Vsak dom potrebuje poštni nabiralnik. Skrbno izbran postane okras zunanjosti naše hiše. 

Na trgu je velika izbira raznoraznih oblik, velikosti in barv nabiralnikov. 

Pomembno je, da je narejen iz kvalitetnega materiala, ki bo zaščitil našo pošto pred zunanjimi vremenskimi vplivi. Mora pa imeti tudi ključavnico, da je varno zaklenjen. 


Čeprav je pošte v papirnati obliki zaradi moderne tehnologije vse manj, vseeno potrebujemo »prostor« v katerega poštar lahko odda naše pošiljke. 


V naši ponudbi je najbolj prodajan model Poštni nabiralnik 60152 narejen iz jekla in je antracitne barve. Zaklepa se s cilindrično ključavnico, priložena sta tudi 2 ključa. Montira pa se na steno. 

Podoben model z istimi lastnostmi, samo malo drugačnim videzom pa je Poštni nabiralnik V16.

Ta nabiralnik ima spodaj poseben predal za časopis oziroma reklamni material. Tako se nam ostala pomembna pošta ne bo poškodovala v primeru, če je nabiralnik prepoln. Reklame in časopisi pa bodo prav tako ostali celi in zavarovani pred vetrom in dežjem. 

Vintage pridih pa vašemu domu doda Poštni nabiralnik 50003113. Narejen je iz nerjavečega jekla. Na sprednji strani ga krasi nostalgični okras ter prostor kamor lahko napišete ime ali naslov. Tudi ta ima ključavnico in priložena 2 ključa. 


 


Moderni poštni nabiralnik ne potrebuje posebne nege. Obrišemo ga z vlažno krpo in zopet je kot nov. 


Poštne nabiralnike pa potrebujejo tudi večstanovanjske stavbe. Za te je primeren Poštni nabiralnik Ino. Nudi možnost zaporedne montaže večih nabiralnikov. Na nabiralniku je tablica na katero lahko napišemo ime. Montira se na steno. Priložena ima 2 ključa. Je bolj klasičnega izgleda in na voljo v črni ali beli barvi.
Ne glede na izbiro postavite poštni nabiralnik na vidno in lahko dostopno mesto, da bo poštar brez težav odložil pošto.