Meni
Košarica

Skiroji / Sani

Skiroji / Sani
Široka ponudba kvalitetnih skirojev v vseh barvah
Free 2 Move rolka z lučko
-18 % 3-7 dni
Rolka Free 2 Move z lučkami 57 cmPlastična rolka je primerna tako za začetnike kot naprednejše uporabnike. Zaradi svoje velikosti je zelo priročna in jo lahko spravite v večino nahrbtnikov. Ima narebrano stojno ploskev, kar preprečuje drsenje. V kolescih so lučke.Dolžina: 57 cm,Kolesa: 60 x 45 mm,Ležaji: ABEC-5,Podvozje: kovinsko,Sort barv...
37.99€ 46.35€
Brez DDV:31.14€
Free 2 Move skiro zik zak fantovski
-18 % 3-7 dni
Skiro Zik zak s svetlobnimi učinki spodbuja gibanje, občutek za ravnotežje in motorične sposobnosti. Skiro ima oblazinjena ročaja in tri kolesa. Ima po viini nastavljivo krmilo, ABEC-7 ležaje, aluminjasto podvozje ter osvetljena kolesa. Primeren je za otroke, stareje od 3 let. Lastnosti: krmilo je po viini nastavljivo, ležaji: ABEC-7, izdelan iz aluminija, zložljiv,maksimalna ..
47.99€ 58.55€
Brez DDV:39.34€
Free 2 Move skiro zik zak uni
-18 % 3-7 dni
Skiro Zik zak s svetlobnimi učinki spodbuja gibanje, občutek za ravnotežje in motorične sposobnosti. Skiro ima oblazinjena ročaja in tri kolesa.Ima po viini nastavljivo krmilo, ABEC-7 ležaje, aluminjasto podvozje ter osvetljena kolesa. Primeren je za otroke, stareje od 3 let.  Lastnosti: krmilo je po viini nastavljivo, ležaji: ABEC-7, izdelan iz aluminija, zložljiv, maks..
47.99€ 58.55€
Brez DDV:39.34€
Globber skiro One Duo - svinčeno siva Globber skiro One Duo - svinčeno siva
-18 % 5-10 dni
Znamka: Globber
Skiro One - Duo cobalt je odličen skiro, namenjen je uporabnikom od 8. let dalje.Lastnosti:Sprednje kolo velikosti 205 mm, zadnje kolo 180mm iz PU,ležaji ABEC 7,stopalna deska iz aluminja odporna in vzdržljiva,s trakom za boljši oprijem,alu zadnja zavora,nosilnost do 100 kg,opremljen s patentiranim sistemom zlaganja skiroja v 1 sek,krmilo opremljeno z odsevnimi oznakami, vidnimi v temi,široko ukr..
119.99€ 146.39€
Brez DDV:98.35€
Otroški triskiro WORKER Lucerino s svetlečimi kolesi Otroški triskiro WORKER Lucerino s svetlečimi kolesi
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Otroški triskiro WORKER Lucerino s svetlečimi kolesi je stabilen in varen skiro s tremi kolesi za boljšo stabilnost, zaradi česar je primeren za otroke od 3. leta starosti. Omogoča enostavno krmiljene z nagibanjem krmila. Udobna penasta prijemala na krmila za lažje krmiljenje.Poleg tega, ima skiro kolesa, ki zasvetijo med vožnjo in ne zahtevajo nobenih baterij, saj diode napaja elektromagnetna ene..
52.70€
Brez DDV:43.20€
Plastkon otroške carving smuči baby ski - modre Plastkon otroške carving smuči baby ski - modre
-18 % 3-7 dni
Otroške CARVING smuči so primerne za prve smučarske korake vaših malčkov. Narejene so v skladu z vsemi varnostnimi standardi. Vezi so narejene tako, da lahko otrok preprosto uporablja svojo zimsko obutev...
39.99€ 48.79€
Brez DDV:32.78€
Plastkon otroške carving smuči baby ski - rdeče Plastkon otroške carving smuči baby ski - rdeče
-18 % 3-7 dni
Otroške CARVING smuči so primerne za prve smučarske korake vaših malčkov. Narejene so v skladu z vsemi varnostnimi standardi. Vezi so narejene tako, da lahko otrok preprosto uporablja svojo zimsko obutev...
39.99€ 48.79€
Brez DDV:32.78€
Plastkon otroške sani z naslonom baby rider - roza
-18 % 3-7 dni
Narejeno za udobno vožnjo najmlajših, opremljen z tritočkovnim sistemom zapenjanja varnostnega pasu in ergonomičnim sedežem s proti zdrsnim vrhnjim slojem. Velikost 74 x 38 x 33 cm. Maksimalna teža uporabnika 50 kg. Primerne so za otroke stare od 6 meseca dalje...
