Meni
Košarica

Spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih...

Rolerji

Rolerji
2v1 drsalke/rolerji WORKER Aron white 2v1 drsalke/rolerji WORKER Aron white
-18 %
Znamka: inSPORTline
Univerzalni rolerji WORKER Aron white 2v1 z rezili iz certificiranega jekla imajo možnost zamenljive za fiberglass (steklena vlakna) okvir s koleščki za rolanje. Tehnični opis:udobna notranja podloga Safety Ankle Technology trdno drži gleženj v pravilnem položaju nastavljiva školjka dvojna varnostna zaponka MicroLock rezilo iz jekla školjka ojačana s steklenimi vlakni odstranljiva zavor..
64.40€ 78.57€
Brez DDV:52.79€
Drsalke/rolerji 2v1 Action Pinkola Drsalke/rolerji 2v1 Action Pinkola
-18 %
Znamka: inSPORTline
Drsalke / rolerji 2v1 Action Pinkola je cenjen model zaradi svoje barvne obdelave s cvetlični okraski zlasti deklet in žensk. S pomočjo ročice se enostavno in hitro nastavi želena velikost. Poleg tega edinstven sistem nosilnega okvirja omogoča enostavno zamenjavo zimske kline za roler podvozje. Lahki Carbon ABEC 5 ležaji z visokokakovostno strojno obdelavo zagotavljajo udobno vožnjo z ma..
61.40€ 74.91€
Brez DDV:50.33€
Drsalke/Rolerji 2v1 Action Tifero Drsalke/Rolerji 2v1 Action Tifero
-18 %
Znamka: inSPORTline
Univerzalni rolerji Action Tifero 2v1 z rezili iz certificiranega jekla imajo možnost zamenljive za aluminijast okvir s koleščki za rolanje. Zahvaljujoč patentiranemu sistemu hitrega prilagajanja velikosti so Action Tifero rolerji uporabniku zelo prijazni, saj je sistem preprost, enostaven in hiter, z ročico brez uporabe orodja. Čevelj je v notranjosti izjemno udoben in oblazinjen, tako ..
61.40€ 74.91€
Brez DDV:50.33€
Drsalke/rolerji 2v1 WORKER Pinkola Drsalke/rolerji 2v1 WORKER Pinkola
-18 %
Znamka: inSPORTline
Drsalke/rolerji 2v1 WORKER Pinkola je cenjen model zaradi svoje barvne obdelave s cvetlični okraski zlasti deklet in žensk. S pomočjo ročice se enostavno in hitro nastavi želena velikost. Poleg tega edinstven sistem nosilnega okvirja omogoča enostavno zamenjavo zimske kline za roler podvozje. Lahki Carbon ABEC 5 ležaji z visokokakovostno strojno obdelavo zagotavljajo udobno vožnjo z majhnim trenje..
77.40€ 94.43€
Brez DDV:63.44€
Drsalke/Rolerji 2v1 WORKER Tifero Drsalke/Rolerji 2v1 WORKER Tifero
-18 %
Znamka: inSPORTline
Univerzalni rolerji WORKER Tifero 2v1 z rezili iz certificiranega jekla imajo možnost zamenljive za aluminijast okvir s koleščki za rolanje. Zahvaljujoč patentiranemu sistemu hitrega prilagajanja velikosti so WORKER Tifero rolerji uporabniku zelo prijazni, saj je sistem preprost, enostaven in hiter, z ročico brez uporabe orodja. Čevelj je v notranjosti izjem..
81.70€ 99.67€
Brez DDV:66.97€
Kotalke/drsalke 2v1 WORKER Denel Kotalke/drsalke 2v1 WORKER Denel
-18 %
Znamka: inSPORTline
Kotalke/drsalke 2v1 WORKER Denel so retro kotalke z dvema linijama koles, ki jih naredijo stabilne. Ker je slog kotalkanja drugačen od rolanja, imajo sprednjo zavoro. Zahvaljujoč sistemu AdjusTouch lahko velikost zlahka prilagodite z gumbom na strani. Plastično ohišje in ABEC 5 Carbon ležaji izdelani iz lahke poliuretanske gume zagotavljajo odlične vozne lastnosti, medtem ko je rezilo iz..
77.40€ 94.43€
Brez DDV:63.44€
Marcola rolerji in drsalke 2v1 Marcola rolerji in drsalke 2v1
-18 %
Znamka: inSPORTline
Univerzalni rolerji WORKER Marcola 2v1 z rezili iz certificiranega jekla imajo možnost zamenljive za aluminijast okvir s koleščki za rolanje. Zahvaljujoč patentiranemu sistemu hitrega prilagajanja velikosti so WORKER Marcola rolerji eden izmed najbolj vsestranskih rolerjev oz. drsalk 2v1. Tehnični opis:udobna notranja podloga s Comfort Fit sistemom Safety Ankle Technology trdno drži gleženj ..
