Meni
Košarica

Poganjalci

Poganjalci
Pestra ponudba lesenih otroških poganjalcev
Avto poganjalec, Mercedes Benz SLS AMG, 2s
5-10 delovnih dni
Zabaven poganjalec z licenco Mercedes Benz SLS AMG in super ljubka replika vozila Mercedes Benz z realističnimi zvoki in svetlobnimi učinki. Visoko naslonjalo omogoča brezskrbno vožnjo in daje malčku občutek varnosti. Ima možnost shranjevanja potrebščin pod sedežem, kar dodatno spodbuja otrokovo domišljijo. Je odlična igrača za spodbujanje motoričnega razvoja in za prvo samostojno gibanje v stanov..
49.99€
Brez DDV:40.98€
Chicco kolo brez pedal Chicco kolo brez pedal
3-7 delovnih dni
Znamka: Chicco
Malček bos svojim prvim poganjalčkom užival v raziskovanju domačega vrta ali bližnjega parka. Vožnja s poganjalčkom je odlična za urjenje ravnotežja in je popolna predpriprava na vožnjo s kolesom s pedali.Odlikujejo ga:ergonomsko, ultra lahko kovinsko ogrodjepo višini nastavljiv sedež in krmilogumirana kolesaLastnosti:Maksimalna obremenitev poganjalca: 25 kgMinimalna višina otroka: 85 cmVelikosti ..
54.99€
Brez DDV:45.07€
Free 2 Move leseni trikolesni poganjalec 2v1, zeleni
3-7 delovnih dni
Leseni poganjalec je zasnovan za najmlajše, in sicer za malčke žeod 18 mesecev starosti naprej, da izkusijoprvo vožnjo.Najprej ga otrok uporablja kot tricikel, ko je pripravljen, ga v nekaj korakih spremenite v dvokolesno šolsko kolo. Izdelan je iz visoko kvalitetnega lesa in ima gumirana kolesa.Lastnosti:za otroke starejše od 18 mesecev, 7-colska kolesa, obremenitev doteže25 kg..
80.00€
Brez DDV:65.57€
Free 2 Move leseno šolsko kolo, trikolesnik 2v1 Free 2 Move leseno šolsko kolo, trikolesnik 2v1
3-7 delovnih dni
Leseni trikolesni poganjalec je odlična izbira za malčke, ki se šele podajajo v svet mobilnosti in prvega samostojnega raziskovanja okolice. Všaega malčka bo spremljal že od 18. meseca naprej. Ker se zlahka pretvori v dvokolesnega ga bo malček lahko uporabljal vse dokler ga ne preraste oz. dokler ne preseže teže 25 kg.Sedež je nastavljiv po viini in dolžini, zato ga boste zlahka prilagodili p..
89.99€
Brez DDV:73.76€
Free 2 Move leseno šolsko kolo, trikolesnik 2v1 črn Free 2 Move leseno šolsko kolo, trikolesnik 2v1 črn
3-7 delovnih dni
Leseni trikolesni poganjalec je odlična izbira za malčke, ki se šele podajajo v svet mobilnosti in prvega samostojnega raziskovanja okolice. Všaega malčka bo spremljal že od 18. meseca naprej. Ker se zlahka pretvori v dvokolesnega ga bo malček lahko uporabljal vse dokler ga ne preraste oz. dokler ne preseže teže 25 kg.Sedež je nastavljiv po višini in dolžini, zato ga boste zlahka prilagodili ..
