Meni
Košarica

Spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih...

Droni

Droni
Za raziskovanje in snemanje
DJI Inspire 2 Part 49 Battery Station (For TB50) DJI Inspire 2 Part 49 Battery Station (For TB50)
1-3 dni
Znamka: DJI
Za zagotovitev učinkovitosti profesionalnih filmskih ekip pri vsaki nalogi snemanja, DJI predstavlja novo baterijsko postajo, izdelano posebej za inteligentno baterijo TB50. Baterijska postaja DJI je vsestranska rešitev za polnjenje, shranjevanje in prevoz baterij, saj vam pomaga pri učinkovitem upravljanju baterij za kateri koli filmski komplet.Celovito polnjenjeZ učinkovitim, inteligentn..
1,382.49€
Brez DDV:1,133.19€
DJI Mavic 2 Fly More Kit DJI Mavic 2 Fly More Kit
1-3 dni
Znamka: DJI
dodatni bateriji za drone DJI Mavic 2 Pro in DJI Mavic 2 Zoom napajalnik za na pot uporabljaj baterije kot powerbank vsestranskia torbica v katero lahko spravite vseKit DJI Mavic 2 Fly More vsebuje 2 inteligentni bateriji, avtomobilski polnilec, battery charging hub, adapter iz baterije na "powerbank" sistem, 2 para propelerjev in naramno torbo.v paketu:Intelligent Flight Batteri..
374.53€
Brez DDV:306.99€
DJI Mavic 2 Part 10 polnilna postaja za več baterij DJI Mavic 2 Part 10 polnilna postaja za več baterij
1-3 dni
Znamka: DJI
Polnilna postaja za več baterij povečuje učinkovitost s polnjenjem baterij v zaporedju glede na preostalo raven moči, pri čemer se prej napolnijo bolj polne baterije.Zložljiv dizajn polnilne postaje za več baterij olajša shranjevanje in ga lahko vzamete s sabo kamor koli greste.PoudarkiNaenkrat napolnite do štiri baterijeZložljiva in prenosna zasnovaNasvetiPolnilna postaj..
68.19€
Brez DDV:55.89€
DJI Mavic Air 2 Avto Polnilec DJI Mavic Air 2 Avto Polnilec
1-3 dni
Znamka: DJI
Avtomobilski polnilec Mavic Air 2 ima največjo izhodno moč 35,6 W, kar omogoča polnjenje baterij med vožnjo. Odlikuje ga zaščita pred pregrevanjem in nizkonapetostna zaščitna tehnologija, ki zagotavlja varno in zanesljivo polnjenje in vožnjo...
54.34€
Brez DDV:44.54€
DJI Mavic Air 2 Battery to Power Bank Adaptor DJI Mavic Air 2 Battery to Power Bank Adaptor
1-3 dni
Znamka: DJI
Adapter za baterijo Mavic Air 2 za napajanje je zasnovan tako, da omogoča napajanje iz inteligentne baterije drona Mavic Air 2 na mobilne naprave, kot so pametni telefoni ali tablični računalniki. Uporabite inteligentno baterijo za letenje kot baterijo za napajanje.Inteligentna baterija za letenje ima nazivno zmogljivost, ki je enaka navadnemu mobilnemu telefonu, približno 20% preostale moči p..
18.78€
Brez DDV:15.39€
DJI Mavic Air 2 ND Filters Set (ND16/64/256) DJI Mavic Air 2 ND Filters Set (ND16/64/256)
1-3 dni
Znamka: DJI
Izdelano posebej za Mavic Air 2. Ta komplet vključuje filtre ND16, ND64 in ND256. Ti visokokakovostni ND filtri, ki zmanjšujejo svetlobo, ki prihaja v senzor, in omogočajo večji nadzor nad zaslonko fotoaparata, časom osvetlitve in nastavitvami občutljivosti senzorja.Ti filtri ponujajo več možnosti pri prilagajanju hitrosti zaklopa in fotografiranju z daljšo osvetlitvijo ter se učinkovito odziv..
