Meni
Košarica

Walkie Talkie

Walkie Talkie
Barvita ponudba Walkie Talkie-jev
Motorola PMR radijska postaja TLKR, T42, modra Motorola PMR radijska postaja TLKR, T42, modra
1-3 delovnih dni
Znamka: Motorola
Izjemna radijska postaja Komplet dveh Motorola T42 Walkie Talkie-jev je odličen pripomoček za zabavo ali v praktične namene. Primeren je za vse vrste zunanjih športov (smučanje, kolesarjenje, jezdenje, tek, pohodništvo, kampiranje,...), za različna delovna mesta ter tudi za domačo uporabo.Doseg naprave do 4 km omogoča uporabo na različnih lokacijah. Na preglednem LED zaslonu se prikazujejo vse i..
39.71€
Brez DDV:32.55€
Motorola Walkie Talkie T82 Extreme RSM Motorola Walkie Talkie T82 Extreme RSM
1-3 delovnih dni
Znamka: Motorola
Tehnični podatki:Namen *Profesionalni mobilni radio (PMR)Količina kanalov *16 kanalovNajvečji obseg *10000 mZaslonVrsta zaslonaLEDOsvetlitev ozadjaYesVrata in vmesnikiUSB vrataYesUSB priključek tipaMikro USBNapajanjeŠtevilo podprtih baterij2Tehnologija baterijeNikelj-metal-hidrid (NiMH)Možnost ponovnega polnjenjaYesTehnični podatkiMednarodna zaščitna oznaka (IP)IPX4Moč oddajanja500 mWTehnični poda..
139.67€
Brez DDV:114.48€
Motorola PMR radijska postaja TLKR, T62 modra Motorola PMR radijska postaja TLKR, T62 modra
1-3 delovnih dni
Znamka: Motorola
Izjemna radijska postaja Motorola T62 Walkie Talkie je odličen pripomoček za zabavo ali v praktične namene. Je kompaktna radijska postaja in preprosta za uporabo. Primerna je za vse vrste zunanjih športov (kolesarjenje, jezdenje, tek, pohodništvo, kampiranje,...), za različna delovna mesta ter tudi za domačo uporabo. Odlikuje jo enostavnost, preprostost in kompaktna izdelava. Doseg naprave do 8 km..
64.75€
Brez DDV:53.07€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)