Meni
Košarica

Nočne lučke

Nočne lučke
PALADONE ALEX ICON LIGHT V2 lučka PALADONE ALEX ICON LIGHT V2 lučka
1-3 delovnih dni
PALADONE ALEX ICON LIGHT V2 je 11 cm visoka lučka Alexa, lika iz Minecrafta! Oblikovana je s podrobnostmi, ki ostajajo zveste znani pikselski videoigri, ki jo poznajo in obožujejo po vsem svetu. Ta zabavna luč je odlično darilo za vse ljubitelje Minecrafta. Napaja se z 2x AAA baterijami (niso priložene), zato lahko lučko postavite kamor koli v svoj dom, igralni prostor ali polepšate mizo v pisarni..
22.99€
Brez DDV:18.84€
PALADONE BARBIE BOX LUČKA PALADONE BARBIE BOX LUČKA
1-3 delovnih dni
PALADONE BARBIE BOX LIGHT je lučka, velikost 16cm x 20cm.Lučka deluje na baterije (3x AAA baterije niso vključene)...
26.99€
Brez DDV:22.12€
PALADONE BATMAN BOX LUČKA PALADONE BATMAN BOX LUČKA
1-3 delovnih dni
Ta Batmanova lučka vam omogoča, da uživate v lastni mini različici netopirskega signala v vašem domu. Signal netopirja sveti visoko nad obzorjem Gotham Cityja, kadar koli si mora Batman nadeti plašč, in se pojavlja v številnih različnih preobrazbah enega najbolj znanih likov iz stripov DC. Ta privlačna luč je visoka 16 cm in lahko osvetli vsako spalnico, nočno zabavo, igranje iger, pisarno ali kar..
24.99€
Brez DDV:20.48€
PALADONE HOGWARTS CREST LIGHT WITH WAND LUČKA PALADONE HOGWARTS CREST LIGHT WITH WAND LUČKA
1-3 delovnih dni
Osvetlite svojo spalnico ali dom in postanite študent Hogwartsa s to lučko Hogwarts Crest Light and Wand. Ste pogumni Gryffindor? Zvit Slytherin? Zvesti Hufflepuff ali modri Ravenclaw? Vse 4 hiše, ki sestavljajo okrašen grb Hogwarts, zasvetijo v svojih živahnih hišnih barvah in vsaki sobi dodajo čarobni pridih barve in veselja. To svetilko lahko uporabljate samostoječo ali namestite na steno. Prei..
64.99€
Brez DDV:53.27€
PALADONE HOGWARTS EXPRESS LOGO LUČKA PALADONE HOGWARTS EXPRESS LOGO LUČKA
1-3 delovnih dni
Ta luč čudovito prikazuje pomanjšano različico znaka na ploščadi za 9 in 3 četrtine, znamenito skrito ploščad čarovniškega vlaka, ki vsako leto odpelje učence v šolo Hogwarts in nazaj. Ikonično mesto iz serije uspešnic o Harryju Potterju, samo ne poskušajte naleteti na zidove v upanju, da se boste prebili!Lučka je odlično darilo za vsakega oboževalca Harryja Potterja. Lučka je prostostoječa ali st..
29.99€
Brez DDV:24.58€
PALADONE IRON MAN BOX LUČKA PALADONE IRON MAN BOX LUČKA
1-3 delovnih dni
Prižgite ikonično lučko IRON MAN Box Light.Značilnosti:To je uradno licencirana luč. Dimenzije približno 15 x 15 x 5 cm.Deluje na baterije (3x AAA, niso vključene)..
21.99€
Brez DDV:18.02€
PALADONE MICKEY BOX LUČKA PALADONE MICKEY BOX LUČKA
1-3 delovnih dni
Dodajte kanček Disneyjeve čarovnije in veselja z Disneyjevimi zbirateljskimi predmeti kot je ta PALADONE MICKEY BOX lučka, ki prikazujejo vaš najljubši lik in obuja spomine na otroštvo.Lastnosti:Velikost lučke: 17 cmNapajanje 3x AAA baterije (baterije niso priložene)..
21.99€
Brez DDV:18.02€
PALADONE MINECRAFT ALARM BUDILKA PALADONE MINECRAFT ALARM BUDILKA
1-3 delovnih dni
V igri Minecraft čas teče natanko 72-krat hitreje kot na Zemlji. K sreči ta kockasta budilka uporablja enako 24-urno uro, kot jo živimo vsi.Ta budilka z uradno licenco, ki je izdelana kot blok trave, predmet, ki ga najdemo v igri Minecraft Earth, z barvami, ki so zveste znameniti pikselski videoigri, vas bo zbudila z zvokom uradne glasbe Minecraft Sunrise.Ta budilka Minecraft je priložena v dariln..
34.99€
Brez DDV:28.68€
PALADONE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS BOOK LUČKA PALADONE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS BOOK LUČKA
1-3 delovnih dni
Uživajte v branju strašljivih zgodb pozno v noč s to lučko s sponko Nightmare Before Christmas Clip Light.22 cm visoka bela bralna luč s sponko ima prilagodljivo kovinsko roko, ki jo lahko nagnete v tisto smer, ki jo najbolj potrebujete. Glava luči je oblikovana kot zvesti pes duh Jacka Skellingtona, Zero, in ob vklopu sveti belo.Svetilko napolnite s 3x baterijami AAA (niso vključene). Ima tri nač..
