morebitnem padcu ne pride do poškodb. 

Napihljiv SUP je enostaven za prenašanje iz ene lokacije na drugo. Pospravljen je v posebni torbi, ki je priložena. Prav tako zraven naših supov dobite prenosno tlačilko, da z njo na izbrani lokaciji hitro napihnete svojo desko in to le v parih minutah.

Izbirate lahko med supi za začetnike ali pa za tiste malo bolj izurjene, ki se želijo preizkusiti tudi na rečnih brzicah (te imajo dodane dodatne smernike). Deske s posebno podlago pa so primerne tudi za prevažanje vašega psa. 

Sup deske naj uporabljajo samo tisti, ki znajo plavati. 

Zagotovljena je prava adrenalinska popestritev dopusta, hkrati krepite mišice in utrjujete ravnotežje.   Najpomembnejše seveda pa je to, da boste uživali na svežem zraku.Da bo vaš SUP pripravljen še hitreje, je tu Električna tlačilka Bestway Auto-Air za napihljiv SUP Hydro-Force™. Deluje na avtomobilski polnilnik DC 12V 110W.

Vsa plovila po končani uporabi speremo s sladko vodo, jih dobro posušimo in pospravimo v torbo za shranjevanje. Na ta način jim podaljšamo življenjsko dobo. 

Ko so plovila izven vode moramo paziti, da jih ne vlečemo po tleh, pomembno je, da jih nosimo dvignjene, da se ne poškodujejo ob stiku s tlemi.