Čas je, da tudi mi »pospravimo« naše skladišče. Čez leto se nabere marsikaj in čas je, da te izdelki pridejo do vas. 


To so izdelki v kategoriji TOP PONUDBA, kar pomeni, da je izbran izdelek lahko pri vas že naslednji dan in ni potrebno čakati dostave teden ali več.

Kategorija se sproti spreminja in dopolnjuje. 


Če je kakšen izdelek z napako ali brez originalne embalaže, to tudi jasno označimo v nazivu izdelka, da natanko veste kakšen izdelek naročate in kupujete.


Izdelek je brez napak, ampak je žal med transportom prišlo do poškodbe embalaže in le ta ni več primerna za nadaljnjo uporabo.


Še niste kupili transportnega boksa za vašega psa, čez par dni pa že odhajate na dopust?

Boksi iz top ponudbe so lahko že jutri pri vas. 

Tudi za vaše ostale hišne ljubljenčke poskrbimo, da jim bo udobno. 
Če še vedno nimate poštnega nabiralnika in vam poštar pusti pošto zataknjeno kar za kljuko od vrat? Izberite si svojega iz naše super ponudbe.
Tudi kakšno darilo za otroka se najde. V primeru, da ste pozabili kupiti darilo, vas hitro rešimo iz te zagate. Sezonsko pa je seveda v TOP PONUDBI tudi vrtna oprema. Od vrtnih garnitur do vrtnih klopi in  gugalnic ter ležalnikov za sprostitev ob vročih dneh. Tale udobna vrtna gugalnica v bež barvi nudi sproščanje in zabavo za vse generacije. Je zelo stabilna in ima trdno konstrukcijo. Da bodo med dopustom, ko vas ne bo doma, vaše dragocenosti na varnem naročite - Elektronski sef 400727. Vse potrebno za uporabo je priloženo v paketu. 
Izpostavili smo le nekaj izdelkov iz naše TOP PONUDBE. Lepo vabljeni, da si ogledate še ostalo ponudbo na naši spletni strani. Prepričani smo, da bo ste našli nekaj za sebe.