Meni
Košarica

Električna vozila

Električna vozila
 Električni traktor JD Ground Force s prikolico  Električni traktor JD Ground Force s prikolico
1-3 delovnih dni
Znamka: Peg Perego
Sanje vsakega otroka. Pravi lasten traktor s prikolico na baterijski pogon. Narejen po licenci John Deere. Odličen za vožnjo po asfaltu, betonu ali travniku. Premaguje do 10 % naklon. Končna hitrost prve prestave je 3,5 km/h, druge 7,3 km/h. Poleg tega ima tudi prestavo za vzvratno vožnjo. Zavora in plin sta na istem pedalu.Za doživetja na prostemTraktor je odličen za vožnjo po asfaltu, betonu ali..
469.00€
Brez DDV:384.43€
Akumulator 12V 12Ah
1-3 delovnih dni
Znamka: Peg Perego
Akumulator je primeren za večino 12V igrač Peg Perego!Originalne polnilne baterije Peg Perego niso uporabne le za zamenjavo starih izrabljenih baterij, temveč tudi za podaljšanje časa igre.Rezervna baterija, ki je lahko vedno pripravljena za uporabo,Vse polnilne baterije Peg Perego so zapečatene in ne potrebujejo vzdrževanja.Polnite samo z originalnimi polnilci baterij Peg Perego, ki jih vključite..
103.00€
Brez DDV:84.43€
Akumulator 24V 8Ah
1-3 delovnih dni
Znamka: Peg Perego
Akumulator je primeren za izdelke Gaucho XP, Polaris Ranger RZR 900 XP in JD Gator 6x4!Originalne polnilne baterije Peg Perego niso uporabne le za zamenjavo starih izrabljenih baterij, temveč tudi za podaljšanje časa igre.Rezervna baterija, ki je lahko vedno pripravljena za uporabo,Vse polnilne baterije Peg Perego so zapečatene in ne potrebujejo vzdrževanja.Polnite samo z originalnimi polnilci bat..
124.00€
Brez DDV:101.64€
Dodatni tiri Santa Fe
1-3 delovnih dni
Znamka: Peg Perego
Dodatni tiri za vlakec Santa Fe, ki omogočajo vožnjo po tirih v obliki osmice (mere osmice: širina 195 cm, dolžina 430 cm)...
59.00€
Brez DDV:48.36€
Električni štirikolesnik Corral-T-Rex  330 W Pink Električni štirikolesnik Corral-T-Rex  330 W Pink
1-3 delovnih dni
Znamka: Peg Perego
Odlična prva izbira za vse deklice, ki si želijo izkusiti vožnjo po urejenih in neurejenih terenih. Ker je primeren že od 3. leta starosti se bodo punce hitro naučile manevriranja vozila. Zaradi velikih koles ima visoko sedišče, kar otrokom omogoča dober pregled nad terenom ter lažje vsedanje in sestopanje z vozila. Zmore do 6,7 km/h in do 10% naklona vozišča...
345.00€
Brez DDV:282.79€
Električni štirikolesnik Corral-T-Rex 330 W Električni štirikolesnik Corral-T-Rex 330 W
1-3 delovnih dni
Znamka: Peg Perego
Odlična prva izbira za vsakega otroka, ki si želi izkusiti vožnjo po urejenih in neurejenih terenih. Ker je primeren že od 3. leta starosti se bodo otroci hitro naučili manevriranja vozila. Zaradi velikih koles ima visoko sedišče, kar otrokom omogoča dober pregled nad terenom ter lažje vsedanje in sestopanje z vozila. Zmore do 6,7 km/h in do 10% naklona vozišča.Tehnični podatki:Najvišja dosežena h..
345.00€
Brez DDV:282.79€
Električni traktor JD Gator HPX Električni traktor JD Gator HPX
1-3 delovnih dni
Znamka: Peg Perego
Sanje vsakega otroka. Pravi lasten traktor na baterijski pogon. Dvosedežni traktor po licenci John Deere je odličen za vožnjo po asfaltu, betonu ali travniku. Ima dva nastavljiva sedeža, da bo igra še bolj zabavna. Največjo hitrost doseže v 2. prestavi (6,8 km/h), s prvo pa 3,5 km/h. Ima tudi vzvratno prestavo (3,5 km/h). Zavoro in plin ima na istem pedalu, pogon je na zadnjih kolesih. Vsa 4 koles..
639.00€
Brez DDV:523.77€
Električni traktor JD Ground loader Električni traktor JD Ground loader
1-3 delovnih dni
Znamka: Peg Perego
Sanje vsakega otroka. Pravi lasten traktor z nakladačem. Narejen po licenci John Deere. Odličen za vožnjo po asfaltu, betonu ali travniku. Premaguje do 10% naklon. Končna hitrost prve prestave je 3,5 km/h, druge 7,3 km/h. Poleg tega ima tudi prestavo za vzvratno vožnjo. Zavora in plin sta na istem pedalu.Za doživetja na prostemTraktor je odličen za vožnjo po asfaltu, betonu ali travniku, z lahkoto..
469.00€
Brez DDV:384.43€
Električni traktor JD Mini Tractor 6V Električni traktor JD Mini Tractor 6V
1-3 delovnih dni
Znamka: Peg Perego
Najnovejši in najmanjši 6V John Deere Mini Tractor. Idealen za majhne otroke, ki iščejo velike avanture.Uporablja se lahko tako znotraj kot zunaj na gladkih površinah in nizki travi. Omogoča lagodno vožnjo s hitrostjo 2km/h. Odličen za začetnike!Opremljen je z delujočimi lučmi in gumbom, ki sproži pravi zvok motorja. Na voljo je tudi nekaj melodij. Pakiran v lično darilno škatlo.Za doživetja na pr..