60.10€ 73.32€
Brez DDV:49.26€
Nastavljivi otroški rolerji WORKER Juny Boy Nastavljivi otroški rolerji WORKER Juny Boy
-18 %
Znamka: inSPORTline
Nastavljivi otroški rolerji WORKER Juny Boy so trpežni rolerji, z nastavljivo velikostjo. Trpežno plastično podvozje in kolesa z 608Z ležaji zagotavljajo odlične vozne značilnosti. Zaponke, vezalke in Velcro trak zagotavljajo odlično oporo stopalu in gležnju ter enostavno obuvanje in sezuvanje. Notranja obloga zagotavlja visoko stopnjo udobja. Stabilna zavora za lažjo zaustavit..
42.30€ 51.61€
Brez DDV:34.67€
Nastavljivi otroški rolerji WORKER Juny Girl Nastavljivi otroški rolerji WORKER Juny Girl
-18 %
Znamka: inSPORTline
Nastavljivi otroški rolerji WORKER Juny Girl so trpežni rolerji, z nastavljivo velikostjo. Trpežno plastično podvozje in kolesa z 608Z ležaji zagotavljajo odlične vozne značilnosti. Zaponke, vezalke in Velcro trak zagotavljajo odlično oporo stopalu in gležnju ter enostavno obuvanje in sezuvanje. Notranja obloga zagotavlja visoko stopnjo udobja. Stabilna zavora za lažjo zaustavi..
42.30€ 51.61€
Brez DDV:34.67€
Nastavljivi rolerji WORKER Fizzo Nastavljivi rolerji WORKER Fizzo
-18 %
Znamka: inSPORTline
Tehnični podatki: Velikost koles: 72 mm, 76 mmOkvir: AluminijastiLežaji : ABEC 7Maximalna teža (kg): 100 kgMaterial koles : PU guma Trdota koles:  82 AZapenjanje: KombiniranoPosebne značilnosti: Pašček za nošenje, Nastavljiva velikost..
64.40€ 78.57€
Brez DDV:52.79€
Nastavljivi rolerji WORKER Haasiko Nastavljivi rolerji WORKER Haasiko
-18 %
Znamka: inSPORTline
Nastavljivi rolerji WORKER Haasiko so sodobni, šport-style rolerji z nastavljivo velikostjo (ki jo je mogoče zlahka prilagoditi z gumbom na dnu). Trpežno in stabilno aluminijasto podvozje, lahki Carbon ABEC 5 ležaji in PU gumijasta kolesa zagotavljajo odlične vozne lastnosti. Večja kolesa so primerna tudi za fitnes drsanje. Udobna notranja podloga (Comfort Fit) omogoča nemoteno rolanje. Nastavljiv..
77.40€ 94.43€
Brez DDV:63.44€
Nastavljivi rolerji WORKER Haasiko Lady Nastavljivi rolerji WORKER Haasiko Lady
-18 %
Znamka: inSPORTline
Nastavljivi rolerji WORKER Haasiko Lady so sodobni, šport-style rolerji z nastavljivo velikostjo (ki jo je mogoče zlahka prilagoditi z gumbom na dnu). Trpežno in stabilno aluminijasto podvozje, lahki Carbon ABEC 5 ležaji in PU gumijasta kolesa zagotavljajo odlične vozne lastnosti. Večja kolesa so primerna tudi za fitnes drsanje. Udobna notranja podloga (Comfort Fit) omogoča nemoteno rolanje. Nasta..
73.70€ 89.91€
Brez DDV:60.41€
Nastavljivi rolerji WORKER Nobes Nastavljivi rolerji WORKER Nobes
-18 %
Znamka: inSPORTline
Tehnični podatki:Velikost koles: 72 mm, 76 mmOkvir: PolipropilenLežaji : ABEC 5Maximalna teža (kg): 100 kgMaterial koles:  PU guma Trdota koles : 82 AZapenjanje: KombiniranoPosebne značilnosti: Nastavljiva velikost, Pašček za nošenje..