89.99€
Brez DDV:73.76€
Free 2 Move poganjalec gasilec
3-7 delovnih dni
Zabavni poganjalec živahnih barv bo malčku pomagal pri prvem samostojnem premikanju po prostoru. Hkrati, pa je to odličen pripomoček za gibalni razvoj malčka.Visoko naslonjalo omogoča varnejšo in bolj udobno uporabo. Pod sedežem je skrivni predal za drobne potrebščine.Dodatno zabavo bo malčku omogočil telefon, ki je nameščen pod volanom.Lastnosti: dimenzije: 48,5 x 22,7 x 41,8 cm preda..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Free 2 Move poganjalec kuharica
3-7 delovnih dni
Zabavni poganjalec živahnih barv bo malčku pomagal pri prvem samostojnem premikanju po prostoru. Hkrati, pa je to odličen pripomoček za gibalni razvoj malčka. Visoko naslonjalo omogoča varnejšo in bolj udobno uporabo. Pod sedežem je skrivni predal za drobne potrebščine.Dodatno zabavo bo malčku omogočil telefon, ki je nameščen pod volanom.Lastnosti:dimenzije: 48,5 x 22,7 x 41,8 cmpredal pod sedežem..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Free 2 Move poganjalec letalo
3-7 delovnih dni
Zabavni poganjalec živahnih barv bo malčku pomagal pri prvem samostojnem premikanju po prostoru. Hkrati, pa je to odličen pripomoček za gibalni razvoj malčka.Visoko naslonjalo omogoča varnejo in bolj udobno uporabo.Pod sedežem je skrivni predal za drobne potrebčine. Dodatno zabavo bodo malčku omogočili raznobarvni obročki na sprednjem delu avtomobila, ki jih bo malček opazoval, vrtel in premik..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Free 2 Move poganjalec panda
3-7 delovnih dni
Zabavni poganjalec z motivom prikupne pande bo malčku pomagal pri prvem samostojnem premikanju po prostoru. Hkrati, pa je to odličen pripomoček za gibalni razvoj malčka.Visoko naslonjalo omogoča varnejo in bolj udobno uporabo. Pod sedežem je skrivni predal za drobne potrebčine.Lastnosti: dimenzije: 48,5 x 22,7 x 41,8 cm predal pod sedežem, motiv pande visoko naslonjalo...
29.99€
Brez DDV:24.58€
Free 2 Move poganjalec piano Free 2 Move poganjalec piano
3-7 delovnih dni
Poganjalec ima visoko naslonjalo in je koristen pripomoček za otrokov gibalni razvoj. Največja dovoljena obremenitev: 20 kg. Mere: 48 x 23 x 24 cm...
29.99€
Brez DDV:24.58€
Free 2 Move poganjalec rdeč
3-7 delovnih dni
Zabavni poganjalecživahnih barvbo malčku pomagal pri prvem samostojnem premikanjupo prostoru. Hkrati, pa je to odličen pripomoček za gibalni razvoj malčka.Visoko naslonjalo omogoča varnejo in bolj udobno uporabo. Pod sedežem je skrivni predal za drobne potrebčine. Dodatno zabavo bodo malčku omogočili raznobarvni obročki na sprednjem delu avtomobila, ki jih bo malček opazoval, vrtel in premikal ter..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Free 2 Move poganjalec z rožicami roza
3-7 delovnih dni
"Zabavni poganjalec z motivom rožic bo malčku pomagal pri prvem samostojnem premikanjupo prostoru. Hkrati, pa je to odličen pripomoček za gibalni razvoj malčka.Visoko naslonjalo omogoča varnejo in bolj udobno uporabo. Pod sedežem je skrivni predal za drobne potrebčine.Lastnosti:dimenzije: 48,5 x 22,7 x 41,8 cmpredal pod sedežem,visoko naslonjalo.Primerno za otroke stareje od 12 mesecev."..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Gokard 48x115x56 cm
5-10 delovnih dni
Gokard na pedala je idealna igrača za vse otroke, ki imajo radi aktivno igro. To je fantastična alternativa kolesom in skuterjem, ki prinaša prav toliko veselja in veliko zabave.Značilnosti:Gokard na pedalaDimenzije: 48 x 115 x 56 cmZavira s pedali in možna je tudi vzvratna vožnjaKovinski mehanizem za zagon in krmiljenjeSedež je fiksen in ga ni mogoče premikatiMaterial: kakovostna plastika, varna ..
