Meni
Košarica

Savne

Savne
Široka ponudba kvalitetnih savn
IR savna Bali XL IR savna Bali XL
Popularno 5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Naša serija Bali vas ne bo prepričala le s svojo udobno notranjo atmosfero, temveč tudi s svojo posebno postavitvijo notranjih elementov.Ta svetlobno prepustna infra savna v tradicionalnem slogu razvaja dušo in telo in ponuja s svojo postavitvijo dovolj prostora za sproščen pogovor. Toplota infrardečih žarkov vas pogreje brez posebnih naporov od znotraj navzven. Do potenja pride nekoliko kasneje k..
1,999.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,639.30€
IR savna Bill IR savna Bill
7-10 dni
Znamka: ArtSauna
Infrardeča kabina Bill z dvojno tehnologijoInfrardeča kabina Billund je infrardeča kabina z >>dvojnim ogrevalnim sistemom<<. Kombinacija intenzivnih keramičnih grelnikov in blagih površinskih grelnikov ustvarja prijetno toploto. Tu smo opustili radiatorje polnega spektra za globoko segrevanje. Zaradi tega je toplotna kabina še posebej primerna za ljudi, ki so občutljivi na vročino ali ..
3,149.95€ AKCIJA  
Brez DDV:2,581.93€
IR savna Gobi L s širokospektralnimi grelci IR savna Gobi L s širokospektralnimi grelci
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Serija Gobi vam bo nudila vse, kar mora zagotoviti kvalitetna Bio-savnaRazvajajte vaše telo po napornem delovnem tednu z udobnim savnanjem (sami ali najboljše z družbo, saj nudi savna dovolj prostora za 3 osebe) in ob enem storite še nekaj za vaše zdravje. Toplota infrardečih žarkov vas pogreje brez posebnih naporov od znotraj navzven. Do potenja pride nekoliko kasneje kot pri tradicionalni savni,..
1,899.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,557.34€
IR savna Helsinki 150 IR savna Helsinki 150
7-14 dni
Znamka: ArtSauna
Helsinki 150 IR kabina s tripleksnim ogrevalnim sistemomBi radi svojo malo wellness oazo za svoj dom? Z infrardečo kabino Helsinki 150 se bodo vaše sanje uresničile. Ogrevana kabina je idealna alternativa klasični savni. Vgrajeni radiator polnega spektra in štirje keramični radiatorji ustvarjajo intenzivno toploto, ki je še posebej dobra pri lajšanju napetosti v predelu hrbta in teleta. Še štirje ..
2,299.94€ AKCIJA  
Brez DDV:1,885.20€
IR savna Kiruna 120 IR savna Kiruna 120
7-14 dni
Znamka: ArtSauna
Infrardeča kabina Kiruna120 z dvojno tehnologijoSi želite svojo malo wellness oazo za dom? Z infrardečo kabino Kiruna120 z dvojno tehnologijo se vam bodo uresničile sanje. Ogrevana kabina je idealna alternativa običajni savni. Posebna kombinacija intenzivnih oddajnikov s polnim spektrom in blagih površinskih oddajnikov zagotavlja optimalen občutek dobrega počutja. Številni dodatni triki, kot so hi..
1,849.96€ AKCIJA  
Brez DDV:1,516.36€
IR savna Kiruna 150 IR savna Kiruna 150
7-14 dni
Znamka: ArtSauna
Si za svoj dom želite svojo malo wellness oazo? Z infrardečo kabino Kiruna150 z dvojno tehnologijo se vam bodo uresničile sanje. Ogrevana kabina je idealna alternativa običajni savni. Kombinacija intenzivnih oddajnikov celotnega spektra in blagega površinskega oddajnika v tleh zagotavlja optimalen občutek dobrega počutja. Številni dodatni triki, kot so hi-fi sistem, barvna svetloba in digitalna na..
2,449.96€ AKCIJA  
Brez DDV:2,008.16€
IR savna Kolding IR savna Kolding
7-10 dni
Znamka: ArtSauna
Bi radi svojo malo wellness oazo doma? Z IR kabino Kolding se lahko uresničijo vaše sanje. Toplotna kabina je idealna alternativa klasični savni. Vgrajeni radiator polnega spektra in keramični radiator ustvarjata intenzivno toploto, kar je še posebej dobro pri lajšanju napetosti v predelu hrbta. Sedem dodatnih površinskih grelnikov razporedi blago toploto po celotni kabini. Številni dodatni triki,..
