Se ukvarjate s športom profesionalno ali rekreativno ali pa želite zgolj spremljati svojo aktivnost so tu za vas športne ure.

Ure imajo veliko funkcij, najpomembnejše so sledenje športnim aktivnostim kot so tek, hoja, kolesarjenje in pohodništvo. Pomembna funkcija je tudi povezljivost s pametnim telefonom. Večina ur vas z vibracijo opozori, če ste prejeli SMS oziroma MMS ali klic, mogoče elektronsko pošto ali sporočilo na družabnih omrežjih. 

Prav tako imajo pedometer, merjenje razdalje, merjenje srčnega utripa in beleženje porabljenih kalorij. 

Nekatere analizirajo celo vaš spanec in vam kažejo tudi vremensko napoved. 

Imajo zaslon na dotik, so elegantne in moderne, odličen modni dodatek, ki bo pritegnil poglede. Tako jih lahko nosite tudi v službo ali na druženje s prijatelji. 

Ure so vodoodporne, tako da so lahko na vaši roki 24 ur na dan in vas spremljajo res na vsakem koraku. 


S telefonom se povežejo preko Bluetooth povezave. So združljive z Android in IOS napravami. 

Preko aplikacije na telefonu spremljajte svojo aktivnost. Ko boste dosegli dolečen oziroma želeni cilj vas bosta ura in telefon na to opomnila. 
Izberete lahko tudi otroške športne ure. Na teh urah je nameščena aplikacija za natančno lociranje otroka. Če otrok zapusti določeno varno območje, boste dobili sporočilo na vaš mobilni telefon. 

Prav tako ima funkcijo SOS in na ta način otrok pošlje na določene telefonske številke klic na pomoč. 

Imajo pa te ure tudi alarm, pedometer, kamero, imenik, igre in še mnogo več. 

Nekatere ure imajo vgrajen tudi mikrofon in zvočnik in omogočajo telefonske klice. 

Ponudba športnih ur je pestra, izberite pravo za sebe in za svoje družinske člane. Skupaj pojdite v naravo in spremljajte svojo aktivnost, število prehojenih korakov ali pa le porabljene kalorije. 

Preverite ali ima izbran izdelek funkcije in možnosti, ki jih potrebujete, saj se le-te razlikujejo od ure do ure. Pri nekaterih pa je kot darilo priložen še dodaten pas.