Meni
Košarica

Skiroji / Sani

Skiroji / Sani
Široka ponudba kvalitetnih skirojev v vseh barvah
Globber skiro One Duo - svinčeno siva Globber skiro One Duo - svinčeno siva
-18 % 5-10 dni
Znamka: Globber
Skiro One - Duo cobalt je odličen skiro, namenjen je uporabnikom od 8. let dalje.Lastnosti:Sprednje kolo velikosti 205 mm, zadnje kolo 180mm iz PU,ležaji ABEC 7,stopalna deska iz aluminja odporna in vzdržljiva,s trakom za boljši oprijem,alu zadnja zavora,nosilnost do 100 kg,opremljen s patentiranim sistemom zlaganja skiroja v 1 sek,krmilo opremljeno z odsevnimi oznakami, vidnimi v temi,široko ukr..
125.99€ 153.71€
Brez DDV:103.27€
Globber skiro One NL 205 Deluxe - titanium - siv Globber skiro One NL 205 Deluxe - titanium - siv
-18 % 5-10 dni
Znamka: Globber
Globber One NL 205 je zelo atraktiven in vzdržljiv skiro. BMX oblika ročaja mu daje drugačen videz od klasičnega skiroja, kar skupaj z ostalimi lastnostmi ta model naredi res poseben.Glavne prednosti in lastnosti:Patentiran način zlaganja v 1 sekundi,ročna zavora, zvonec ter odsevniki za boljšo vidljivost ponoči,po višini nastavljiva T-krmilna palica: od 101 do 111 cm,ojačana struktura (aluminij /..
149.99€ 182.99€
Brez DDV:122.94€
Otroški triskiro WORKER Lucerino s svetlečimi kolesi Otroški triskiro WORKER Lucerino s svetlečimi kolesi
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Otroški triskiro WORKER Lucerino s svetlečimi kolesi je stabilen in varen skiro s tremi kolesi za boljšo stabilnost, zaradi česar je primeren za otroke od 3. leta starosti. Omogoča enostavno krmiljene z nagibanjem krmila. Udobna penasta prijemala na krmila za lažje krmiljenje.Poleg tega, ima skiro kolesa, ki zasvetijo med vožnjo in ne zahtevajo nobenih baterij, saj diode napaja elektromagnetna ene..
52.70€
Brez DDV:43.20€
Skiro WORKER Amareli Skiro WORKER Amareli
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Skiro WORKER Amareli je izdelan iz odpornega, a lahkega aluminija. Njegova velikost je primerna za otroke in odrasle. Ima intuitiven mehanizem za zlaganje, zaradi česar ga je mogoče zložiti na udobno velikost, tako da ga lahko nosite v roki. Ima tudi trak, ki omogoča nošenje čez ramo. Sistem vzmetenja in ojačane vilice zagotavljajo udobje tudi med vožnjo po neravnem terenu. Visoka kakovost, ABEC ..
90.44€
Brez DDV:74.13€
Skiro WORKER PitBul Pro LED s svetlečimi kolesi Skiro WORKER PitBul Pro LED s svetlečimi kolesi
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Skiro WORKER PitBul Pro LED s svetlečimi kolesi je fantovski skiro izdelan iz aluminijeve zlitine. Izpolnjuje najvišje zahteve glede varnosti vašega otroka. Skiro enostavno zložimo s  preprostim mehanizmom, kar omogoča enostavno prenašanje. Poleg tega ima skiro funkcijo, da zasvetijo kolesa, ko ga poženete. Baterije niso potrebne, diode napaja elektromagnetna energija. Svetleča kolesa tako ustvari..
60.12€
Brez DDV:49.28€
Skiro WORKER Racer Sweet Girl s svetlečimi kolesi Skiro WORKER Racer Sweet Girl s svetlečimi kolesi
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Skiro WORKER Racer Sweet Girl s svetlečimi kolesi je visoko kakovosten skiro, izdelan iz aluminijeve zlitine. Zaradi preprostega mehanizma je zložljiv in ga lahko prenašate okoli za kar je potrebno minimalno prostora. Poleg tega ima skiro funkcijo, da zasvetijo kolesa, ko ga poženete. Baterije niso potrebne, diode napaja elektromagnetna energija. Svetleča kolesa tako ustvarijo barvito igro luči po..
51.82€
Brez DDV:42.48€
Skiro WORKER Racer Urban Boy s svetlečimi kolesi Skiro WORKER Racer Urban Boy s svetlečimi kolesi
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Skiro WORKER Racer Urban Boy s svetlečimi kolesi je visoko kakovosten skiro, izdelan iz aluminijeve zlitine. Zaradi preprostega mehanizma je zložljiv in ga lahko prenašate okoli za kar je potrebno minimalno prostora. Poleg tega ima skiro funkcijo, da zasvetijo kolesa, ko ga poženete. Baterije niso potrebne, diode napaja elektromagnetna energija. Svetleča kolesa tako ustvarijo barvito igro luči po ..
45.92€
Brez DDV:37.64€
Skiro WORKER Snow Spider PRO 2v1 Skiro WORKER Snow Spider PRO 2v1
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Želite zadovoljiti svoje najmlajše? Skiro WORKER Snow Spider 2v1 PRO je idealno darilo za vašega otroka tako poleti kot pozimi. 125 mm velika kolesa se lahko nadomesti s smučo za sneg. Primeren je za vragolije na ulicah in na zasneženih površinah. Poleg tega je zložljiv in se lahko z lahkoto prenaša v trenutku, ko vožnja ni mogoča. Poleg tega ima skiro kolesa z LED diodami, ki zasvetijo, ko se vr..
60.12€
Brez DDV:49.28€
Skiro Cityroller Skiro Cityroller
-24 % 3-7 dni
Znamka: ArtSport
Otroški skuter z naramnico in velikimi kolesi je idealno prevozno sredstvo za otroke od 3. leta dalje. Mestni skuter spremlja vašega malčka na poti v šolo, na šport ali na daljša potovanja s prijatelji. Skuter hkrati spodbuja gibanje na svežem zraku in naravno željo po gibanju. Otroški skuter je odlična alternativa kolesu, s katerim vaš otrok pride na cilj. Velika kolesa za neprekosljivo vozn..
69.95€ 91.50€
Brez DDV:57.34€
Prikazujem 1 od 9 do 9 (1 strani)