99.99€
Brez DDV:81.96€
Kiddieland moj prvi poganjalec avto Mickey Kiddieland moj prvi poganjalec avto Mickey
3-7 delovnih dni
Otroški poganjalec s priljubljenim Disney likom - Mickey. Poganjalec je namenjen otrokom v starosti od 12- 36 mesecev. Različne aktivnosti aktivirajo različne zvoke: glasbo, zvok motorja, hupo in več pesmi. Volan in kolesa se vrtijo v vse smeri. Vključeni sta 2 x AA testni bateriji za preizkušanje izdelka. Priporočamo otrokom od 1. leta starosti dalje. ..
55.99€
Brez DDV:45.89€
Kiddieland poganjalec avto z zvoki Minnie Kiddieland poganjalec avto z zvoki Minnie
3-7 delovnih dni
Poslušaj Minnie, ki igra svojo najljubšo glasbo in se ji sveti mašnica. Pritisni na gumbe za zvok motorja, troblje ali melodije. Zavrti zobnik za še več zvokov in sličice.Varna in močna konstrukcija za ure varne in zabavne vožnje. Za delovanje sta potrebni 2 x AA bateriji. Bateriji sta vključeni in namenjeni preizkušanju izdelka. Primerno za otroke v starosti od 12-36 mesec...
51.98€
Brez DDV:42.61€
KONIG 2 IN 1 POGANJALEC ZELEN
1-3 delovnih dni
Poganjalec 2 v 1 pomaga razvijati ravnotežje, koordinacijo in motorične sposobnosti vašega otroka. Kolesa lahko postavite v dva različna položaja, trening in napredovanje. Po višini sta nastavljiva sedež ter krmilo zato bo poganjalec rasel z vašim otrokom. Okvir je lahek in močan ter privlačnega videza, slednje bo prepričalo vašega malčka, da ga bo vzljubil že prvi dan...
69.99€
Brez DDV:57.37€
Mini Buggy poganjalec
5-10 delovnih dni
Mini Buggy, dimenzije 40 x 58 x 27 cm.Izdelan iz kvalitetne in trdne plastikeMaksimalna nosilnost do 50 kgStarost: 3-5 letTeža: 1550 gNi primerno za otroke mlajše od 3 let, saj vsebuje majhne delce...
24.99€
Brez DDV:20.48€
Ningbo Elite Cycle poganjalec avto beli
3-7 delovnih dni
Stilska in atraktivna zabava za malčke, navdušene nad svetom avtomobilizma. Poganjalec ima naslonjalo za sedenje, kolesa z imitacijo aluminijastih platišč in volan za lažje upravljanje vozila. Na volanu je dodana hupa s štirimi različnimi melodijami, ki bo še dodatno popestrila vožnjo. Pod sedežem ima priročen predal za shranjevanje in prevažanje potrebščin. Spodbuja gibalni razvoj otroka in njego..
38.99€
Brez DDV:31.96€
Ningbo Elite Cycle poganjalec avto rdeči
3-7 delovnih dni
Stilska in atraktivna zabava za malčke, navdušene nad svetom avtomobilizma. Poganjalec ima naslonjalo za sedenje, kolesa z imitacijo aluminijastih platišč in volan za lažje upravljanje vozila. Na volanu je dodana hupa s štirimi različnimi melodijami, ki bo še dodatno popestrila vožnjo. Pod sedežem ima priročen predal za shranjevanje in prevažanje potrebščin. Spodbuja gibalni razvoj otroka in njego..
38.99€
Brez DDV:31.96€
Poganjalec avto Cross 1 Poganjalec avto Cross 1
5-10 delovnih dni
Avto poganjalec Cross 1 poskrbi za dobro zabavo in veliko zabave za najmlajše. Pomaga pri prvih korakih in pri ohranjanju ravnotežja. Ker zagotavlja zadostno oporo, otroci z vožnjo razvijajo mišice, koordinacijo in motorične sposobnosti.Značilnosti:Samodejni potiskalnik Cross 1.Dimenzije: 33 x 60 x 34 cm.Višina sedeža 23 cm.Širok sedež zagotavlja večjo stabilnost.Os kolesa je kovinska.Izdelan iz k..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Prikazujem 1 od 20 do 24 (2 strani)