Meni
Košarica

Spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih...

Steperji

Steperji
Kvalitetni steperji po ugodni ceni
Mini steper inSPORTline Cylina Mini steper inSPORTline Cylina
-16 %
Znamka: inSPORTline
Mini steper inSPORTline Cylina je osnovna domača vadbena oprema za krepitev notranjih in zunanjih delov stegen. Mini steper inSPORTline Cylina nadomešča hojo po stopnicah navzgor in je mnogo bolj nežna do sklepov.Tehnologija hidravličnih cilindrov zagotavlja udobno vadbo. Vadba na mini steperju inSPORTline Cylina povečuje vzdržljivostno kondicijo. Redna uporaba tega fitnes pripomočke pospešuje izg..
61.40€ 73.14€
Brez DDV:50.33€
Mini twist steper inSPORTline Jungy Mini twist steper inSPORTline Jungy
-10 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Mini Twist steper inSPORTline Jung je osnovna domača vadbena oprema za krepitev notranjih in zunanjih delov stegen. Mini Twist steper inSPORTline Jung nadomešča hojo po stopnicah navzgor in je mnogo bolj nežna do sklepov.Tehnologija hidravličnih cilindrov zagotavlja udobno vadbo. Vadba na mini twist steperju inSPORTline Jung povečuje vzdržljivostno kondicijo. Redna uporaba tega fitnes pripomočke p..
65.50€ 73.14€
Brez DDV:53.69€
Steper inSPORTline EasyStep Steper inSPORTline EasyStep
-14 %
Znamka: inSPORTline
Steper inSPORTline EasyStep je nov model steperja v kombinaciji z rotano in vinilnimi ročkami. Služi kot univerzalni komplet za krepitev stegen, zadnjice, bokov, trebušnih in hrbtnih mišic ter rok. Steper EasyStep je izdelan iz visoko kakovostne kovine z edinstveno površino, ki ima večjo odpornost na poškodbe. Robustna konstrukcija, majhna velikost in vsestranskost so značilnosti steperja inSPORTl..
114.90€ 134.14€
Brez DDV:94.18€
Steper inSPORTline PROFI Imperial Steper inSPORTline PROFI Imperial
-16 % 5-10 dni
Znamka: inSPORTline
Tehnični opis:magnetni stepperdigitalna nastavitev obremenitvePoly-V belt - deluje tekoče in tihomagnetni zavorni sistemmočna jeklena konstrukcijamerilec srčnega utripa na ročajihvelik LCD prikazovalnik prikazuje: čas, število korakov, kalorije, srčni utrip in povprečno število korakov6 pred-nastavljenih programovadapter je vključendimenzije sestavljene naprave: 90 x 72 x 140 cmteža 60 kgmaximalna..
975.50€ 1,158.94€
Brez DDV:799.59€
Steper inSPORTline Skeleton Steper inSPORTline Skeleton
-10 % 5-10 dni
Znamka: inSPORTline
Steper inSPORTline Skeleton je nov steper zelo stabilne konstrukcije z vgrajenimi senzorji srčnega utripa v ročajih. Steper inSPORTline Skeleton ima dva močna hidravlična cilindra, s katerima lahko preprosto, z obračanjem, prilagodite upor na 12 različnih težavnostnih stopenj. Steper inSPORTline Skeleton je opremljen z računalnikom z velikim zaslonom, ki prikazuje vse potrebne vrednosti, kot so ča..
329.00€ 365.94€
Brez DDV:269.67€
Steper inSPORTline Strong Steper inSPORTline Strong
-14 % 5-10 dni
Znamka: inSPORTline
Steper inSPORTline Strong je namenjen za učinkovito krepitev mišic nog in zadnjice z možnostjo gibov navzgor, navzdol in vstran. Opremljen je z računalnikom, ki prikazuje vse potrebne vrednosti, kot so SCAN (samodejni režim), čas, skupno število korakov, poraba kalorij. Steper inSPORTline Strong je priljubljena fitnes naprava za domačo uporabo. Primeren je za vadbo vsakogar, ne glede na starost in..
119.00€ 138.47€
Brez DDV:97.54€
Twist steper inSPORTline Big s elastikama Twist steper inSPORTline Big s elastikama
-16 % 5-10 dni
Znamka: inSPORTline
inSPORTline Twist Steper Big je namenjen za učinkovito krepitev mišic nog in zadnjice z možnostjo gibov navzgor, navzdol in vstran. Primeren je za vadbo vsakogar, ne glede na starost in telesno kondicijo. Priporočamo ga za:oblikovanje in krepitev mišic nogoblikovanje in krepitev mišic zadnjicevzdrževanje telesne kondicijeizboljšanje počutja in odpravljanje stresakrepitev srca in pljučizboljša..
98.41€ 116.51€
Brez DDV:80.66€
Twist steper inSPORTline Roto Twist steper inSPORTline Roto
-21 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
InSPORTline Roto twist steper.Tehnični opis:računalnik prikazuje: prikazovanik (avtomatsko), čas, korake, kalorijeojačana konstrukcija z vrtljivo ročico omogoča bočno gibanje učinkovit za krepitev bokov, stegen, trebušnih mišic, prsi in hrbtnih mišicnastavljiva obremenitevHC categorija (EN957 norma)teža: 13 kgmaximalna teža uporabnika: 100 kgdimenzije: 48L x 42W x 115H cm..
105.90€ 134.14€
Brez DDV:86.80€
Vibro step inSPORTline Vibro step inSPORTline
--4 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Edinstven zračni steper inSPORTline Vibro združuje prednosti klasične fitnes steperjev in vibracijskih naprav. Stepper se lahko uporablja v treh načinih: steper, steper in vibracije ter vibracije. Stepper deluje na principu polnjenja komor z zrakom, s katerimi je enostavno urejanje obremenitve. Stepper inSPORTline ima na prednji strani varnostni ključ, ki zagotavlja takojšnjo zaustavitev naprave o..
518.40€ 500.14€
Brez DDV:424.92€
Prikazujem 1 od 9 do 9 (1 strani)