58.30€
Brez DDV:47.79€
DJI Mavic Air 2 Polnilna Postaja DJI Mavic Air 2 Polnilna Postaja
1-3 dni
Znamka: DJI
Ko je polnilna postaja priključena na polnilnik Mavic Air 2 ali avto polnillec, lahko polnite tri baterije Mavic Air 2.Polnilna postaja je zasnovana za polnenje pametnih baterij Mavic Air 2.Polnilna postaja je zasnovana tako, da polnite baterije v zaporedju glede na preostalo raven moči, pri čemer se prej napolnijo bolj polne baterije...
54.34€
Brez DDV:44.54€
DJI Mavic Air Part 14 ščitnik propelerjev DJI Mavic Air Part 14 ščitnik propelerjev
1-3 dni
Znamka: DJI
Ščitnik propelerjev za DJI Mavic Air so zasnovani tako, da med letom zagotavljajo trdno zaščito okoli vsakega od vrtljivih propelerjev. Obe strani ščitnika na obeh straneh drona sta lahko tudi med seboj povezani, kar zagotavlja stabilnejšo strukturo. Če bi prišlo do nesreče, naj bi ščitniki vzpostavili prvi stik s predmeti ali ljudmi in tako zmanjšali možnost za poškodbe. Vsak ščitnik je narejen t..
14.82€
Brez DDV:12.15€
DJI Mavic Air Part 2 polnilna postaja za več baterij DJI Mavic Air Part 2 polnilna postaja za več baterij
1-3 dni
Znamka: DJI
DJI Mavic Air Part 2 polnilna postaja za več baterij je zasnovana za polnenje več baterij Mavic Air. Ko se uporablja z napajalnikom Mavic Air, lahko napolni do štiri inteligentne baterije hkrati glede na preostalo raven moči, pri čemer se prej napolnijo bolj polne baterije.Input  13.2 VDC, 0-5 AČas polnjenja  3.5 h (4 baterije pri temperaturi 16 - 40°C), 6.3 h (4 baterije pri t..
48.42€
Brez DDV:39.69€
DJI Osmo Action DJI Osmo Action
1-3 dni
Znamka: DJI
Športna akcijska kamera DJI Osmo Action vodoodporna do 11 m in primerna za temperature do -10°C.DualScreen dvojni ekran omogoča pogled na kot snemanja pred in za kamero.RockSteady vgrajena stabilizacija omogoča posnetke brez tresljajev. Posnetki so taki, kot da bi uporabljali gimbal.HDR z uporabo high dynamic range funkcije bo dinamični razpon dramatično večj..
374.53€
Brez DDV:306.99€
DJI Osmo Mobile 2 Part 1 Base DJI Osmo Mobile 2 Part 1 Base
1-3 dni
Znamka: DJI
Osmo Mobile 2 Base se uporablja za pritrditev Osmo Mobile 2 na mize ali druge ravne površine, tako da ostane stabilen, ne da bi se prevrnil...
9.88€
Brez DDV:8.10€
DJI OSMO POCKET DJI OSMO POCKET
1-3 dni
Znamka: DJI
Osmo Pocket je najmanjša video kamera z vgrajenim 3 osnim stabilizatorjem proizvajalca DJI.  Z njo boste lahko snemali z zaslonko f2 in v kotu 80°, kar je ekvivalent na fullframe gorišnici 24mm.ultra lahkaultra majhnavideo 4K 60 FPSmehanični 3 osni stabilizatormožnost nadgradnjezmogljiva baterijainteligentno snemanjeNačini inteligentnega snemanja:FPVpogled iz prve perspektive z ..
354.76€
Brez DDV:290.79€
DJI POCKET 2 DJI POCKET 2
1-3 dni
Znamka: DJI
Osmo Pocket 2 je naslednjica uspešne akcijske kamere Osmo Pocket in je še vedno najmanjša video kamera z vgrajenim 3 osnim stabilizatorjem proizvajalca DJI.DJI Pocket 2 je vrhunska prenosna gimbal kamera za vsako avanturo, ki ste jo načrtovali. Prilega se vam v žep, kot nalašč za to, da ga vzamete kamor koli in ga uporabite kadarkoli navdihne. Se odpravl..
384.41€
Brez DDV:315.09€
DJI RONIN-S PART 9 DC napajalni kabel DJI RONIN-S PART 9 DC napajalni kabel
1-3 dni
Znamka: DJI
Napajalni kabel DJI Ronin-S DC vam omogoča, da fotoaparat napajate z Ronin-S, tako da ga priključite na navidezno baterijo. En konec kabla se priključi na 12-voltna vrata za dodatno opremo na Ronin-S, drugi konec pa se poveže z baterijami, ki podpirajo 5,5 mm konektorje. Kabel zniža 12 V priključka za dodatno opremo na 7,4 V, 1A.Specifikacije:konektor 1  priključiti na 12 V pri..