38.99€ 47.57€
Brez DDV:31.96€
Plastkon sani neon grip Plastkon sani neon grip
-18 % 3-7 dni
Atraktivne sani, za tiste pogumneže, ki si drznejo biti najhitrejši na belih strminah. Sani imajo protizdrsno prevleko na sedežu za udobno vožnjo. Super lahka konstrukcija in priročna ročka omogočata lažje prenašanje in vlečenje po hribu...
54.99€ 67.09€
Brez DDV:45.07€
Skiro WORKER Amareli Skiro WORKER Amareli
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Skiro WORKER Amareli je izdelan iz odpornega, a lahkega aluminija. Njegova velikost je primerna za otroke in odrasle. Ima intuitiven mehanizem za zlaganje, zaradi česar ga je mogoče zložiti na udobno velikost, tako da ga lahko nosite v roki. Ima tudi trak, ki omogoča nošenje čez ramo. Sistem vzmetenja in ojačane vilice zagotavljajo udobje tudi med vožnjo po neravnem terenu. Visoka kakovost, ABEC ..
90.44€
Brez DDV:74.13€
Skiro WORKER PitBul Pro LED s svetlečimi kolesi Skiro WORKER PitBul Pro LED s svetlečimi kolesi
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Skiro WORKER PitBul Pro LED s svetlečimi kolesi je fantovski skiro izdelan iz aluminijeve zlitine. Izpolnjuje najvišje zahteve glede varnosti vašega otroka. Skiro enostavno zložimo s  preprostim mehanizmom, kar omogoča enostavno prenašanje. Poleg tega ima skiro funkcijo, da zasvetijo kolesa, ko ga poženete. Baterije niso potrebne, diode napaja elektromagnetna energija. Svetleča kolesa tako ustvari..
60.12€
Brez DDV:49.28€
Skiro WORKER Racer Sweet Girl s svetlečimi kolesi Skiro WORKER Racer Sweet Girl s svetlečimi kolesi
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Skiro WORKER Racer Sweet Girl s svetlečimi kolesi je visoko kakovosten skiro, izdelan iz aluminijeve zlitine. Zaradi preprostega mehanizma je zložljiv in ga lahko prenašate okoli za kar je potrebno minimalno prostora. Poleg tega ima skiro funkcijo, da zasvetijo kolesa, ko ga poženete. Baterije niso potrebne, diode napaja elektromagnetna energija. Svetleča kolesa tako ustvarijo barvito igro luči po..
51.82€
Brez DDV:42.48€
Skiro WORKER Racer Urban Boy s svetlečimi kolesi Skiro WORKER Racer Urban Boy s svetlečimi kolesi
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Skiro WORKER Racer Urban Boy s svetlečimi kolesi je visoko kakovosten skiro, izdelan iz aluminijeve zlitine. Zaradi preprostega mehanizma je zložljiv in ga lahko prenašate okoli za kar je potrebno minimalno prostora. Poleg tega ima skiro funkcijo, da zasvetijo kolesa, ko ga poženete. Baterije niso potrebne, diode napaja elektromagnetna energija. Svetleča kolesa tako ustvarijo barvito igro luči po ..
45.92€
Brez DDV:37.64€
Skiro WORKER Snow Spider PRO 2v1 Skiro WORKER Snow Spider PRO 2v1
2-4 dni
Znamka: inSPORTline
Želite zadovoljiti svoje najmlajše? Skiro WORKER Snow Spider 2v1 PRO je idealno darilo za vašega otroka tako poleti kot pozimi. 125 mm velika kolesa se lahko nadomesti s smučo za sneg. Primeren je za vragolije na ulicah in na zasneženih površinah. Poleg tega je zložljiv in se lahko z lahkoto prenaša v trenutku, ko vožnja ni mogoča. Poleg tega ima skiro kolesa z LED diodami, ki zasvetijo, ko se vr..
60.12€
Brez DDV:49.28€
Skiro Cityroller Skiro Cityroller
-24 % 3-7 dni
Znamka: ArtSport
Otroški skuter z naramnico in velikimi kolesi je idealno prevozno sredstvo za otroke od 3. leta dalje. Mestni skuter spremlja vašega malčka na poti v šolo, na šport ali na daljša potovanja s prijatelji. Skuter hkrati spodbuja gibanje na svežem zraku in naravno željo po gibanju. Otroški skuter je odlična alternativa kolesu, s katerim vaš otrok pride na cilj. Velika kolesa za neprekosljivo vozn..
69.95€ 91.50€
Brez DDV:57.34€
Prikazujem 1 od 15 do 15 (1 strani)