68.70€ 83.81€
Brez DDV:56.31€
Nastavljivi rolerji WORKER Nobes s svetlečim kolesom Nastavljivi rolerji WORKER Nobes s svetlečim kolesom
-18 %
Znamka: inSPORTline
Nastavljivi rolerji WORKER Nobes s svetlobnimi kolesi so sodobni barviti rolerji z nastavljivo velikostjo (ki jih je mogoče enostavno nastaviti z gumbom na strani). Odlikujejo jih prednja kolesa, ki se pri vrtenju svetijo. Vendar pa baterije niso potrebne, saj diode napajajo elektromagnetna energija. Trpežna aluminijasta podvozja, lahki ogljikovi ležaji ABEC 5 in PU gumijasta kolesa zagotavlj..
73.10€ 89.18€
Brez DDV:59.92€
Otroški nastavljivi rolerji Action Doly s svetlečimi kolesi Otroški nastavljivi rolerji Action Doly s svetlečimi kolesi
-18 %
Znamka: inSPORTline
Otroški nastavljivi rolerji Action Doly s svetlečimi kolesi so trpežni rolerji, z nastavljivo velikostjo. Barvit dizajn in slike bodo ulovile vašo pozornost. Vezalke, kolesa in zadnje zavore so barvno ujemajo. Velikost se lahko prilagodi z ročico na dnu čevlja. Poleg tega imajo kolo, ki zasveti, ko vozite in ne zahteva nobenih baterij, ker diode napaja elektromagnetna energija. Plastično..
45.90€ 56.00€
Brez DDV:37.62€
Otroški nastavljivi rolerji Action Joly s svetlečimi kolesi Otroški nastavljivi rolerji Action Joly s svetlečimi kolesi
-18 %
Znamka: inSPORTline
Kvalitetni Otroški nastavljivi rolerji Action Joly s svetlečimi kolesi z modernim dizajnom in enostavno nastavljivo velikostjo, z enim samim gumbom. Poleg tega imajo spredaj svetleče kolo, ki zasveti, ko se vozite.  Kolo ne potrebuje baterije, saj ta sveti na podlagi magnetne energije, ki nastaja med vrtenjem kolesa. Trpežno ohišje z ABEC 5 Carbon ležaji zagotavlja udobno vožnjo, enostav..
53.10€ 64.78€
Brez DDV:43.52€
Otroški rolerji WORKER TriGo Skate LED s svetlečimi kolesi Otroški rolerji WORKER TriGo Skate LED s svetlečimi kolesi
-18 %
Znamka: inSPORTline
Otroški rolerji WORKER TriGo Skate LED - s svetlečimi kolesi z anatomsko oblikovanim čeveljem izpolnjuje najvišje varnostne standarde. Imajo svetleče sprednje kolo, ki zasveti, ko se vozite. Ne zahteva nobenih baterij, ker diode napaja elektromagnetne energije. Velikost je mogoče enostavno prilagoditi in preurediti kolesa - iz tri-koles (dva na zadnji strani in eno na sprednji, bolj stabilna ..
43.20€ 52.70€
Brez DDV:35.41€
Otroški set Action Darly Boy Otroški set Action Darly Boy
-18 %
Znamka: inSPORTline
Otroški set Action Darly Boy vsebuje čelado, rolerje in 6-delni zaščitni komplet, ki jih lahko nosite v praktični prozorni torbi. Ta komplet zagotavlja najvišjo raven udobja in varnosti med rolanjem. Poleg tega bo vaš otrok videti tudi dobro, saj so vsi deli tega kompleta v isti zasnovi. Ker imajo rolerji dve liniji koles (dve manjši kolesi spredaj in dve večji kolesi zadaj), zagotavljajo od..
65.50€ 79.91€
Brez DDV:53.69€
Otroški set Action Darly Girl Otroški set Action Darly Girl
-18 % NI NA ZALOGI
Znamka: inSPORTline
Otroški set Action Darly Girl vsebuje čelado, rolerje in 6-delni zaščitni komplet, ki jih lahko nosite v praktični prozorni torbi. Ta komplet zagotavlja najvišjo raven udobja in varnosti med rolanjem. Poleg tega bo vaš otrok videti tudi dobro, saj so vsi deli tega kompleta v isti zasnovi. Ker imajo rolerji dve liniji koles (dve manjši kolesi spredaj in dve večji kolesi zadaj), zago..
64.40€ 78.57€
Brez DDV:52.79€
Rolerji Action Toty Rolerji Action Toty
-18 %
Znamka: inSPORTline
Tehnični podatki:Velikost koles: 40 mmOkvir: PolipropilenLežaji:  ABEC 5Maximalna teža (kg): 60 kgMaterial koles:  PU guma Trdota koles:  82 AZapenjanje: SponkaPosebne značilnosti: Razporeditev koles v dve vrstici..
44.80€ 54.66€
Brez DDV:36.72€
Prikazujem 1 od 20 do 44 (3 strani)