21.74€
Brez DDV:17.82€
DJI RS 2 DJI RS 2
1-3 dni
Znamka: DJI
DJI RS 2 je prenovljen model stabilizatorja Ronin-S  znosilnostjo do 4,5 kg. Približno 25% lažji in kompaktnejši zaradi »monocoque carbon« osi iz ogljikovih vlaken in krajšega ročaja z manjšim vložkom za akumulator , čeprav še vedno z 12-urnim delovanjem. Motorji so približno 20% zmogljivejši in podpirajo kombinacije kamer in objektivov, vključno s Sony a7S III z objektivom 24-70 mm f / 2,8 G..
759.93€
Brez DDV:622.89€
PGYTECH adapter akcijske kamere+ za stabilizator mobilnih telefonov PGYTECH adapter akcijske kamere+ za stabilizator mobilnih telefonov
1-3 dni
Znamka: PGYTECH
Adapter za akcijske kamere + podjetja PGYTECH vam omogoča namestitev izbranih akcijskih kamer na stabilizator pametnih telefonov, kot so DJI OM 4, Osmo Mobile 3 in Osmo Mobile 2. Podprte kamere so GoPro HERO7, HERO6 / 5 Black, HERO 4/3 + / 3, Osmo Action, YI 4K in YI Action Camera. Adapter je izdelan iz aluminija in se pritrdi na objemko pametnega telefona vašega stabilizatorja. Kamero drži prek d..
19.67€
Brez DDV:16.12€
PGYTECH držalo propelerja za DJI Mavic 2 PGYTECH držalo propelerja za DJI Mavic 2
1-3 dni
Znamka: PGYTECH
Ko potujete lahko s tem PGYTECH držalom propelerja za Mavic 2 dobro zaščitite svoje propelerje na vašem dronu. Ko so propelerji na vašem dronu zloženi, jih  z držalom in silikonskim paskom varno držite na svojem mestu. Tako preprečite, da bi se med prevozom razrahljali in poškodovali. Držalo propelerja lahko hitro snamete in ste že pripravljeni na uporabo vašega drona.LASTNOSTI:Učinko..
10.77€
Brez DDV:8.83€
PGYTECH držalo propelerja za DJI Mavic Air 2 PGYTECH držalo propelerja za DJI Mavic Air 2
1-3 dni
Znamka: PGYTECH
Ko potujete lahko s tem PGYTECH držalom propelerja za Mavic Air 2 dobro zaščitite svoje propelerje na vašem dronu. Ko so propelerji na vašem dronu zloženi, jih  z držalom in silikonskim paskom varno držite na svojem mestu. Tako preprečite, da bi se med prevozom razrahljali in poškodovali. Držalo propelerja lahko hitro snamete in ste že pripravljeni na uporabo vašega drona.LASTNOSTI:Uč..
12.75€
Brez DDV:10.45€
PGYTECH držalo propelerja za DJI Mavic Mini PGYTECH držalo propelerja za DJI Mavic Mini
1-3 dni
Znamka: PGYTECH
Ko potujete lahko s tem PGYTECH držalom propelerja za Mavic mini dobro zaščitite svoje propelerje na vašem dronu. Ko so propelerji na vašem dronu zloženi, jih z držalom in silikonskim paskom varno držite na svojem mestu. Tako preprečite, da bi se med prevozom razrahljali in poškodovali. Držalo propelerja lahko hitro snamete in ste že pripravljeni na uporabo vašega drona.LASTNOSTI:Učinkovit..
14.72€
Brez DDV:12.07€
PGYTECH DRŽALO ZA TABLICE PGYTECH DRŽALO ZA TABLICE
1-3 dni
Znamka: PGYTECH
izdelek se zloži za lažje prenašanjepritrdilna ročka je izdelana iz aluminija kar omogoča lahko a čvrsto zasnovoomogoča uporabo 7- 10 inčnih zaslonov..
27.66€
Brez DDV:22.67€
Prikazujem 1 od 20 do 35 (2 strani)