2,999.94€ AKCIJA  
Brez DDV:2,458.97€
IR savna Moreno IR savna Moreno
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Infrardeča savna MORENO ne navdušuje le z inovativno tehnologijo, ampak tudi s svojo lepoto in kompaktno obliko. Zaradi videza ebenovine se savna odlično prilega vsakemu ambientu.Ali poznate razliko med tradicionalno in infrardečo savno?Pomembna razlika v primerjavi s tradicionalno savno je, da se toplota ne razvije že v prostoru, temveč šele ob stiku s kožo. Predvsem za ljudi, ki imajo težave z d..
1,649.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,352.42€
IR savna Nero M IR savna Nero M
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
INFRARDEČA KABINA - NERO MInfrardeča savna NERO je savna za 2 osebi, ki smo ji dali posebno eleganten videz. Črn dizajn in velikodušna steklena sprednja stran se popolnoma prilagodita vsakemu ambientu.Ali poznate razliko med tradicionalno in infrardečo savno?Pomembna razlika v primerjavi s tradicionalno savno je, da se toplota ne razvije že v prostoru, temveč šele ob stiku s kožo. Predvsem za ljud..
1,599.94€ AKCIJA  
Brez DDV:1,311.43€
IR Savna Nyborg E150V IR Savna Nyborg E150V
Popularno 7-14 dni
Znamka: ArtSauna
Nyborg E150V infrardeča kabina z grelcem širokega  spektraŽelite imeti malo wellness oazo za svoj dom? Z IR savno Nyborg E150V se bodo vaše sanje uresničile. Intenzivna toplota sedmih vgrajenih grelcev s polnim spektrom ustvarja močno globoko toploto in tako lahko razbremeni napetost v predelu hrbta in teleta. Dodatni grelnik plošče distribuira blago toploto po celotni kabini. Številni dodatni tri..
2,249.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,844.22€
IR savna Oslo 30702 IR savna Oslo 30702
7-14 dni
Znamka: ArtSauna
Oslo IR savna z grelcem polnega spektraŽelite malo wellness oazo v odobju vašega doma? Vaše sanje se bodo uresničile z IR savno Oslo. Intenzivna toplota petih vgrajenih radiatorjev s polnim spektrom ustvarja močno toploto, ki prodre globoko v vaše telo in tako lahko razbremeni napetost v predelu hrbta in teleta. Številni dodatni triki, kot so hi-fi sistem, barvna luč in digitalna nadzorna plošča, ..
1,669.94€ AKCIJA  
Brez DDV:1,368.80€
IR savna Redsun L IR savna Redsun L
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Serija Redsun je tako optično, kakor tudi funkcionalno perfektna rešitev za vašo velnes oazoRazvajajte vaše telo po napornem delovnem tednu z udobnim savnanjem (sami ali najboljše z družbo, saj nudi savna dovolj prostora za 3 osebe) in ob enem storite še nekaj za vaše zdravje. Toplota infrardečih žarkov vas pogreje brez posebnih naporov od znotraj navzven. Do potenja pride nekoliko kasneje kot pri..
1,749.96€ AKCIJA  
Brez DDV:1,434.39€
IR savna Redsun L Deluxe IR savna Redsun L Deluxe
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Redsun Deluxe – odlična nadgradnja naše priljubljene serije savnRazvajajte vaše telo po napornem delovnem tednu z udobnim savnanjem in ob enem storite še nekaj za vaše zdravje. Toplota infrardečih žarkov vas pogreje brez posebnih naporov od znotraj navzven. Do potenja pride nekoliko kasneje kot pri tradicionalni savni, je pa to toliko bolj intenzivno. Poleg tega se boste potili dlje časa, saj bo v..
