Meni
Košarica

Prenosni računalniki

Prenosni računalniki
Pestra izbira prenosnih računalnikov Acer, HP in Lenovo
EOL - Originalni MAGNETNI preklopni ovitek / etui za e-bralnik 10.3-palčni BOOX Note Air2 Plus EOL - Originalni MAGNETNI preklopni ovitek / etui za e-bralnik 10.3-palčni BOOX Note Air2 Plus
1-3 delovnih dni
Znamka: BOOX
Zaščitite svoj e-bralnik BOOX Note Air2 Plus!Poseben magnetni etui / ovitek za e-bralnik BOOX Note Air2 Plus skrbi za varnost in povečuje uporabnost bralnika. Ovitek / etui je izdelan iz kakovostnega tekstila ter usnja in je z notranje strani dodatno obložen, kar povečuje varnost e-bralnika, ko je v ovitku.Ovitek služi tudi kot funkcionalno stojalo, zato lahko e-bralnik postavite v pokončni položa..
39.75€
Brez DDV:32.58€
GENESIS OXID 450, hladilno stojalo / podstavek za prenosnike, do 15.6'', nastavljiv kot, RGB LED osvetlitev GENESIS OXID 450, hladilno stojalo / podstavek za prenosnike, do 15.6'', nastavljiv kot, RGB LED osvetlitev
1-3 delovnih dni
Znamka: Genesis
5 ventilatorjev in RGB LED osvetlitev Hladilno stojalo Genesis Oxid 450 bo poskrbelo za učinkovito hlajenje in posledično tudi veliko hitrejše in učinkovitejše delovanje vašega prenosnega računalnika do velikosti 15,6”. Učinkovit hladilni sistem s kar 5-imi ventilatorji bo poskrbel, da se vaš prenosnik ne bo pregreval med dolgimi igralnimi ali delovnimi sejami. Stojalo ima za dodaten estetski vide..
42.75€
Brez DDV:35.04€
GENESIS OXID 850 RGB, hladilno stojalo / podstavek za prenosnike do 17.3'', 6 naklonov, RGB LED osvetlitev, 5 ventilatorjev, črno GENESIS OXID 850 RGB, hladilno stojalo / podstavek za prenosnike do 17.3'', 6 naklonov, RGB LED osvetlitev, 5 ventilatorjev, črno
1-3 delovnih dni
Znamka: Genesis
OXID 850 RGB - učinkovito hladilno stojalo Genesis OXID 850 RGB je hladilno stojalo, namenjeno za prenosnike do velikosti 17,3" in pomaga vzdrževati pravo temperaturo naprave med intenzivnim igranjem ali delom. Odlikuje ga izjemno kakovostna izdelava v kombinaciji z odličnimi lastnostmi in funkcijami:Nastavljiv kot naklona - prilagodite položaj stojalo na udoben vidni kot. Učinkoviti ventilatorj..
52.75€
Brez DDV:43.24€
MARVO FN-40 LAPTOP COOLING PAD HLADILNO STOJALO ZA PRENOSNIK MARVO FN-40 LAPTOP COOLING PAD HLADILNO STOJALO ZA PRENOSNIK
1-3 delovnih dni
Znamka: Marvo
MARVO FN-40 je hladilno stojalo, ki bo ohranil vašo opremo hladno v vseh situacijah. Stojalo je plastične konstrukcije, ima RGB osvetlitev in ustreza vsakemu prenosniku do 17 ". Višina naklona stojala je nastavljiva.LastnostiOptimizirana odzračevalna mreža za odlično odvajanje toploteNastavljiv kot stojala2-vratno zvezdišče USBSpecifikacijeZdružljiv prenosni računalnik velikost..
22.99€
Brez DDV:18.84€
MARVO FN-41 LAPTOP COOLER COOLING PAD HLADILNO STOJALO ZA PRENOSNIK MARVO FN-41 LAPTOP COOLER COOLING PAD HLADILNO STOJALO ZA PRENOSNIK
1-3 delovnih dni
Znamka: Marvo
MARVO FN-41 LAPTOP COOLER COOLING PAD je stojalo za hlajenje prenosnega računalnika. Hladilno stojalo ima 6 ventilatorjev visoke hitrosti za hitro hlajenje z manj hrupa, osvetljenih z rdečo LED svetlobo. Stojalo ima 6 ravni nastavljivih kotov za različno uporabo. Prav tako ima stojalo 2 priključka USB Hub za priročno povezovanje z drugimi dodatki. Držalo za mobilni telefon pa vam omogoča spro..
24.99€
Brez DDV:20.48€
MOYE FROST X NOTEBOOK COOLING PAD HLADILNO STOJALO ZA PRENOSNIK
1-3 delovnih dni
Znamka: MOYE
MOYE FROST X NOTEBOOK COOLING PAD je hladilno stojalo za prenosnik z ventilatorji, združljivo z računalniki velikosti od 12 "do 18". Stojalo ima 6 tihih ventilatorjev, od tega 4 majhne in 2 velika, stojalo pa ima 6 stopenj hitrosti. Na stojalu je tudi zaslon, ki prikazuje stopnje hitrosti ventilatorja.Specifikacije:Osvetlitev ozadja s prilagajanjem svetlostiNastavljiva ..
59.99€
Brez DDV:49.17€
Originalni ovitek / stojalo za tablični računalnik BlackView Tab 7, 10.1-inčen, srebrn (Lunar Silver) Originalni ovitek / stojalo za tablični računalnik BlackView Tab 7, 10.1-inčen, srebrn (Lunar Silver)
1-3 delovnih dni
Ovitek / stojalo za Blackview Tab 7Ovitek za 10.1“ tablične računalnike Blackview Tab 7 je popoln zaščitni etui, ki omogoča dostop do vseh vhodov in gumbov na tablici, tako da vaša naprava ne izgubi svoje funkcionalnosti.Kakovosten notranji material ščiti zaslon vašega tabličnega računalnika pred praskami, držala pa varujejo tablico pred tem, da bi zdrsnila iz ovitka.Dodatna funkcija ovitka je tud..
24.75€
Brez DDV:20.29€
REDRAGON BACKPACK - AENEAS GB-76 REDRAGON BACKPACK - AENEAS GB-76
1-3 delovnih dni
Znamka: Redragon
Nahrbtnik Redragon GB-76 Aeneas s svojo elegantno obliko daje sodoben igralni videz. Zaradi stilskega dizajna na sprednji strani ta nahrbtnik resnično privlači poglede. Ima več žepov za shranjevanje drobnarij, vključno s stranskim mrežastim žepom za shranjevanje steklenice z vodo. Prostor za shranjevanje je dovolj velik za prenosni računalnik velikosti do 15,6″, z več prostora za vaše druge s..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)