21.99€
Brez DDV:18.02€
PALADONE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS COUNTDOWN ALARM BUDILKA PALADONE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS COUNTDOWN ALARM BUDILKA
1-3 delovnih dni
Odštevajte do noči čarovnic ali božiča s to budilko Nightmare Before Christmas.21 cm visoka budilka je replika mestne ure iz filma. Vsi štirje bloki so odstranljivi, vključno z blokom za noč čarovnic in božič, tako da lahko poustvarite odštevanje do obeh praznikov. S svetlečo se številčnico ure boste lahko spremljali čas vso noč.Budilko napolnite z 1 baterijo AA (ni vključena).Budilka Nightmare Be..
34.99€
Brez DDV:28.68€
PALADONE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS JACK MASK LUČKA PALADONE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS JACK MASK LUČKA
1-3 delovnih dni
S to lučjo Nightmare Before Christmas Jack Light vnesite duh noči čarovnic v svoj dom skozi vse leto.18 cm visoko lučko je mogoče namestiti na steno ali jo prosto postaviti na mizo - izbira je vaša. Oblikovana je kot glava kralja buč, zato jo prižgite in pustite Jacku Skellingtonu, da odvrže strašljivo svetlobo v vaš prostor.Svetilko napolnite s kablom USB (kabel priložen) ali 3x baterijami AAA (n..
44.99€
Brez DDV:36.88€
PALADONE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS LOGO LUČKA PALADONE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS LOGO LUČKA
1-3 delovnih dni
S to lučko z logotipom Nightmare Before Christmas osvetlite svojo sobo.Na 30 cm široki lučki je kultni logotip iz priljubljenega filma Tima Burtona. Lučka se lahko namesti na steno (navodila so priložena) ali jo uporabite prosto stoječo. Poleg tega vključuje načina faznega vklopa in pulzirajoče svetlobe za dodaten učinek.Lučko napajate preko USB priključka (priložen kabel) ali 3x baterijami AAA (n..
29.99€
Brez DDV:24.58€
PALADONE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS STRING LIGHTS WITH STICKER PALADONE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS STRING LIGHTS WITH STICKER
1-3 delovnih dni
PALADONE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS STRING LIGHTS WITH STICKER so uradno licencirane lučke. Merijo 1,3 m in so opremljene z 20 nalepkami.Za delovanje potrebujete 2x baterije AA (niso vključene)...
22.99€
Brez DDV:18.84€
PALADONE STAR WARS PLASTIC FLOW LUČKA 33CM PALADONE STAR WARS PLASTIC FLOW LUČKA 33CM
1-3 delovnih dni
PALADONE - Plastična pretočna svetilka Star Wars. 33 cm visoka plastična svetilka je napolnjena s tekočino in bleščicami. Prižgite luč in opazujte, kako folija lebdi naokoli, medtem ko oddaja sij svojih ritmičnih gibov po vaši sobi. Svetilko napajajte z USB (kabel ni priložen) ali 3x AAA baterijami (niso priložene)...
39.99€
Brez DDV:32.78€
PALADONE SUPER MUSHROOM ICON LUŠKA V4 PALADONE SUPER MUSHROOM ICON LUŠKA V4
1-3 delovnih dni
Osvetlite svojo mizo ali police s to izjemno simpatično lučko Super Mario Mushroom Light. Ta takoj prepoznavna oblika gobe je odlično darilo za ljubitelje franšize Super Mario in ljubitelje retro iger na splošno.Ko vklopite gobico, se oglasi z uradno licenciranim zvokom "Level-Up" in zasveti z značilnimi veselimi očmi. Shigeru Miyamoto, ustvarjalec igre Mario, pravi, da je bil navdih za Super Mush..
21.99€
Brez DDV:18.02€
PALADONE THORS HAMMER BOX LIGHT HOME LUČKA PALADONE THORS HAMMER BOX LIGHT HOME LUČKA
1-3 delovnih dni
S to lučko Thors Hammer Box Light lahko v svojem domu izkoristite mogočno moč Mjolnirja. Thor Odinson, bog nordijske mitologije, kot bog gromenja uporablja svojo moč za zaščito kraljestva Asgard in planeta Zemlja. V Marvelovem filmskem vesolju ga upodablja Chris Hemsworth in se pridruži Maščevalcem, da bi se spopadel z vsemi vrstami Marvelovih lopovov, njegovo kladivo Mjolnir pa je legendarno orož..
26.99€
Brez DDV:22.12€
PALADONE TINKER BELL PLASTIC FLOW LUČKA 33CM PALADONE TINKER BELL PLASTIC FLOW LUČKA 33CM
1-3 delovnih dni
PALADONE - Plastična pretočna svetilka TINKER BELL. 33 cm visoka plastična svetilka je napolnjena s tekočino in bleščicami. Prižgite luč in opazujte, kako folija lebdi naokoli, medtem ko oddaja sij svojih ritmičnih gibov po vaši sobi. Svetilko napajajte z USB (kabel ni priložen) ali 3x AAA baterijami (niso priložene)...
39.99€
Brez DDV:32.78€
Prikazujem 1 od 17 do 17 (1 strani)