198.99€
Brez DDV:163.11€
Električni vlak Santa Fe Električni vlak Santa Fe
1-3 delovnih dni
Znamka: Peg Perego
V vlogi strojevodje na njihovem prvem vlaku neskončno uživajo vsi malčki.Električni vlakec s 6 V baterijo je idealen za otroke od 2. leta dalje. V kompletu je 12 tračnic, ki omogočajo krožno vožnjo po tirih. Prav tako se vlakec lahko vozi po tepihu ali drugih površinah znotraj doma. Gumb za vžig in izklop malemu vozniku omogoča, da vozi pod svojimi pogoji. Ob zvočnih efektih in pravem videzu vlakc..
269.00€
Brez DDV:220.49€
Električno terensko vozilo Gaucho SuperPower 24V Električno terensko vozilo Gaucho SuperPower 24V
1-3 delovnih dni
Znamka: Peg Perego
Dvakratna moč za dvojno zabavo! Gaucho SuperPower je vrhunsko otroško 24 V baterijsko vozilo. Vaš otrok se bo vozil s stilom in vsemi dodatki! Posebej močan otroški SUV ima edinstvena, dolgo obstojna in tiha "QuietRide" kolesa z izjemno močnim oprijemom na vsaki podlagi. Opremljen je s pravim vzmetenjem zadaj avtomatsko zavoro. Gaucho SuperPower je visoko zmogljiv, premaguje klance (kar do 17 %) i..
1,259.00€
Brez DDV:1,031.97€
Polnilec 24V
1-3 delovnih dni
Znamka: Peg Perego
Polnilec je primeren za vse 24V igrače Peg Perego!Enostavno in učinkovito polnjenje.Originalne polnilce Peg Perego lahko kupite kot rezervni del ali kot drugi polnilec.Polnilec najprej priključite na akumulator in zatem v vtičnico. Polnilec je opremljen z LED lučko, ki sveti zeleno, ko je baterija polna...
36.00€
Brez DDV:29.51€
Štirikolesnik Polaris RZR 900 XP Štirikolesnik Polaris RZR 900 XP
1-3 delovnih dni
Znamka: Peg Perego
Novi Peg Peregov štirikolesnik je detajlna reprodukcija znanega terenskega vozila Polaris Ranger RZR. Z dvema sedežema nudi še dvakrat več zabave, saj je vožnja v dvoje še zanimivejša! Njegova mogočna kolesa pa so primerna za vse vrste terena in z lahkoto zmore tudi strmino do 17% naklona. Dva ločeno prilagodljiva varnostna pasova otrokom zagotavljata največjo varnost in udobje.Neprekosljivo upora..
654.01€
Brez DDV:536.07€
Terensko vozilo za otroke Gaucho XP Terensko vozilo za otroke Gaucho XP
1-3 delovnih dni
Znamka: Peg Perego
Gaucho XP zagotavlja ogromno zabave vsakemu otroku, tudi v dvoje. Kot blisk se vozi po travnikih, cestah in gorskih poteh z naklonom do 17% ter celo po mokri podlagi. Vse to zagotavljajo močni amortizerji na zadnji osi in tristopenjski menjalnik. Okretno in za vožnjo enostavno oblikovan Gaucho XP je izdelan v skladu s filozofijo Peg Perega. Ta stremi k uporabi visoko kvalitetnih materialov, kar za..
833.00€
Brez DDV:682.79€
Terensko vozilo za otroke Polaris Ranger RZR Green Shadow 24V Terensko vozilo za otroke Polaris Ranger RZR Green Shadow 24V
1-3 delovnih dni
Znamka: Peg Perego
Polaris Ranger RZR, zasnovan za starejše otroke, je visoko učinkovito vozilo - pol avto in pol quad. Velika in zadaj vzmetena kolesa z gumijastimi obroči omogočajo, da je Ranger RZR primeren za zunanjo igro po vseh terenih. Kadar ste popolnoma sproščeni, ni lepšega kot poslušanje vaše priljubljene glasbe z MP3 predvajalnika ali radia. Oblazinjena sedeža omogočata kar najbolj udobno vožnjo. Zaprta ..
1,358.99€
Brez DDV:1,113.93€
Trikolesni motor Desmosedici EVO 6V Trikolesni motor Desmosedici EVO 6V
1-3 delovnih dni
Znamka: Peg Perego
Najnovejša verija pravega dirkalnega motocikla. Ducati Desmosedici EVO za otroke od 2. do 4. leta. Odličen je za igro, saj je namenjen tako uporabi v stanovanju kot tudi zunaj na različnih terenih. Z lahkoto premaguje do 5 % naklone. Zavoro in plin ima na istem pedalu. Po novem je opremljen s svetlobnimi in zvočnimi učinki.Tehnični podatki:Najvišja dosežena hitrost: 3,9 km/hPrimeren za otroke: od ..
205.00€
Brez DDV:168.03€
Trikolesnik Flower Princess Trikolesnik Flower Princess
1-3 delovnih dni
Znamka: Peg Perego
Z barvo in nalepkami v stilu princes je Flower Princess odlična izbira za mlade motoristke od 2. do 4. leta. Odličen je za igro, saj je namenjen tako uporabi v stanovanju kot tudi zunaj na različnih terenih. Z lahkoto premaguje do 5 % naklone. Zavoro in plin ima na istem pedalu. Po novem je opremljen s svetlobnimi in zvočnimi učinki.Tehnični podatki:Najvišja dosežena hitrost: 3,9 km/hPrimeren za o..
195.00€
Brez DDV:159.84€
Prikazujem 1 od 20 do 22 (2 strani)