1,949.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,598.32€
IR savna Redsun M IR savna Redsun M
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Serija REDSUN je optično in funkcionalno popolna rešitev za vašo wellness oazoRazvajajte svoje telo po napornem tednu v službi z nekaj lagodnimi savnami in hkrati naredite nekaj za svoje zdravje. Infrardeča toplota vas ogreva od znotraj navzven brez velikih fizičnih obremenitev (največ 60 stopinj), kar pomeni, da se znojenje pojavi nekoliko kasneje kot v tradicionalni savni, vendar je še toliko bo..
1,569.94€ AKCIJA  
Brez DDV:1,286.84€
IR savna Redsun M Deluxe IR savna Redsun M Deluxe
Popularno 7-14 dni
Znamka: Home Deluxe
Razvajajte vaše telo po napornem delovnem tednu z udobnim savnanjem in ob enem storite še nekaj za vaše zdravje. Toplota infrardečih žarkov vas pogreje brez posebnih naporov od znotraj navzven. Do potenja pride nekoliko kasneje kot pri tradicionalni savni, je pa to toliko bolj intenzivno.  Poleg tega se boste potili dlje časa, saj bo vaše telo razgreto od znotraj navzven. Zdravniki in znanstveniki..
1,699.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,393.40€
IR savna Redsun S IR savna Redsun S
Popularno 5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Serija Redsun je tako optično, kakor tudi funkcionalno perfektna rešitev za vašo velnes oazo.Razvajajte vaše telo po napornem delovnem tednu z udobnim savnanjem in ob enem storite še nekaj za vaše zdravje. Toplota infrardečih žarkov vas pogreje brez posebnih naporov od znotraj navzven. Do potenja pride nekoliko kasneje kot pri tradicionalni savni, je pa to toliko bolj intenzivno.  Poleg tega se bo..
1,399.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,147.50€
IR savna Sahara XXL s širokospektralnimi grelci IR savna Sahara XXL s širokospektralnimi grelci
Popularno 5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Serija Sahara vam bo nudila vse, kar mora zagotoviti kvalitetna Bio-savnaRazvajajte vaše telo po napornem delovnem tednu z udobnim savnanjem (sami ali najboljše z družbo, saj nudi savna dovolj prostora za 3 osebe) in ob enem storite še nekaj za vaše zdravje. Toplota infrardečih žarkov vas pogreje brez posebnih naporov od znotraj navzven. Do potenja pride nekoliko kasneje kot pri tradicionalni savn..
2,049.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,680.29€
IR savna Sonora M IR savna Sonora M
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Sodoben dizajn od kabine do upravljalne plošče: V infrardeči savni SONORA lahko intenzivnost gretja udobno nastavite preko zaslona. Z integriranim zvočnim paketom in atmosferskimi LED barvnimi lučmi ustvarite sproščeno vzdušje.Temu inovativnemu pristopu ustreza tudi koncept infrardeče savne. V primerjavi s klasično savno se toplota ne razširi že po prostoru, temveč se sprosti šele ob stiku s kožo...
1,499.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,229.47€
IR savna Sonora S IR savna Sonora S
5-10 dni
Znamka: Home Deluxe
Sodoben dizajn od kabine do upravljalne plošče: V infrardeči savni SONORA lahko intenzivnost gretja udobno nastavite preko zaslona. Z integriranim zvočnim paketom in atmosferskimi LED barvnimi lučmi ustvarite sproščeno vzdušje.Temu inovativnemu pristopu ustreza tudi koncept infrardeče savne. V primerjavi s klasično savno se toplota ne razširi že po prostoru, temveč se sprosti šele ob stiku s kožo...
1,249.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,024.55€
IR savna Trond IR savna Trond
7-14 dni
Znamka: ArtSauna
Infrardeča kabina Trond z grelci celotnega spektraBi radi imeli svojo malo wellness oazo za svoj dom? Vaše sanje se bodo uresničile z infrardečo kabino Trondheim. Ogrevana kabina je idealna alternativa običajni savni. Štirje vgrajeni radiatorji polnega spektra ustvarjajo močno globoko toploto, kar je še posebej dobro pri lajšanju napetosti v hrbtu in teletu. Številni dodatni triki, kot so hi-fi si..
1,499.95€ AKCIJA  
Brez DDV:1,229.47€
Prikazujem 1 od 20 do 49 (3 strani)