Meni
Košarica

Plišaste igračke

Plišaste igračke
Chi Chi Love kužek pii pii puppy
3-7 dni
Svojemu ljubkemu kužku ponudi za piti iz stekleničke. Na ovratnico mu pripni povodec in ga odpelji na sprehod. Če mu ritko narahlo potisneš navzdol, se bo polulal in brezskrbno se bosta lahko odpravila naprej.Velikost kužka: 20 cmPrimerno za otroke od: 3+ letOPOZORILO: ni primerno za otroke mlajše od 3 let..
24.99€ AKCIJA  
Brez DDV:20.48€
Chi Chi Love kužek v torbici
3-7 dni
Majhni kužki in tako velika ljubezen. Prikupna psička s svojimi veliki očmi takoj osvoji srce svojega lastnika. Oblečena je v srčkano roza oblekico, na glavi ima obroč s pentljo. S psičko Star bo vsak večerni sprehod obsijan z zvezdami, saj natisnjene zvezdice svetijo v temi.Dimenzija: 20 cm.Primerno za otroke od: 5+ let..
39.99€ AKCIJA  
Brez DDV:32.78€
Chicco taček pripoveduje Chicco taček pripoveduje
3-7 dni
Znamka: Chicco
Ponavljanje in poslušanje zgodbe je za malčke pomirjujoče in jim pomaga pri učenju in pomnjenju, izboljšanju besedišča in na splošno pri jezikovnem razvoju. Kuža, ki pripoveduje zgodbico, skladno s tem ko malček obrača strani v knjigici pa bo malčka spodbudil k aktivni pozornosti in interakciji.Tvoj novi prijatelj, ljubki kuža Taček, ti bo povedal zgodbico. Pazljivo ga poslušaj in poskusi zgodbici..
62.99€ AKCIJA  
Brez DDV:51.63€
Dimian Stella Dimian Stella
3-7 dni
Pripovedujem pravljico v slovenskem jeziku!Navezanost na igračo in skrb zanjo krepi otrokov občutek pripadnosti in odgovornosti. Igrača zaradi otrokove sposobnosti vživljanja in domišljijskega razmišljanja postane pravi prijatelj, ki otroku nudi tolažbo, toplino in varno zavetje. Stella ob pripovedanju pravljice "Mala morska deklica" mežika z bleščečimi očmi in mavrično sveti z rogom. S svojim ble..
45.90€ AKCIJA  
Brez DDV:37.62€
Fehn glasbeni slonček na poteg Fehn glasbeni slonček na poteg
3-7 dni
Ljubki slonček malčku zaigra prijetno melodijo in ga spodbudi k poslušanju, opazovanju in igri ter ga pomiri. Slonček je mehak in prijeten na otip in malček ga bo z veseljem odnesel s seboj kamorkoli. Glasbeni modul je odstranljiv, zato lahko igračko po potrebi operete v pralnem stroju. Lastnosti: velikost: 20 cm, pralno v pralnem stroju...
26.99€ AKCIJA  
Brez DDV:22.12€
Imc Toys plišasti psiček Lucy slo Imc Toys plišasti psiček Lucy slo
3-7 dni
Lucy je interaktiven kužek, ki uboga na ukaz. Na začetku ji lahko daš ime in ji govoriš ukaze.Razume 15 različnih ukazov: sedi, lezi, vstani, daj glas, daj tačko, pleši, daj poljubček, živjo, išči, stoj, hodi, jej in koplji.Višina kužka je približno 30 cm. Potrebujete 4 baterije LR6 (AA), ki so vključene v pakiranje. Za dodatno zabavo lahko prenesete brezplačno aplikacijo.Primerno za starost 3 let..
59.99€ AKCIJA  
Brez DDV:49.17€
PMI AMONG US PLIŠASTA IGRAČA 30cm PMI AMONG US PLIŠASTA IGRAČA 30cm
1-3 dni
Among Us plišasta igrača je visoka 30 cm. Na voljo v 4 različnih izvedbah. Vsaka se prodaja posebej, odvisno od razpoložljivosti. Vsako pakiranje vsebuje 1 plišasto figuro. Figure ni mogoče izbrati in je naključnega izbora...
26.67€
Brez DDV:21.86€
Tommee Tippee Igrača z lučko s pomirjujoči zvoki  - sova Ollie Tommee Tippee Igrača z lučko s pomirjujoči zvoki  - sova Ollie
3-7 dni
Znamka: Tommee Tippee
Vse, kar vam pomaga, da dojenček mirno spi, tudi vam zagotovi še tako potreben počitek. Tommee Tippee prisrčna in prijetna igračka z lučko in pomirjujočimi zvoki/uspavankami omogoča, da se otrok pomiri in mirno zaspi. Ponoči s svojim inteligentnim CrySensorjem posluša morebitne jokajoče zvoke in predvaja zvoke, ki pomirijo in pomagajo, da dojenček zaspi. Možnost belega hrupa pomaga pomiriti otroka..
62.99€ AKCIJA  
Brez DDV:51.63€
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)